Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קנינו לא מזמן גולף TSI 160HP DSG ושמנו לב שבמהירות זחילה והאצות מהמקום האוטו רועד טיפה, ממש כמו בגיר ידני.

במהירויות מעל 20 קמ"ש בגיר עובד ללא רבב אבל במהירויות נמוכות (יציאה וכניסה וחניה, התחלת נסיעה מרמזור) יש כמו התחלה לא נקייה ורעידות כאלה (כן קצת קשה לי להסביר) כמו בגיר ידני.

הלכנו לצ'מפיון ואמרו שככה האוטו אבל לא נשמע לי כזה הגיוני.

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חומר לגבי הבעיה.. מה אתם אומרים?

פורסם

לא יודע אם יש מעט או הרבה תלונות אבל זה נכון שהוא רועד לעיתים במהירויות נמוכות זה לא גיר אוטומטי ואין לו ממיר מומנט . בחלק מהמצבים הגיר המתוחכם והקלאץ הכפול מצליח להתגבר על זה ובחלק מהמצבים לא . לומרות זאת לטעמי בסהכ הגיר מתנהג מצוין -הרבה הרבה יורט טוב מגיר רובוטי רגיל סטייל טויוטה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לא יודע אם יש מעט או הרבה תלונות אבל זה נכון שהוא רועד לעיתים במהירויות נמוכות זה לא גיר אוטומטי ואין לו ממיר מומנט . בחלק מהמצבים הגיר המתוחכם והקלאץ הכפול מצליח להתגבר על זה ובחלק מהמצבים לא . לומרות זאת לטעמי בסהכ הגיר מתנהג מצוין -הרבה הרבה יורט טוב מגיר רובוטי רגיל סטייל טויוטה.

קודם כל אתה צודק שהוא מתנהג הרבה יותר טוב מהגיר של הטויוטה,וגם בכביש פתוח וזורם הוא מתנהג מצויין,הבעיה מתחילה שמגיעים לאיזור אורבני ונסיעה איטית יותר או בשיפוע{מתדרדר},לנסוע ועוד יותר לחנות את הרכב בעלייה בשיפוע זה לא כלכך נעים.

לדעתי היה עדיף אם הvag היו משאירים את גיר האוטומטי 6 מהירויות שלהם,הוא עובד הרבה יותר חלק ולא מתדרדר/קופץ וכו.

בכל מקרה מי שבאמת אוהב לנהוג לוקח ידני.

פורסם

מה שאתה מתאר נקרא בשפת המכונאים "הרכב חותך".

מנסיון דומה בגולף TSI דור V שנת 2008, יש לבצע עדכון תוכנה. זה מופיע בדף טכני שהופץ ע"י היצרן. אצלי זה לא פתר את הבעיה לגמרי, והוחלף מוח גיר (מוחטרוניק). גם להחלפה הזו יצא דף טכני ע"י היצרן.

כשהתגלתה הבעיה אצלי (נסיעת מבחן אחרי טיפול שגרתי. אני חשבתי חשבתי שזה נורמלי), בעל המוסך (שאול, מוסך המכונית בי-ם) התיישב מול המחשב ולא קם עד שלא נמצא הפתרון. הראשון ואח"כ השני.

עדכון התוכנה בוצע במיידי, ואחרי נסיעת מבחן, כשהתברר שזה לא עבר לגמרי נעשה "איפוס גיר" למצב התחלתי כאילו הרכב חדש האיפוס מבוצע ע"י התחברות למחשב (ממש נשמעו רעשי גלגלי השיניים בתזוזתם). עד שלב האיפוס הרכב נסע כ-22K ק"מ.

כשזה לא פתר את הבעיה לגמרי, הוזמן מחו"ל מוח חדש. לאחר החלפתו הרכב מזנק בצורה חלקה, ללא רעידות וללא שום תופעת לוואי.

אל תיתן לכל מלעיזי גיר ה-DSG לספר לך ש"ככה זה". פנה שנית למוסך, ובקש מהם לחפש את הפתרון בחוזרים הטכניים של היצרן. לא מוצאים, שיתייעצו אם מי שכבר נתקל בזה, בעל המוסך שלי.

בהצלחה, ונשמח אם תעדכן כאן בהמשך.

PIZO - אם זה לא היה מובן, מדובר בגיר בעל 6 מהירויות, זה שעובד הרבה יותר חלק ולא מתדרדר/קופץ כשהוא תקין.

פורסם

שלום לכולם .

ברשות גולף 09 TSI לאחר כ5 חודשים עם הרכב היו גם רעשים של דפיקות בהאצה

הרכב נכנס לחברה כמובן יצא ושוב נכנס ושוב יצא ושוב נכנס הם טוענים שככה הגיר בניו

האמת התייאשתי כבר לי זה נשמע מוזר כי בהתחלה לא היו הרעשים הנ"ל .

עזרתכם בנושא מה עליי לעשות..

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

אבי נוהג בגולף TSI 160 כוחות סוס. מנסיוני, הרעידות שמופיעות ממש בתחילת הנסיעה הן כאשר הקלאץ' נמצא בנקודת חיכוך (ממש כמו שמתחילים נסיעה בגיר ידני). הבעיה עם הגיר היא שכדי לחסוך הוא מעביר ממש מהר להילוך שני, בסביבות ה15 קמ"ש אם אני לא טועה, וחוזר להילוך ראשון רק כאשר אתה זוחל לאט מאוד. לכן קורה מצב שאתה נוסע 10 קמ"ש על הילוך שני, והרעידות שאתה מרגיש זה בגלל שהמנוע מסתובב בטורים נמוכים מדי. ההצעה שלי היא שתשתמש בפדלים כדי להוריד לנעול את הגיר על הילוך ראשון כאשר אתה זוחל, ואז כבר אין בעיה של רעידות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אז אתם אומרים שבעצם אפשר לתקן את זה? אז לאן לפנות כדי שבאמת יטפלו וזה ולא יתחמקו מזה?

שלום לך

לי יש ג'טה 1600 DSG

גם אותה בעיה, בצ'מפיון ירושלים אומרים שככה זה, גם לי זה לא נראה הגיוני...

הפחד שלי שעוד מעט האחריות נגמרת ואז "ימצאו" את התקלה

אני לא יודע מה לעשות....

• תוכן חדש...