Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן מזדה 2007 עם 60000 ק"מ, בבדיקה במכון הכול היה בסדר,בבקרים שמעתי רעש צילצולים,

נאמר ע"י המוסך שצריך להחליף בוכנות. האם החלפה של בוכנות הוא משמעותי ומה ההשלכות להחלפה(בלאי א קלקול של חלקים אחרים במנוע)?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו פה לא מיסתדר טוב רק קנית רכב ועוד אחרי שבבדיקה אמרו לך שהכל בסדר ולמחרת אתה צריך להחליף בוכנות {שלא לדבר על רכב כמו מזדה 2007 עם 60 אלף קילומטר} תיבדוק במוסך אחר

להחליף בוכנות זה לא עסק זול ביכלל מדובר בכמה אלפים טובים מאוד וזה נזק מאוד משמעותי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין כאן בעיה של עלות מכיוון שהרכב עדיין באחריות(הייתי במוסך מורשה יבואן) וזה לא עולה

קניתי את הרכב מאלדן, אני מתכוון לדרוש מהם להחליף את הרכב או לחילופין לבטל את העסקה ולקחת את הרכב.

פורסם

איך בכלל אפשר להגיע למצב שרכב שנחשב חדש,2007 אמין כמו מאזדה עם 60 אלף ק"מ בלבד נפח את חיי המנוע שלו,צריך להיות עם הרגל של דוושת הגז כל הנסיעה בריצפה כדי להגיע למצב כזה,ואפילו כך קשה לי להאמין.

פורסם
קניתי לא מזמן מזדה 2007 עם 60000 ק"מ, בבדיקה במכון הכול היה בסדר,בבקרים שמעתי רעש צילצולים,

נאמר ע"י המוסך שצריך להחליף בוכנות. האם החלפה של בוכנות הוא משמעותי ומה ההשלכות להחלפה(בלאי א קלקול של חלקים אחרים במנוע)?

המוסך שמע את רעש המנוע לפני שנתן דיאגנוזה?

פורסם

99.9% שאתה לא הבנת/שמעת/העברת לכאן את אבחנת המוסך בצורה נכונה.

המוסך אולי דיבר על החלפת פלאגים ולא על החלפת בוכנות.

פורסם

האוטו היה במוסך לאבחנה במשך יום וחצי לפני שנאמר לי שצריך להחליף בוכנות.כרגע המצב הוא שממתינים לבוכנות שיגיעו מחו"ל.

אולי מישהו יכול לייעץ לי עצות איך להתנהל מול אלדן, הרי בתחילה הם לא יסכימו להחליף את האוטו.

למה להסכים שהם יבצעו ולמה לא להסכים.

תודה

פורסם

התופעה נקראת PISTON SLAP והיא מאוד מוחשית בהנעות קרות (הנעות בוקר בעיקר).

הנה לינק מ"גוגל" בנוגע ל PISTON SLAP במאזדה 3 מנוע 1.6

http://www.imazda.com/forums/showthread.php?t=13268

אתה יכול לנסות לבצע עוד חיפוש ב "גוגל" על "Mazda 3 Piston Slap".

(גם ביפאניות עם 60K ק"מ יכולות להיות תקלות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק ידידי היקר שלום רב !

גם אם נצא מתוך הנחה שהמקרה אופייני לרכב זה בחו"ל, האם הקביעה של המוסך בארץ נשמעת לך הגיונית?

ומי צריך לספוג/ לשלם את העלות, קונה הרכב, חברת אלדן, יבואן הרכב?

לא היית ממליץ להחליף את הרכב או לבטל את העיסקה.

הרכב נמצא במוסך מורשה יבואן, ואם הקביעה באה מהמוסך, היבואן מודע לכך, והרכב יהפוך לרכב לימון,וזה עלול לפגוע בעתיד,בסכויי המכירהשלו, למרות הקילומטרג הנמוך, הלא כך הדבר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...