Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רואה נכון, ההברגה היא בכלל של מכסה השתומים ולא של הראש.

עזוב אותו בשקט בפנים שים כמות גדולה יותר של חומר אטימה באזור זה וסגור את מכסה השתומים ללא הבורג הזה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה פרקים של תעופה בחקירה הסתיימו עם משפטים כאלו.... :-P

עזוב אותו בשקט בפנים שים כמות גדולה יותר של חומר אטימה באזור זה וסגור את מכסה השתומים ללא הבורג הזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך. אני חושב שבמקרה הזה אתה מגזים. הכל עניין של איזון.

בוא נראה מה יש לו על כף המאזניים.

מאחורי דלת מספר 1 - נסיון חליצה של הבורג ובחובו: קנית כלים מיוחדים, זמן ארוך, אפשרות להריסת ראש מנוע בנסיונות החילוץ, אפשרות של הצורך בפירוק ראש המנוע שוב כדי לטפל בנושא.

מאחורי דלת מספר 2 - אולי תהיה לו נזילה קלה של שמן ממכסה השסתומים, אם בכלל, דבר שניתן לגלות באופן מיידי במידה ויש.

אני הייתי הולך על דלת מספר 2 ובשיפוץ הראש הבא (אם יהיה) אבקש ממשפץ הראשים להוציא את הבורג.

פורסם

ירון שלום רב.

האמת דווקא ממך לא צפיתי לתגובה כזו,

בד"כ אני נוהג לעקוב אחר ההודעות והפרוייקטים המוצלחים שלך "ולדעתי" לא מתאים לך.

שא ברכה.

פורסם

הי סטוורוס,

אם הדבר הזה היה קורה לי אני הייתי מוציא אותו, ראס בין עינו ! ונכון אני ממש אבל ממש לא חאפר.

אבל את ההמלצה נתתי למי שפתח את השרשור ולאור התמונה שהוא העלה.

אם תסתכל טוב תראה שבנסיונותיו לשחרר את המברז הוא כבר התחיל להרוס את משטח הראש העליון מסביב למיקום ההברגה, אני משער שאם הוא ימשיך בקצב הזה, גם אם הוא ישחרר את המברז הוא יהיה חייב כמות גדולה של חומר אטימה שם כי הראש כבר לא חלק.

אני נושא את ברכתך

ירון

פורסם
אם אני רואה נכון, ההברגה היא בכלל של מכסה השתומים ולא של הראש.

זה לא רק המכסה , כל הגל זיזים יושב על החלק הזה

לא חושב שזה יספיק לסגור אותו בלי הבורג

פורסם

הגל זיזים בדרך כלל יושב על הראש,

אני הייתי משאיר ואוטם טוב, זה לא איזה יגואר, מקסימום יהיה לו קצת הזעה של שמן באיזור, איך שאני מכיר פיאט אז זה רק יצטרף לשאר ההזעות הרגילות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
סולל הדרך. אני חושב שבמקרה הזה אתה מגזים. הכל עניין של איזון.

.

צוחקים איתך סרג'יו...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה לא מכסה שסתומים זה בית קמשפטים. זה מנוע כמו של פיאט אונו 1400 למי שמכיר.

חייבים לסדר את הבורג הזה אחרת יברח שמן וכיוון השסתומים כל הזמן ישתנה לו.

פורסם

למה שלא תכין בעצמך כלי לשחרור. קח מוט או מברג ישן, והכן בעזרת דיסק חיתוך נגטיב שיתלבש בין החריצים של המברז.

שהכל מולבש, תתחיל לסובב החוצה.

פורסם

אני במקומך הייתי מנסה שוב את שיטת הרתכת, אבל בעזרת רתך מנוסה. אם לא מצליח אני מציע לך לנסות את שיטת הקדיחה והחולץ, כפי שהמליץ לך סטוורוס - אבל תקפיד על הפרטים כפי שהוא כתב.

דני

פורסם
למה שלא תכין בעצמך כלי לשחרור. קח מוט או מברג ישן, והכן בעזרת דיסק חיתוך נגטיב שיתלבש בין החריצים של המברז.

שהכל מולבש, תתחיל לסובב החוצה.

להכין כלי כזה שיתאים נראה לי קצת גדול עליי . במחשבה שניה אולי אני כן יצליח לעשות משהו כזה ננסה ביום שישי , היום היחידי שיש לי לעבוד על הנושא

הבעיה שלי עם קידוח היא שהחתיכה שנשארה היא אלכסונית ולא מצליח להחזיק את המקדחה עליה ולקדוח נורמאלי.

פורסם

אל תתאמץ להכין שום כלי ממברג, זה ישבר כמו קיסם עץ.

הרעיון למרכז את המקדח הוא לתת מירכוז עם דפיקת קרנר, כפי שהוסבר לך. אתה תהיה חייב לעבוד עם מקדח מאוד איכותי ומאוד לאט כדי לבצע קידוח במתכת קשה של המברז.

לאחר החילוץ תזדקק למברז איכותי כדי לבצע תיקון הברגה ראוי, אם יש נזק ממשי להברגה אז תשתול הליקויל או תותב.

ממליץ להפעיל בעל מקצוע לביצוע העבודה. גם כדי לעבוד נקי ולא כפי שנראה בתמונה, שלא הוקפד עד כה.

פורסם

קודם כל מקדח רגיל -- אין מצב בעולם שיקדח במברז ( המברז עשוי מפלדה מאוד קשה )

אופציה 1. קדיחה עם מקדח קובלט ( לא מקדח וידיה כפי שאמרו קודם ) בקוטר של 1.5 - 2 מ"מ במהירות הכי איטית שאפשר

עם שימון המקדח תוך כדי קדיחה שלא ישרף.

אופציה 2. הכנת או קניית כלי דמוי מזלג שהשיניים שלו יכנסו במרווחים בין שיני המברז ובעזרת פלייר/ידית תסובב אותו ותשחרר את המברז.

• תוכן חדש...