Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרו החברים פה,

גנבה היא פועל יוצא של תשומת לב.

אם הרכב שלך אינו מושך תשומת לב מיוחדת, אתה לא מושך תשומת לב מיוחדת,

אף אחד לא יחשוב שיש לך מערכת ברכב.

אך אם אתה נוסע בקולי קולות בשכונה, באזורים שאתה מחנה וכד'..

קרוב לוודאי שלא תמצא את הרכב שלך שלם ואת המערכת שלך ברכב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולא לעשות יותר מדי פוזות רק לחנות במקום חשוך רחוק מהמקום ,חלונות שחורות יעזור.

ראשית כל, אני חושב שחלונות שחורים דווקא מושך (אצלי למשל קיימים, ופרצו לי את האוטו לפני כ3 שבועות), חוץ מזה שגם אני חשבתי שאני אחנה במקום חשוך עם חלונות שחורים, ואף אחד לא יראה מה קורה בפנים- כנראה טעיתי.

חשוב שבאיזור מגוריך לא תגביר חזק שלא ידעו מה יש לך. והכי חשוב, תמיד תחנה את האוטו מתחת לאיזה פנס, או תאורה, שעוברים שם אנשים, או לפחות אם זה בלילה, מקום שנוסעות בו מכוניות. גנבים לא יפרצו במקום שעלולים לתפוס אותם, או לראות אותם.

פורסם

מצחיק... דווקא לאבא שלי פרצו בשדרות ירושליים, ת"א, באיזור 1 בצהריים... וגנבו רק פלאפון...

היה אור, היו אנשים, אני לא יודע איך זה בידיוק קרה... דבר הכי הזוי שיכל לקרות.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

מזל.

אם יחשקו ברכב או במה שבתוכו-לא יעזור בית דין.יקחו גם יקחו.

עניין של שניות .שבירה,פתיחה,פירוק.

הם כל כך מיומנים השדים האלה שמה שלוקח לנו להרכיב בשעות או ימים הם מפרקים גג בדקותיים.וגם זה בהגזמה.

נסיון אישי-רכב מתחת לפנס רחוב.שכונה שקטה שכל רחש נשמע.שברו שמשה (כהה) ושלפו 2 מנועים של מכונות שאלהים יודע בשביל מה לקחו.

שוב, כל מה שנכתב מעליי הם בהחלט עצות מעולות שמוסיפות אחריות תורמת להקטנת הסיכוי לגניבה אבל גם המזל משחק תפקיד לא קטן.

פורסם
1. פלטה כפולה - להסתרה

2. בנייה לסאב בבגז'

3. התקנת מגברים מתחת למושבים (לא עוזר תמיד)

4. הנמכת ווליום בהתקרבות לבית/משרד/מקומות בילוי

5. ביטוח

6. לא להציג גרילים עם שמות חברות ברכב - להשתמש בדיפונים המקוריים של הרכב אם אפשר

7. דאג שכל תמונה שאתה מצלם ומעלה לפורום או כל מקום אחר מספר הרכב שלך יהיה מחוק

8. לעבור לשכונה טובה יותר

9. להיות אופטימי

אני משתמש בסעיפים 4,6,7,9 ומקווה ש-8 :-)

10.התשמש בכיסוי רכב כסוף לגנבים לא נראה לי יהיה כח להרים את הכיסוי ולעשות רעש.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

השיטה הכי טובה למנוע גניבת מערכת היא לא להתקין.

אין לדעתי כל כך הרבה דרכים למנוע פריצת רכב. אני מכיר מישהו שפרצו לו את הרכב (שברולט אוואו סטנדרטית לגמרי) בסביבות 9 בבוקר בפתח תקווה באמצע היום בחניון עם מלא רכבים לי בית ספר עמל. מצאנו את הרכב עם כל החיווט שמתחת לדשבורד בחוץ, הסוויץ על הרצפה לאחר שניפצו את התושבת שלו, והכיסא האחורי הפוך (כנראה ניסו להפעיל את המאשבת דלק) משהו מפחיד.

כל מה שנשאר זה להישאר אופטימיים.

פורסם
מזל.

אם יחשקו ברכב או במה שבתוכו-לא יעזור בית דין.יקחו גם יקחו.

שוב, כל מה שנכתב מעליי הם בהחלט עצות מעולות שמוסיפות אחריות תורמת להקטנת הסיכוי לגניבה אבל גם המזל משחק תפקיד לא קטן.

מסכים בהחלט,לדעתי זה לפחות 80% מזל אך ללא ספק כל דבר שניכתב פה שתעשה למניעת הגניבה יעזור בהחלט!

10.התשמש בכיסוי רכב כסוף לגנבים לא נראה לי יהיה כח להרים את הכיסוי ולעשות רעש.

:lol:גנב שאין לי כח לגנוב הוא לא גנב כניראה,היום גונבים בחנויות תכשיטים ומחייכים אל המצלמה,דווקא אם תשים כיסוי הם יסמנו אותך!

פורסם
מסכים בהחלט,לדעתי זה לפחות 80% מזל אך ללא ספק כל דבר שניכתב פה שתעשה למניעת הגניבה יעזור בהחלט!

:lol:גנב שאין לי כח לגנוב הוא לא גנב כניראה,היום גונבים בחנויות תכשיטים ומחייכים אל המצלמה,דווקא אם תשים כיסוי הם יסמנו אותך!

תחשוב לדוגמא גנב נכנס לרחוב עם מלא מכוניות, והוא לא סימן את המכונית שלך מראש (ז"א שמע את המערכת שלך ואמר עליו אני עושה את המכה) הוא רואה מלא מכוניות ואחת עם כיסוי כסוף, מה אתה חושב שהוא יעשה שהוא בלחץ של זמן ירים את הכיסוי או ילך לזאת שכבר נגישה לו לידיים?

11.בניית כלוב לסאב שמחובר לכיסא משהו לא מסובך ברזל בצורת ח ועוד ברזל כזה בהצלבה שאת שתיהם אתה מחבר לכיסאות עם הברגה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

12. ריצפה כפולה כאשר הסאב יושב על הדלת של המגברים ומקובע אליה בעזרת הרבה זוויות וברגים (אם אפשר ברגי כוכב בשביל למשוך עוד הרבה זמן מזמן הגנב).

:)

under construction...

פורסם

דמיון מפותח יש לך,בילבלתה את עצמך,תחשוב דבר כזה,אם הוא שמע את המערכת שלך כבר וננינעל לגנוב ממך אותה למה שילך לחפש רכבים אחרים יותר "נגישים" כפ שאתה קורה להם? הוא הרי יודע מה שווה הציוד שיש לך באוטו אז ניראה לך שבגלל חתיכת בד שמוסיפה לו 3 שניות עבודה הוא ירתע מלעשות זאת? ממש לא.מאיפה לו שברכב שנימצא לידך יש בכלל מערכת? אולי זה סתם רכב של איזה זקן אפילו בלי רדיו ברכב.

בקיצור תאמין או לא,שים על הסאב שרשרת,כלוב,אזיקים,סורגים,תיבנה סביבו בית סוהר!

אך כל זה לא יעזור ברגע שהגנב מתכנן שאת המשכורת שלו הוא יעשה על הגב שלך.

פורסם

לא הבנת אותי טוב אמרתי שהכיסוי טוב למקרה שהוא לא סימן אותך מראש...

וכן יש לי דמיון מפותח :)

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אולי פשוט תשכור שני שומרים עם אלות שישגיחו על הרכב בכל פעם שאתה יוצא ממנו?

או שפשוט בכל מקום שאתה מחכה, תתקשר למשטרה לפני ותגיד שפרצו רכב באזור, והם כבר יעשו פטרולים מה שירתיע גנבים =]

פורסם
איזו שכונה זו? אם אתה לא מעוניין להגיד בפורום את השכונה אז לפחות את העיר.

גולן חחח שכונת העירייה בבת ים מוכר לך?

ולא איזה אוטו מושך סוזוקי באלנו רגילה צבע לבן

נ.ב

אני גם חונה תאוטו בחניה שהבגאז' צמוד לקיר עד הסוף (חיישני רוורס)

זה גם רעיון שלא יפתחו את הבגאז'

• תוכן חדש...