Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב פיאט גרנדה פונטו 2007 עם 1250 סמ"ק, האם נסיעה במהירות של 110-120 באופן קבוע "גומר" את המנוע, האם יש איזו בעיה עם מהירות שכזו כשאני רואה שהסל"ד כבר מגיע במהירות 120 ל3800?

תודה לעונים.

פורסם

לא יודע איך זה בגרנדה-פונטו, אבל 3800 סל"ד ב-120 נשמע לי ממש גבוה! אתה בטוח שאתה בהילוך הנכון?

(לשם השוואה, אצלי בפונטו-ספייס ב-120 אני ב-2500 סל"ד בקושי).

פורסם
לא יודע איך זה בגרנדה-פונטו, אבל 3800 סל"ד ב-120 נשמע לי ממש גבוה! אתה בטוח שאתה בהילוך הנכון?

(לשם השוואה, אצלי בפונטו-ספייס ב-120 אני ב-2500 סל"ד בקושי).

בחמישי ב-120 לגרנדה פונטו יש 3800 סל"ד אכן.

מה נפח המנוע של הפונטו-ספייס שלך? זכור לי שנסעתי באוטו של חבר וגם הוא בסלד דומה במהירויות גבוהות.

תודה למגיב הראשון על התשובה.

פורסם

המנוע אצלי (גירסת ה-ELX) הוא 1250 סמ"ק עם 80 כ"ס, תיבת הילוכים רציפה.

שוב, מאחר ולא נהגתי מימיי על גרנדה-פונטו, אין לי מושג אם 3800 סל"ד זה נורמלי.

בכל מקרה, סע בזהירות.

פורסם

3800 זה נורמלי לגרנדה. יש לה גיר מאוד קצר.

לבחור עם הELX יש לך תיבה רציפה. אפשר לכוון אותה לאיזה יחס העברה שרוצים.

במקרה של פיאט הם בחרו ביחס ארוך יחסית בשיוט כדי לחסוך בדלק.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לכל רכב יש יחסי מנוע שהוא נמצא על סל"ד מסויים במהירות מסויימת,אישית אני לא הייתי עובר את ה110 קמ"ש אם זה המצב,גם ככה המנוע שלך קטן ולא אחד שאמור לעשות חצי מיליון ק"מ,אז אם בא לך לשמור עליו לדעתי 100-110 ולא יותר.

פורסם

ניתן בוודאות לשייט בסל"ד כזה ללא בעיות. בארצינו מהירות השיוט המותרת בכבישים מהירים נמוכה מהמקובל בכבישי איטליה /

אירופה שבעצם הרכב הזה בהחלט מתוכנן לכך. (באיטליה ושאר אירופה משייטים במהירויות 110-130 קמ"ש לאורך שעות...)

אם אתה דואג לשרידות המנוע לאורך זמן המלצתי היא שהדבר המיטבי שתוכל לעשות הינו לקצר את מרווחי החלפת שמן המנוע

ומסנן השמן שהיבואן ממליץ. במקום כל 30,000 ק"מ או שנתיים - קצר לחצי ולאורך זמן זה ישתלם !

פורסם

אני מתעלק על השרשור -

לבעל הגרנדה,

האם תוכל בבקשה לספר קצת לגבי החיים שלך עם הרכב הנ"ל? איך המזגן שלו? איך הסחיבה בכללי? איך הוא עולה עליות?

אשמח אם תענה ואף תרחיב מעבר למה ששאלתי.

• תוכן חדש...