Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע פינקתי את בני בסמארט מודל 2004.

הוא ביקש פה השבוע על מערכת טובה לרכב, לפי מה שהבנתי אין עדיין תוצאות.

לפי הידע שלי אחת המובילות בתחום הרדיודיסק היא פיוניר, הומלץ לי ללכת על הדגם Pioneer DEHP5050UB, שעולה כ900 שקל. כרגע אקנה לו רק רדיודיסק ואחרי זה רמקולים חדשים.

האם המערכת מומלצת שלא יתאכזב אחרי כמה חודשים? היא תיתן לו את המקסימום?

עכשיו אני רואה גם את הדגם פיוניר DEHP6000IB דולפינים 2008 ב1000 שקל, יותר מומלץ? פחות מומלץ?

או דגם הפיוניר 5900 ב900 שקל.

זה בור ללא תחתית, מה כדאי לקחת?

בתודה,

ברוך.

ברוך

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התקציב שלך ואילו דברים אתה רוצה לקנות בו.

מה הבן שלך אוהב: אלקטרונית, מזרחית, וואקל, ג'ז

אלי

עריכה, עכשיו ראיתי את השרשור של הבן שלך, מה שהמתקין המליץ לו הינו ממש לא איכותי

או שאין לו מושג בסאונד וזה מה שיש לו בחנות.

פורסם

ומה התקציב?

אני לא חושב שרמקולים ומגברים ניתן לשים בצד כדי לשמוע טוב.

תביא את הרדיו דיסק הטוב בעולם עם רמקולים מקוריים של הרכב עם/בלי מגברים וישמעו ח$א.

אלי

פורסם

ברכב כזה קטן לדעתי אין צורך ברמקולים אחוריים, עדיף לאחד את התקציב ולקנות קומפוננט איכותי כמו

המורל דוטק :

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DOTECHOVAITION&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

קח רק בחשבון שרוב הרמקולים בקטגוריה הזאת זקוקים למגבר שימצא את הפוטנציאל שלהם. במיוחד לכל הצעקות שהבן שלך שומע.

מגבר לא בהכרח יתפוס מקום בבגאז, ישנם עוד מקומות יצירתיים לשים אותם כמו מתחת לכיסא.

סאב, ניתן לקנות 10 אינץ בתיבה קטנה שתתאים בול לבגאז' של רכב כזה. בלי סאב לסוג המוסיקה הנדון זה כמו סנדביץ' בלי הלחם:roll:.

אלי

פורסם

בקשר לרמקולים, שאלתי את בני על לקנות רמקולים קדמיים טובים וזהו, הוא חושש שיהיה חוסר פיזור בצלילים לפי מה שהבנתי ממנו, שזה לא יהיה עיקפי. הוא רוצה גם אחוריים.

ומה בנוגע לרדיודיסק? וכמה אצטרך להשקיע במגבר פשוט?

ברוך

פורסם

שוב,

תנסה להגדיר תקציב מקסימאלי בלי ההתקנה ולפי זה אפשר לחלק את התקציב בהתאם לריכיבים של המערכת.

בגדול יש צורך ברדיו דיסק=HU, קומפוננט קדמי, מגבר וסאב.

לתקציב יש גם צורך להכין גם כ700 שח לצורך ההתקנה פלוס מינוס.

איזה צליל הקפי בדיוק, ברכב של 1סמ על 1 סמ גם קומפוננט קדמי יתן לו אחלה צליל הקפי.

אלי

פורסם

נגיד 2000 שקל עם חריגה לא גדולה במיוחד.

ומה מסמל הUB ברדיודיסק?

עזוב עכשיו הרכבה, אל תחשב את זה יש לי מישהו מקצועי יתקין לו את זה, ונתקזז אחרי זה.

שאלה אחרונה, ככה יושבים הרמקולים הקדמיים של הסמארט שלו-

42munuto542n.jpg

לא תיהיה בעיה לשים שם רמקולים?

ברוך

פורסם

יש ביד 2 בפורום. פיוניר PRS 880. מכשיר של 2000+ שקל.

ב1000 שקל. פיוניר ***5 או ***6 חדש יעלה אותו מחיר. אבל יהיה ב 10 רמות נחות ממנו.

לגבי רמקולים

הייתי משקיע בסט סביר ומגבר קטן. יתן הרבה יותר מ4 רמקולים סבירים על המגבר של הרדיו דיסק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש מתאם שעולה כ 100-150 שקלים. וגרושים באיביי.

זה מכשיר ברמת אליפות.

ונותן אופציות מטורפות.

מצד שני. עם הוא מחפש מכשיר רגיל שיקח סדרה 6 וזהו.

אין כיוונים ואין בלגן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המתאם לא יפגע באיכות?

וה300 שקל האלה של הרדיודיסק בא על חשבון הרמקולים, זה עד כדי כך יעשה יותר מרמקולים?

ברוך

פורסם

ברוך היקר. תמתח ב 100-200 שקל וזהו. זה ישתלם לך. אין מה להשוות באיכות המכשירים.

רכב איכותי שתיהיה גם מערכת חמודה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...