|
||||||||
| מודעות שירות | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
כלי נושא | מצבי תצוגה |
|
|
#31 |
|
חשמלטור הפורום
|
בעניין: פונטו S90- סגרתי ראש מנוע לבד ושברתי מברז שנשאר תקוע בראש, איך מחלצים?
אני משתגע מאנשים שכותבים תשובות בזמן שאין להם מושג על מה הם מדברים. אני תוהה אם מישהו שנתן תשובה כזו או אחרת ניסה אי פעם לחלץ מברז שבור.
פותח השרשור- אם ברצונך להציל את הראש הזה פעל ע"פ ההוראות הבאות:
עוד הערת אגב- במידה ומדובר במברז סביר שום קרנר או מדגש לא יצליחו לעשות בו שקע ולו הקל שבקלים. אני לא ממליץ לך לנסות בכלל לדפוק עליו עם מדגש.
|
|
| מודעות שירות | |
מודעות שירות ![]() |
|
|
|
#32 | |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
אביב כתב:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
בעל מקצוע מומחה
|
שלום.
מהיכן אתה בארץ אם אתה מראשל"צ אני יכול לשלוח לך בעל מקצוע מעולה שיגיע לביתך אם כלים ונסיון מצוין והוא יחלץ את המברז. אפשרות שניה ולדעתי לא תהיה לך ברירה פרק את הראש ולקחת אותו לבעל מקצוע , הכסף והזמן שתבזבז ולא תצליח לחלץ חבל על הנשמה שלך. מיכיון שהראש רק הורכב כול הנזק יהיה אטם ראש שהלך לפח. לדעתי המברז שבור בצורה קשה כי הוא נישבר בחיזוק לתוך התבריג כי המברז הגיע לקרקעית התבריג והמשכתה בכוח כלומר המברז "שתול הכול מניוקה בראש" שום דרך רגילה בתנאים ביתים לא יעזורו לך חבל על הזמן. בברכה בני ל.
|
|
|
#34 | |
|
פורומניאק
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: ספטמבר 2005
|
assism כתב:
בפעם הבא תרכוש מברזים תוצרת חניתה, DC SWISS, TITEX. אל תנסה לדפוק עם מדגש על המברז מכיוון שאתה לא תזיז למברז בגלל שהקושי של מברז איכותי הינו בסביבות 70 HRC . מברזים מצופים בשכבת הגנה נגד שחיקה כמו Titanium-nitride הקושי הינו בסביבות 85 HRC כאשר הקושי של מדגש הינו בסביבות 42-45 HRC ועשוי מפלדה פחמנית פשוטה שעברה חיסום והרפייה. פעל לפי הצעתו של בני.ל
|
|
|
|
#35 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
שלום ובוקר טוב
תיקון זה של CRAFTSMAN לא של STANLEY, לא ממש משנה , ביררתי לגבי חולץ מסתבר שזה די יקר 215 שח אצל שוורץ , יקר לי מדי בשביל פעם אחת ולא בטוח שיצליח לעשות את העבודה . אולי למישהו יש אפשרות להשאיל לי דבר כזה ? אני צריך חולץ למברז 4 תעלות 8 ממ תודה רבה |
|
|
|
|
|
#36 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
![]() תאריך הצטרפות: דצמבר 2009
|
חברים לאחר שקראתי את כל התגובות נראה לי שאביב צודק בדרכי הפעולה רק אני רוצה להוסיף הערה בקשר לריתוך שאם הולכים על האופציה הזאת אז צריך לדאוג שהראש לא יתחמם יותר מדי חוץ מזה נתתם הצעות יפות לא נראה לי שיש מה להוסיף מקווה שתצליח
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
נהג נמרץ (> 500 הודעות)
![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: נובמבר 2006
|
נו האם הסתדרת ?
אני מצרף לך תמונה של חולץ מברז מהאתר של שוורץ, מה שהמליץ אביב. אני לא יודע מה המחיר שלו, אך יש סיכוי טוב שזה יצליח לך דווקא מכיוון שהמברז תקוע ממש בקצה וכך לא יהיה לך פיתול בזרועות החולץ.
|
![]() |
נושאים דומים
|
||||
| נושא | יוצר הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| (BMW E46) איך מחלצים גלגל שנדבק לנאבה? | amosbmw | טכני, אחזקה וטיפולים | 5 | 03/09/09 18:39 |
| מוסך דפק לי ראש מנוע! (החלפת משאבת מים שנגמרה בראש מנוע גמור) | mickbit | טכני, אחזקה וטיפולים | 18 | 24/08/08 7:56 |
| איך מחלצים את המיסב מאלטרנטור | bennyml | טכני, אחזקה וטיפולים | 1 | 09/05/08 20:44 |
| אבד מתאם הגוז'ונים, איך מחלצים ואיפה? | miklush | טכני, אחזקה וטיפולים | 3 | 13/09/07 10:50 |
| ביצוע ראש מנוע לבד | laky666 | טכני, אחזקה וטיפולים | 35 | 15/12/05 23:50 |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|
|
||||||
כל הזמנים ב-GMT +3. השעה כעת 14:26.

מצב ליניארי