Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרבה שנים כשהייתי יפה צעיר ועשיר הבאתי מארה"ב נגן CD מארהב של חברת טכניקס עם מחסנית של 110 דיסקים!

המכשיר כמובן עובד על מתח של 110 וולט.

בשנים האחרונות אני בקושי משתמש במכשיר אבל יש לו ערך סנטימנטלי עבורי.

בטעות! הכנסתי אותו ל 220 ושרפתי לו את השנאי (הסליל הראשוני) אבל אין לי מושג אם נגרם נזק נוסף. אני מניח שאם כן זה בעיקר את מייצבי המתח ואותם אתקן אח"כ.

היות והמכשיר יובא לארץ ע"י יורוקום אני כבר שבוע מנסה לפנות לחברה ולברר האם אפשר לרכוש שנאי חדש.

יש לי את מספר הפריט וגם את הסכימה החשמלית.

מסתבר שלמחסן אין טלפון ולא ניתן להשיג אותם.

אני נגנב...הרי בסה"כ מחברת יורוקום שעוסקים ביבוא טלפונים למה הייתם מצפים? נכון שיהיה להם טלפון במעבדה או במחסן

לא יותר. אבל אין!

קיבלתי הצעה לליפוף שנאי שכזה ב 400 ש"ח שזה קצת יקר.

השאלה היא האם אפשר לחבר 3 שנאים של 9.5 3.2 14.2 וולט (נאמר שאני אביא 3 9 ו 15 וולט)

ואחבר אותם בנפרד האם זה יכול לעבוד? לדעתי כן אבל אשמח לשמוע דעות נוספות.

אני מצרף את החלק הרלוונטי במעגל החשמלי. ואם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע.

אבי

pan.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכלתי קש מיורוקום על ציוד שרכשתי מהם והיה צריך טיפול, פלזמה חדשה שהיתה אצלי פחות מחודש ישבה אצלהם חודש לטיפול עד שחזרה אלי, לא לפני עשרות טלפונים וצעקות (שלא ממש עזרו...) וזה על משהו שהם מכרו לי, לא על יבוא אישי...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למה אתה מנסה להתקשר למחסן?

תתקשר למוקד הטלפוני הרגיל ושם יגידו לך אם קיים במלאי. לא צריך מחסן כי ממילא הכל אצלם מעודכן במחשבים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם לדעתי זה אמור לעבוד.

אגב, בשרטוט שצירפת רואים שיש פיוז בכניסה לשנאי הראשי. אולי רק הוא נשרף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שרות הלקוחות לא יודעים להגיד אם יש או אין, אין להם חיבור למחסן (חברת תקשורת, אלק).

לא מצאתי פיוז, לדעתי מדובר בנקודת החיבור בין ההדק המולחם לסליל (בדיוק אותה נקודה שנשרפה).

אך לצערי הכל מלא אפוקסי ואי אפשר להגיע לסליל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בוודאי.

כמובן שאין.

כל האתרים בארה"ב שמוכרים את השנאי הם OUT OF STOCK

כי זה מוצר די ישן....

בגרמניה מצאתי אחד שרוצה 42 יורו ולא שולח לארץ....

ההתלבטות שלי היא האם סלילי היציאה הם נפרדים ובלתי תלויים אחד בשני ע"מ ליצר את השנאי משלושה שנאים שונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בא לציון גואל.

יצא לי העונג להגיע ל א.י. שנאים בדרום ת"א

בית מלאכה קטן כמו פעם. הבנאדם ישר הוציא כרטיסיה עם מפרט השנאי שלי.

יש לו מגירות מלאות כרטיסיות עם כל שנאי שקיים בעולם...פשוט מדהים.

וגם המחיר סביר!

נכון זה עדיין לא כלכלי לתקן מוצרי וינטאג אבל זה כיף :-P

השנאי יהיה מוכן יום שני ואני תקווה שבזאת תמו בעיותי בנושא.

אז מי שמחפש בית מלאכה ליצור שנאים/סלילים וכד...

הרי לכם המלצה חמה.

http://www.d.co.il/23117020/19260/

פורסם

האמת היא שדווקא עכשיו כשאתה כותב את זה, נזכרתי שלפני כמה חודשים גם אני הזדקקתי לשנאי די יוצא דופן עבור הרמקולים של המחשב (Altec Lansing, הבאתי מארה"ב עם שנאי אמריקאי שנדפק בארץ). הפתרון נמצא בסופו של דבר באור יהודה, במפעל שנקרא טרנסנגבה. הם מייצרים לך כל שנאי שתרצה, בתנאי שתתן להם את המפרט המבוקש. כל שהייתי צריך לעשות זה לתת את השנאי האמריקאי, ותוך כמה ימים היה בחנות הקרובה למקום מגוריי שנאי מהסוג שאני צריך ובמחיר סביר לחלוטין (משהו באיזור ה-60 ש"ח).

הטלפון של המפעל הוא 03-5337778.

ברור לי שעכשיו זה כבר לא יעזור לך, אבל אולי מישהו שיהיה בעתיד בבעיה כמו שהיתה לך ולי ימצא תועלת במידע הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...