Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על הפאלקן 912 מצאתי חוות דעת לכאן ולכאן ולא נפלתי מהביקורות עליו. קיבלתי עליו הצעת מחיר של 400 ומשהו שקל לצמיג מ 2009, הוא לא אמר לי אם מהתחלה או מהסוף ואין לי כל כוונה להרכיב צמיג בין יותר מחצי שנה. בנוסף מקדם השחיקה שלו יחסית גבוה (460 או משהו בסגנון) ואני מחפש צמיג קצת יותר אוחז.

הציעו לי גם MAXXIS MA-T1, אבל אחרי שהצמיגאי התחייב בפניי שהוא "לא נשחק" ואחרי בדיקה על הדגם באינטרנט הוא ירד מהפרק (420 לצמיג).

לדנלופ אין מידה במלאי.

אני בררן מדי? להתפשר על פאלקן או שיש מישהו שמוקרב לאחד היבואנים שיוכל לעזור ולתת מידע מדוייק אם ומתי מגיע משלוח?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר רכשתי לפני שבוע דאנלופ 195\50\15 טריים ביותר,

זכור לי שהייתה גם במידה שלך.

צמיגי אנטון ביפו, אחלה מחיר.

אחלה צמיגים, הרכבתי אחרי T1R.

פורסם
תסגור עם פלומבה את המחיר מראש וגם תוודא פעמיים לפני ובשעת ההרכבה . רק טיפ קטן למניעת עוגמת נפש . מנסיון.

אני ממליץ גם לוודא שכל הרביעייה נושאת את אותו תאריך ייצור למניעת הפתעות של הפרש של שנה בגיל בין צמיגים בתוך הרביעייה שלך.

טיפ חשוב לכולם ששווה איזכור.

תודה אייל.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

מהמוזכרות מעלה רק בבית עובד (וסליחה שלא קראתי לך).

אם לא תהיה התפתחות אני כנראה אחפש ביפו, יש שם כמה פנצ'ריות מרשימות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על הפאלקן 912 מצאתי חוות דעת לכאן ולכאן ולא נפלתי מהביקורות עליו. קיבלתי עליו הצעת מחיר של 400 ומשהו שקל לצמיג מ 2009, הוא לא אמר לי אם מהתחלה או מהסוף ואין לי כל כוונה להרכיב צמיג בין יותר מחצי שנה. בנוסף מקדם השחיקה שלו יחסית גבוה (460 או משהו בסגנון) ואני מחפש צמיג קצת יותר אוחז.

הציעו לי גם MAXXIS MA-T1, אבל אחרי שהצמיגאי התחייב בפניי שהוא "לא נשחק" ואחרי בדיקה על הדגם באינטרנט הוא ירד מהפרק (420 לצמיג).

לדנלופ אין מידה במלאי.

אני בררן מדי? להתפשר על פאלקן או שיש מישהו שמוקרב לאחד היבואנים שיוכל לעזור ולתת מידע מדוייק אם ומתי מגיע משלוח?

עזוב, הרכב שלך בעל יומרות ספורטיביות.

את המקסיס האלה היו לי פעם (קיבלתי מהבעלים הקודם) ואני אנסח את זה ככה: מקסיס הם שם דבר בצמיגי אופנועים ושיתמקדו באופנועים.

הפלקן גם לא משהו שהייתי שם על רכב בעל יומרות ספורטיביות, ובקשר למקדם השחיקה: 460 זה צמיג מברזל שלא נשחק :)

הT1R לשם השוואה הם 280 אם אני לא טועה.

דנלופ הם בסדר, אבל מאז שהייצור עבר לאינדונזיה או משהו דומה, הם לא באותה איכות. (הSP9000 ).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטער על ההקפצה ,

אבל שמתי לב שאיתמר לא חזר לעדכן,

החלטתי לעדכן בעצמי -

אם עדיין לא הירכבת צמיגים חדשים , אני יכול לשתף אותך ברכישה החדשה שלי :

Yokohama C.Drive במידה 195/60/15

הצמיגים טריים טריים (4509) הורכבו הבוקר ומיד הורגש שינוי לעומת הברידג'סטון טורנזה (ER10) שהיו על הרכב קודם לכן,

אני מניח שזה בעיקר עקב מצבם הלא סימפטי של אותם צמיגים שהוסרו מהרכב.

כעת הנסיעה רכה ושקטה מאד , את האחיזה אין טעם לבדוק כרגע , אני אתן לצמיג אי-אילו קילומטרים "להיפתח" ואז אקשה עליו מעט (אבל רק קצת..).

אני מצרף תמונות להתרשמות, בתקווה וזה יעזור במשהו.

tire01lancer.jpg

dscf2751.jpg

dscf2750v.jpg

dscf2753v.jpg

dscf2752.jpg

המשך יום טוב,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מהמוזכרות מעלה רק בבית עובד (וסליחה שלא קראתי לך).

אם לא תהיה התפתחות אני כנראה אחפש ביפו, יש שם כמה פנצ'ריות מרשימות.

איתמר.

צמיגי 2000 בגיסין 37 פ"ת.

טלפון: 03-9216253

אם לא תצליח ליצור עימו קשר תודיע אני אתן לך את הנייד הפרטי שלו.

יש למשפחה שלו מספר סניפים באזור המרכז בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תומר תתחדש ונהג בזהירות! איפה הקורולה נעלמה?

לא חזרתי לעדכן כי אין מה לעדכן, בינתיים.

בכל מקרה אני לא חושב שיש ליוקוהמה צמיג במידה שלי שהוא לא מסדרת ה S DRIVE.

אגב הפאלקן 912, אתמול ראיתי כאלה מורכבים על סוזוקי סוויפט דנדשה, הייתי אומר שזה מרמז משהו על ייעוד הצמיגים :wink:

ליטלית - תודה. בפנצ'ריות של פתח תקווה עדיין לא ביקרתי.

איתמר.

פורסם

תודה איתמר , הקורולה נמכרה תוך פחות מיום לחבר (וללא בדיקה וכמובן ללא המערכת ..) .

מפליא אותי מה שאתה אומר על ה912 של פאלקן, להורים שלי יש סוויפט מודל 2008 והיא היגיעה עם ברידג'סטון פוטנזה במידה המתאימה (להורים שלי יש את הגירסה עם הג'אנט 15 ממגנזיום) .

בכל אופן, כפי שאמרתי קודם, אני הירכבתי על הקורולה שלי פאלקנים 912 ומאוד נהניתי מהאחיזה שלהם ביבש וברטוב.

בהצלחה וחזור לעדכן.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עדכון מהיום:

אז אחרי ביקור ב 9 פנצ'ריות במרכז ובדרום הגעתי לפנצ'רייה שהחזיקה T1R.

לצערי היו רק שני צמיגים במלאי אז לקחתי אותם והרכבתי מאחורה. אני מאוד מקווה ששבוע הבא הם יקבלו מלאי, עד אז החיפושים נמשכים.

בנקודה הזו הייתי רוצה לזרוק מילה טובה על "צמיגי מצדה" שבדרך מצדה בבאר שבע. היה שירות מצויין ומחיר סביר (לא זול לא יקר).

מקום נוסף שהייתי בו ואני לא ממליץ עליו הוא "אלימלך מחסני צמיגים" בדרך חברון בב"ש. אוהד (הנחמד) הפסיק את עבודתו, לקח אותי למחסן והראה לי שלושה מותגים שהיו לו במלאי, לא לפני שהוא ניסה לשכנע אותו שה TOYO R27 הוא למעשה ה T1R המהולל ושכבר המון זמן לא מייצרים את הפאלקן 912 :roll:

אחרי שיצאתי משם והמשכתי לפנצ'רייה הבאה, הבחור בפנצ'רייה התקשר לאוהד (כנראה שהוא ספק שלו) ואוהד אמר לו בטלפון "אל תמכור לו, הוא לקוח בעייתי" :shock:

וואלה. אני באמת מצטער שאני לא מר ישראלי המצוי שמחפש את הצמיגים הסיניים הכי זולים ולא מעניין אותו שום דבר חוץ מהמחיר. עצוב שזאת הגישה של בעל מקצוע שמתעסק עם אחד מאביזרי הבטיחות החשובים ביותר.

איתמר.

פורסם

הפלקן גם לא משהו שהייתי שם על רכב בעל יומרות ספורטיביות, ובקשר למקדם השחיקה: 460 זה צמיג מברזל שלא נשחק :)

הT1R לשם השוואה הם 280 אם אני לא טועה.

(הSP9000 ).

מקדם שחיקה של פלקן 912 הוא 360, ולא 460.

• תוכן חדש...