Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבאים ושבים.

קניתי דיבורית בלוטוט של פארוט הדגם מצויין בכותרת.

החיבור שלה מאוד פשוט אגב יש מחברים שמתאימים למקוריים של הרכב אבל נעזוב את זה לרגע בצד.

ברכב יש לי מגבר סאב וקומפוננט מקדימה

מה שלא ניסיתי בכל קומבינציה, אני מקבל רעשי אדמה מהרמקולים שהרכב מונע

ובלי הפארוט אין שום רעש.

האם זה אפשרי בכלל? או שאי אפשר לחבר את הדיבורית ביחד עם ההגברה.

פורסם

אהבתי את הדיבורית.

סאב ורמקולים אחוריים אתה מעביר ישר ללא חיבור למערכת הדיבורית.

את הרמקולים הקדמיים אתה מנתק מהמגבר ומעביר דרך הדיבורית.

בזמן קבלת שיחה הדיבורית תנתק את היציאה של הרמקולים הקדמיים במגבר .

ותשמע את הדיבורית ברמקולים הקדמיים.

אתה חייב לחבר את היציאה של המיוט לדיבורית, כי בחיבור עם מגבר הדיבורית לא מנתקת את הרמקולים האחוריים.

פורסם

או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין אותי.

אין לי רמקולים אחוריים כמו שכתבתי כבר בהודעה הראשונה.

אני רוצה לחבר את הדיבורית שתעבוד עם המגבר שמגביר את הרמקולים הקדמיים

אני לא רוצה לנתק את המערכת בשביל הדיבורית, זה לא המטרה פה.

פורסם

הי,

לפי התרשים שצירפת המינוס של הרמקולים לא מתנתק דרך הריליים בדיבורית ולכן זה יכול לגרום לך לרעשים כמו שתיארת בעבודה עם המגבר, לכן עדיף כן לחבר את ה-mute מהדיבורית לרדיודיסק וע"י ריליי נוסף להתחבר על ה- remote שהולך למגבר כדי לכבות גם את המגבר.

המגבר הפנימי שבתוך הדיבורית מספיק מעל ומעבר כדי להגביר את הרמקולים הקדמיים שלך במהלך שיחה.

אלכס

פורסם

את המיוט אתה מפצל: חוט אחד הולך לרדיו וחוט שני לפיקוד של הריליי (צריך לבדוק איזו יציאה מוציאה יחידת הבקרה בדיבורית: + או -) ואת הרגל השניה של הפיקוד של הרילי בהתאם ליציאה.

את החוט של הרימוט אתה צריך להעביר דרך "מעגל הכוח"=המתג שנמצא בריליי במצב normaly close - כדי שרק כאשר תקבל שיחה/פיקוד מהדיבורית זה ינתק את המגבר .

בהצלחה,

אלכס

פורסם

הריליי זה חלק פשוט שכל חנות אביזרים לרכב יוכלו למכור לך - אתה צריך כזה עם 5 רגליים (אחד שיש לו מצב של normaly close).

לגבי לדפוק את המגבר - למיטב ידיעתי זה גם מה שעושה הרדיו ביציאת הרימוט ממנו לכיוון המגבר (במגברים נורמאלים יש "הגנה" - מעגל להדלקה וכיבוי "רכים" כלומר, ללא ה"פיק" הזה ששומעים ברמקולים בהדלקה או כיבוי המגבר).

פורסם

אני התייאשתי כבר נלך למתקין נראה אם הוא יוכל לסדר אם לא אני מוכר את הדיבורית וזהו.

לא מוכן לוותר על המערכת בגלל הדיבורית.

מישהו רוצה לקנות? חצי מחיר מהחנות.

פורסם

טוב החלטתי לתת לזה עוד נסיון לפני שאני שובר את הדיבורית מעצבים :)

הבאתי ריליי 5 רגלים

איך בדיוק אני אמור לחבר את הריליי?

רגל ראשונה- 30

רגל שנייה- 85

רגל שלישית- 86

רגל רביעית- 87A

רגל חמישית- 87

מה הולך למה?

אגב החיבורים של המערכת מתאימים לחיבורים של הערכה ככה שזה רק לחבר פלוס קבוע, פלוס של סוויץ ,מיוט ומינוס.

פורסם

החיבורים של הרכב (רדיו דיסק) הוא חיבור ארופאי , הדיבורית מגיעה גם עם חיבור ארופאי כדי לחסוך התקנה ,

לפי מה שהבנתי הרמקולים הקדמיים שלך מוגברים ולכן חיבור רגיל של הדיבורית למערכת לא יעזור, החיבור הרגיל מתעלק על הצמה של הרמקולים המקוריים (היציאה מהרדיו דיסק לרמקולים בדלתות הקדמיות) , המקולים הקדמיים שלך לא מחוברים לצמה המקורית אלה למגבר , מה שאומר שאת הדיבורית אתה צריך לחבר דרך RCA למגבר או להתעלק על החייוט לרמקולים ,

אם החלטת להתעלק על החייוט לרמקולים עליך לחבר את חוט הפיקוד מהדיבורית לממימסר שינתק את הריימוט של המגבר , כלומר כול פעם שתקבל שיחה המגבר (על הרמקולים הקדמיים) יכבה , והשיחה תעבור דרך ההתעלקות לרמקולים הקדמיים ,

כדאי מעוד לבצע התקנה אכותית כדי למנוע רעשים .

את חוט הפיקוד מהדיברית אתה מחבר ל85 (במידה והוא מינוס ל86 אתה מחבר + קבוע, במידה ו+ ל86 הולך - קבוע )

את חוט הרימווט שיוצא מהרדיו דיסק לכיוון המגבר את חותך ומעביר אותו דרך הממסר (ריליי) הקצה שבא מהרדיו דיסק אתה מחבר ל30 ואת הקצה שהולך למגבר אתה מחבר ל87A .

כולמר המצב הנורמלי של הממסר הינו שהמגבר יעבוד כהרדיו דיסק עובד וברגע שתקבל שיחה הממסר ינתק את המגבר ודיבורית תכנס לפעולה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא

אני רוצה לחבר את הדיבורית ככה שהיא תעבוד ביחד עם ההגברה שיש לי כבר ברכב.

בין אם זה יהיה עם ממסר שיכבה את המגבר בזמן שנכנסת שיחה לבין הגברה כפולה אם אפשר בכלל שתעבור דרך המח של הדיבורית

• תוכן חדש...