Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] פיאט בראבו בארץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

120 אלף שקלים זה לא כל כך יקר. זה איפשהו בין גרסאות הליסינג העירומות לגרסאות הפרטיות המאובזרות יותר.

היא נראית מעולה מכל זווית לדעתי ותא הנוסעים מזכיר את התא של המיטו באיכותו ובמרקם החומרים.

לפני מספר חודשים מונה אורי להב שהגיע מקבוצת צ'מפיון לראשות קבוצת פיאט, הוא יזם את הורדת המחיר של ה-500 ואת יבוא הכרומה. אני חושב שאם ניהול המותג ימשיך ככה המכירות יעלו וגם נראה את רוב המבחר של פיאט בארץ סוף סוף.

ובקשר לגיר הרובוטי, לפי ביקורות בעיתונות וגם מבחנים השוואתיים בין הגרנדה פונטו ליאריס הרובט של פיאט מתורבת יותר מזה של טויוטה. אני מקווה שמתישהו יגיעו גרסאות שמצויידות בתיבה רובוטית עם מצמד כפול.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שדי מוכיח שפיאט לא סובלת מדימוי נמוך אבל הקהל שמוכן לקנות אותה מחפש רכב טוב, אמין וזול!

זה בדיוק מה שפיאט אמורה להיות וזה בדיוק מה שמחפשים האירופאים שקונים אותן.

emotion of motion

פורסם
לתשומת לב הרוכשים הפוטנציאליים, מהראשון לינואר 2010 אסור לייבא לארץ רכבים ללא ESP.

לתשומת לב הרוכשים הפוטנציאליים, מהראשון לינואר 2010 יש גיר אוטומטי כפול מצמדים לפיאט

אייל

פורסם

אתמול הזדמן לי לקחת סיבוב קצר ולא ממצה בעליל על הבראבו שהובאה ארצה לתקינה. מדובר בדגם שמצויד בגיר רובוטי 6 הילוכים (Duologic) ומנוע 1.4 מוגדש 120 כ"ס (T-JET). הגירסה שבה נהגתי היתה עם אבזור צנוע יחסית, ואילו הגירסה שמותכננת להימכר כאן, עם רמת אבזור גבוהה יותר הכוללת גם חישוקי סגסוגת ומערכת Blue&Me, צפויה לעלות כ-120 אש"ח.

העיצוב החיצוני אינו זר לי, שכן כבר זכיתי לראות את הדגם לפני כשנתיים באירופה ובתערוכת אוטומוטור האחרונה. לעומת זאת, בתוך הרכב לא ממש יצא לי לשבת, שלא לדבר על לנהוג.

ההפתעה הנעימה הראשונה שהיתה לי היא שגיליתי שלמרות שמדובר בדגם ברמת אבזור נחותה יחסית, אין לו ממש במה להתבייש: כל החלקים הרגילים מצופים בעור כמקובל, יש בקרת אקלים מפוצלת, ר"ד MP3 עם שליטה מההגה, צמיגים נמוכי חתך ולוח מחוונים דמוי סיבי פחמן. פנים הרכב נותן רושם מוצק ביותר, ונראה שהבדיחות על הפלסטיקים המתפרקים של פיאט הן נחלת העבר.

בנסיעה, אחד הדברים הראשונים ששמתי לב אליהם זה שיכוך המהמורות. למרות החתך הנמוך של הצמיגים, הרכב אינו מתרסק לבורות פאר יצירתה של עיריית ת"א, ולמרות שלא מדובר בשיכוך שיכול לאיים על זה של סיטרואן C5, הבראבו בהחלט יכולה לסמן לעצמה וי גדול בסעיף הזה.

הגיר הרובוטי מעניק לנהג עצמאות מוחלטת, ובשום פנים ואופן לא יחליט על דעת עצמו להעלות הילוך.

מושב הנהג נוח מאוד, אם כי לא הייתי מתנגד למעט יותר תמיכה צידית. מצד שני, אם זוכרים שלא מדובר כאן ברכב ספורטיבי, מבינים שהמושבים בעצם עושים היטב את מה שהם תוכננו לעשות.

מההגה קיבלתי אומנם רושם טוב, אבל מסיבוב לא ממצה של 25 דקות בכבישים שבעיקרם אינם טכניים קשה לי לכתוב חוות דעת מלאה, לכן אעדיף בשלב זה לא להתייחס לנקודה הזאת.

המנוע התגלה כפנינה אמיתית. לרוב המשפחתומטיות 1.6 הרגילות הוא ישאיר אבק, כאשר ההתמודדות עם הנפחים הגדולים יותר מונחת על כתפי ה-1.4 155 כ"ס, שמתוכנן גם הוא לנחות פה בקרוב.

אני מקווה שיזדמן לי לקחת אותה לנסיעת מבחן קצת יותר רצינית, אבל ממה שהתרשמתי עד כה, מדובר בתמורה מצויינת למחיר ובמתמודדת ראויה בהחלט על לבו של כל מי שמחפש משפחתית קומפקטית מהקטגוריה של גולף/פוקוס/אסטרה/I30.

נ.ב.: רכב המבחן אומנם לא צויד בבקרת יציבות (רק ASR), אבל כל הדגמים שיגיעו החל מ-10' יהיו מחוייבים במערכת כזאת.

נ.ב.נ.: למי שכתב שהיא תגיע עם חישוקי 14 אינץ' מפלדה: חישוקי הפלדה, גם בגירסה הזולה יותר, הם בקוטר 16 אינץ'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ולמרות שלא מדובר בשיכוך שיכול לאיים על זה של סיטרואן C5, הבראבו בהחלט יכולה לסמן לעצמה וי גדול בסעיף הזה.

.

משום מה יש לי הרגשה שלא נהגת/נסעת ב-C5 החדשה :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מהכתבה הבנתי שהם מייבאים לארץ רק את המנוע 1.4 אוטו'.

לא קיים הרכב ב1.6 ידנית או שלא מייבאים אותו?

ב"ידיעות אחרונות" של שבוע שעבר (יום שני או רביעי) היתה כתבה קטנה במוסף "ממון" על השקתה ובסוף הכתבה צוין כי גם הגרסה הידנית תגיע לארץ. לא זוכר כמה צוין שהיא תעלה, אבל כן זוכר שזה פחות מהרובוטית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הברבו הזאת שהם מביאים היא עם מנוע MultiAir?

הבוס החדש בפיאט רוצה להביא את כל הדגמים של פיאט היום,לא מחכה לסוף החודש שהם מחליפים את הדגם.

את המיטו הוא התחיל להביא עם 120 כ"ס אפילו שכבר הציגו את גרסת ה 135 כ"ס.

הוא יספיק למכור 10 מיטו 120 כ"ס לפני שיגיעו מכוניות עם 135 כ"ס.

אני מחכה שהוא יתחיל להביא את פרארי ומזראטי.

ואז אני אחכה עוד 20-30 שנה שירדו המחירים.

אייל

פורסם

בין הרכבים היפים שהגיעו בזמן האחרון

רק חבל שהמחיר קצת גבוה.

בשביל להכניס את הרכב לשוק הפרטי,הם צריכים לעשות מבצעים וכו.

מקווה לטוב

המנוע נשמע מצויין

• תוכן חדש...