Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעצוב פה זה העלונים של רובר שנראים הישר מסוף שנות השמונים, כשבפועל הם מתחילת האלפיים :\

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל המבקשים עלונים כאלו ואחרים - אני מעלה את מה שיש לי.

לא זכור לי, שיש לי עלון של מאזדה 323, ושל מכוניות אמריקאיות אין לי שום דבר.

הנה קטלוג של סיטרואן AX, המהדורה הראשונה שהגיעה לארץ, מודל 1989.

זה ברזולוציה ובאיכות גבוהים יותר, יש להוריד את כל 5 החלקים, ולחבר. אם לא הולך, תשנו את הסיומות של כל הקבצים מ zip ל rar.

Citroen AX.part1.zip

Citroen AX.part2.zip

Citroen AX.part3.zip

Citroen AX.part4.zip

Citroen AX.part5.zip

פורסם
איזה טון?

פשוט מעצבן אותי מעט, שדווקא אלו, שדגלו בסביבה של המכוניות האלו, הם הראשונים ללכלך, ולחלק "מחמאות".

תסכים איתי, שזה הדבר הטוב ביותר ששהורים שלנו יכלו להשיג, תמורת סכום כסף כמעט לא הגיוני. אתה יודע בדיוק, מה שווים ה"מוצרים" האחרים, שבכלל לא הגיעו למערב.

בוקי ידידי, לכלכנו וחילקנו מחמאות על השטויות הכתובות בחוברת, ולא על הרכב.

ועל דרך הפרסום הטיפשית.

לאבא שלי היה MOSKVICH 2140, שהיה נחשב לרכב זול יותר.

התוספות שהיו לו זה אולי גלגל ספייר, וגם זה רק בדגמים מפוארים :lol:

פורסם

O.K

אני חתמתי על הסכם שיתוף פעולה עם מפעל מוסקוויץ' (למרות שהוא נסגר כבר מזמן, אבל בוא נעזוב את זה כרגע)

ואני הולך להתחיל לייבא אותם לארץ. קיבלתי כבר את כל האישורים, העברתי אותו תקינה, מה שנשאר לי זה רק

לעצב עלון פירסום יפה, שיקדם את הסחורה שלי.

בוא תעזור לי בזה, נראה מה יצא לך.

פורסם

שבת שלום

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לBuki על העזרה בקטלוגים שנשלחו במייל.

אני מנוע מלהזכיר פה במה מדובר, מחקו לי כל פעם שהזכרתי את זה.

מי שרוצה פרטים מוזמן לפנות בה"פ.

יש לי די הרבה רובם מחו"ל הם באיכות טובה ובגודל שלא יכול לעלות לכאן

מי שיפנה למייל או ישלח כתובת מייל בה"פ

כל בקשה תטופל אישית.

שאו ברכה

getz_mifrat.pdf

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

גלגל"צ - הסיבה לכך ש"מחקו לך" היא שאתה חורג מגבולות הגזרה של הפורום (הקהילתי) ומושך לכיוון האתר שלך (הציבורי).

בהתאם לחוקי CF, אתה לא אמור לפרסם את המיזמים הפרטיים שלך ללא אישור מראש מהמנהלים, ואני מנחש שזה מה שקרה.

בוקי - תודה על השיתוף, השכלתי. :turn-l:

לרווחת חברי הפורום, אני מציע להנהלה למזג את השרשור הזה עם הדיון הישן לגבי טנדר סובארו, כך שניתן יהיה לרכז את כל

הקטלוגים במקום אחד. אם תבחרו לעשות זאת, אתם מוזמנים גם להוריד את השם שלי מהכותרת שלו.

פורסם

בוקי - תודה על השיתוף, השכלתי. :turn-l:

ממה בדיוק ?

לא זכור לי, שכתבתי כאן משהוא חכם :roll:

בכל אופן, אני לא מצליח להוריד מ Rapidshare שום קובץ מאלו שהעלית בעבר.

רשום שהשרת עמוס, ומציעים לנסות בעות שתי דקות. אחרי שתי דקות (וגם אחרי שעתיים) אותו דבר בדיוק.

פורסם

השכלתי מקריאה בקטלוגים - עכשיו לדוגמה אני יודע שבלאדה יש צמיגים רדיאליים ללא אבוב. (WTF?)

לגבי ראפידשר - נראה שזה אחד התרגילים המלוכלכים שלהם בשביל למשוך לקוחות בתשלום.

עד עכשיו לא נתקלתי בזה, אבל אני מקווה שבמהלך השבוע, בימי חול, זה ישוב לעבוד כרגיל.

עמכם הסליחה.

פורסם

1. בתקופה, בה הלאדות האלו עוד היו צעירות (הכוונה מבחינה טכנולוגית, לא מבחינת שנת ייצור) ניתן היה לראות במכוניות גם צמיגים דיאגונאליים עם אבוב (עם פנימית, כמו באופניים). דיאגונאלי או ראדיאלי - הכוונה לכיוון השזירה של החוטים, שמהווים את בסיס הצמיג.

ראה תמונה.

כבר עשרות שנים כל הצמיגם הם רדיאליים ללא אבוב.

2. לגבי Rapidshare - מצטער לאכזב אותך, זה לא עבד לי גם בימי חול במהלך השבוע שעבר.

1.gif

פורסם

אני מכיר את ההבדל בין צמיג דיאגונלי לרדיאלי, אבל בשנות ה-90 זה כבר לא היה חידוש, בלשון המעטה.

נו טוב, זה בערך כמו להגיד שיש לה לוח מחוונים או תאי אחסון בדלתות, כאילו דא... :rolleyes:

בנושא השני, ספר לי בה"פ איזה קטלוגים אתה רוצה לראות, ונמצא דרך אחרת להעביר לך אותם.

גם ככה אני חייב לך טובה על הסיפור עם הקאדט לפני שלוש שנים.

פורסם

בכל אופן, אני לא מצליח להוריד מ Rapidshare שום קובץ מאלו שהעלית בעבר.

רשום שהשרת עמוס, ומציעים לנסות בעות שתי דקות. אחרי שתי דקות (וגם אחרי שעתיים) אותו דבר בדיוק.

תופעה ידועה - גם לי זה קורה בשבועות האחרונים (עם קבצים אחרים).

כפי ש-Derish אמר, להערכתי זה טריק כדי למשוך לקוחות בתשלום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...