Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור בן 47 מהחדר כושר שלי שלוקח כבר המון שנים סטרואידים אושפז עם חום מאוד גבוהה לפני כמה חודשים. הוא דפק את הכבד שלו בגלל הסטרואידים והחום פשוט סירב לרדת. חבר שלו אמר לי ששמו אותו באמבטיית קרח ליומיים בישביל לנסות ולהוריד את החום. לי זה נשמע כמו קישקוש. יש דבר כזה?

בכל מקרה אם זה מעניין מישהו הבחור רזה מאז פי 2! בחדר כושר הוא דוחק בקושי 80 עכשיו והיה עובד עם 160-180 קילו. מפחיד.

אני דוחק עכשיו 150 קילו כ5-6 חזרות לבד ותמיד חשבתי לקחת את זה צעד אחד קדימה ולהשתמש בשטויות האלה אבל מאז המקרה הזה ירדתי מזה לגמרי!

פורסם

יש כזה דבר אמבטיות קרח. יומיים נראה לי די מוגזם, אבל באמת עדיף שלא להגיע לזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אח שלי היה באמבטית קרח בבית חולים כשהיה תינוק והחום לא ירד.

ובלי קשר, סטרואידים זה סם כמו כל סם אחר.

פורסם

אני דוחק עכשיו 150 קילו כ5-6 חזרות לבד ותמיד חשבתי לקחת את זה צעד אחד קדימה ולהשתמש בשטויות האלה אבל מאז המקרה הזה ירדתי מזה לגמרי!

טוב שלך ולכבד שלך היתה הזדמנות ללמוד מהטעויות של אחרים..

מה אתה חושב שעושים לתינוק עם חום 40, גם בבית?

אמבטיה קרה.

וכאשר מגיעים לבית חולים עם תינוק שלא מצליחים להוריד לו חום?

בבית חולים עושים לו אמבטיה קרה\קרח

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גנא, תראה HOUSE, שם עושים הרבה אמבטיות עם קרח.

ועכשיו לעניין הסטרואידים, אתה גם ככה סוס (במובן החיובי של המילה).

אתה לא צריך את השטויות האלו, בנות גם לא אוהבות גברים מנופחים מדי.

(לא ראיתי אותך הרבה זמן, אולי התנפחת עוד יותר).

תשאר איך שאתה.

פורסם

אני עברתי את התענוג בהמפוקפק הזה בשנת 2000.

היה לי חום גבוה שלא ירד חודש וחצי (41 ללא כדור ו 39.5 עם כדור) ואחרי שבועיים כאלה הופנתי למיון. מדדו לי חום וישר שלחו אותי לאמבטית קרח ולאשפוז שנמשך כמעט חודש עד שכמו שהתחיל ככה החום נעלם (יחד עם 10 קילו שנשרו ממני).

זה לא קרח אלא מים קרים מאוד למשך כ 20 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי שמפתח חום שיבדוק את הטרמוסטט והרדיאטור......אם שם הכל בסדר שיבדוק את משאבת המים :lol:

מפחיד הסיפור עם הסטרואידים, אנשים לא מבינים איזה מחירים הם הולכים לשלם בעתיד על SHOW.

שימרו על הבריאות, אין לה תחליף ולא תמיד ניתן לקנותה בכסף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שתדע, שבודי בילדרס (ע"ע רוני, והחבר'ה) עושים אמבטיית קרח 3-4 פעמים בשבוע (משהו לגבי מחזור הדם או לחץ הדם - לא הבנתי בדיוק, אבל ראיתי דוקומנטרי על זה)

בכל מקרה, סטרואידים צריך לדעת לקחת. יש מינונים, ויש נוגדני חימצון שצריך לקחת, ויש סייקלים מסודרים.

לא חייבים לדפוק את הכבד, ולא חייבים לתת בכמויות, אפשר להתחיל בקטנה עם טוסטסטרון E , או ווינסטרול, אולי קצת DECA וכו'.

יש אתר עם פורומים מקצועיים, שם תוכל ללמוד קצת יותר על המבנה של כל דבר, איך משתמשים, מה עדיף, ממה להמנע. בנוסף יש גם אפשרות לשלם למדריך מקצועי שיתן לך תוכנית מסודרת לגבי זה.

פורסם

חביבי זה רק התחיל בהשתלת שסתומים של חזיר (טרמינייטור 1). זה המשיך לפורטינג סטייג' 2 בעורק הריאה השמאלי (טרמינייטור 2).

לבסוף, כמו כולם גם הוא השתיל ברקסים של ברלינגו :lol:. (טרמינייטור 3)

פורסם

150 קילו עם 5-6 חזרות?! בואנה יפה!

כמה שנים אתה מתאמן?!

ואם כבר הגענו לדיבורים על שוורצנגר...אז אחרי הסרטון של קומנדו (באשכול של דגני הבוקר) אני מציג עוד סרטון בסדרה:

http://www.youtube.com/watch?v=q1CwOqUcS4g&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תבלו... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מגיל 14. כבר יותר מ10 שנים. זה אולי נשמע הרבה אבל את האמת זה ממש לא. יחסית לגובה ומשקל שלי אני מרים לא הרבה בכלל. אני שוקל 118 קילו נכון להיום והגובה 1.92 כשחבר שלי מתחת ל1.70 שוקל 88-90 קילו ודוחק 180 חופשי.

מצד אחד חברים אמרו לי שאני אידיוט שבכלל חשבתי על זה כי בסופו של דבר אתה מתאמן בישביל להיות בריא ולא בישביל למות בגיל ,45 מצד שני זה מתסכל להתאמן עם מישהו שלוקח סטרואידים ומגיע בשנה וחצי למה שהגעת ב10 שנים.

ולבחור שהיה לו חום גבוהה המון זמן-אני רוצה להגיד לך ששנה שעברה הייתי חולה במחלה מסויימת:drinking: והיה לי חום 39 חודש ימים. ירדתי מ110 קילו ל82 בחודש. תקופה שאני רוצה לשכוח.

לקח לי שלושה חודשים להעלות בחזרה את המשקל הזה בעזרת הרבה אימונים, המון אוכל +אבקות+גיינרים.

פורסם

אנשים, תעזבו אתכם מכל הזבל הזה.

אני בכלל לא מתאמן. לא חושב על בילדינג (למרות נתוני פתיחה מרשימים), ולא נעליים. אבל גם אם כן, לא הייתי חושב לשנייה לקחת משהו כמו סטרואידים או גיינרים או כל מיני שטויות מלאות בכימיקלים. זה יש מספיק בקולה שאני שותה.

תתאמנו בכיף, תגיעו לתוצאות, והכל טבעי- זו הדרך הנכונה לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...