Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שישה עמודים שלמים ואין אף איזכור לחומוס האדיר של אבו-סוהילה בעכו?!

ל-א רואה את סעיד ממטר (למרות המחיר היותר גבוה), נמצא קצת לפני הכניסה לשוק של עכו למי שמעוניין.

תנו צ'אנס, ותתאהבו.

השוטרים בעכו מעדיפים את סוהילה, כנראה הם יודעים על מה הם מדברים. יצאתי עם שוטרת עכואית, זה המקום היחיד שהם אכלו בו חומוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיול נהיגה בשישי בבוקר?

אני רוצה לנהוג לא לפקוק, עדיף בשבת.

איזה חומוס יש בשלומי? הוא שווה את ה 500 ש"ח דלק שאני אוציא עד לשם? :shock:

פורסם

עזוב אותך חומוס, רק כביש הגישה לשלומי (ושאר הכבישים בסביבה) שווה את כל המנהלתי שתצטרך לעבור בדרך לשם... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ייתכן מאד שישנם אנשים שיצקצקו בשפתיים ויגידו "לא יפה", "לא יפה". אני מוסר כאן את דעתי האישית וכל אחד שיעשה עם זה מה שהוא רוצה.

מאז שהאוכלוסיה הערבית בארץ החלה בפרעות שלה ובתנהגותה הבוטה נגד המדינה וחוקיה, אני פשוט הפסקתי לקנות אצל ערבים.

לא חומוס, לא בשר, לא דגים, כלום! אני לא רואה לנכון לתת מכספי ולממן במישרין או בעקיפין גופים ופרטיים שפועלים נגד המדינה.

אתמול הושלכו אבנים על ארבע מכוניות ליד ג'יסר א זרקא. במוקדם או במאוחר זה ייגמר באסון. אלה לא פרחחים וגם אם כן, אני מאמין שהם לא פועלים בניגוד לדעתם של מנהיגיהם. שייך ראאד סאלח. באום אל פאחם היתה בשבוע שעבר עצרת של עשרות אלפי אנשים שקראו קריאות נגד מדינת ישראל. הכתובת מרוחה בגדול על הקירות. חלקנו לא רוצה לראות אותה . שוב אני חוזר ואומר, אינני אומר או מציע לאף אחד איך לנהוג. כך אני נוהג. (גילוי נאות: אינני נמנה על מחנה הימין).

פורסם

אני מסכים. מאז שהאוכלוסיה הישראלית החלה בהתנהגותה הבוטה, בחוסר נימוסי הכביש שלה, בנהיגה הפרועה, בהעדר תודעת השירות, במנטליות החאפרית ובגזענות, אני הפסקתי לקנות אצל יהודים. מכיוון שלא נותר לי ממי לקנות, אני גווע לאיטי ומחכה שמישהו יבוא להציל אותי.

וברצינות - ההודעה שמעליי היא מהמטופשות שקראתי. בערך כמו אלו שלא קונים משהו גרמני בגלל השואה. יש הרבה יותר סיכוי שבקנייה מישראלים אתה תממן משפחת פשע, או גורם כלשהו שפוגע באיכות החיים שלך, מאשר אם ניגבת חומוס אצל אבו אדהם (שדרך אגב, בביקורי בכפר יאסיף פגשתי אותו וגיליתי אדם נחמד ביותר).

ולמי שלא אוהב אבו אדהם - כנראה שפשוט לא טעמתם את המשאוושה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למחפשי הכשרות בת"א

בהדונס ת"א, אחלה חומוס!

21 שקלים לצלחת, שכוללת חמוצים ושתי פיתות.

אני אישית תמיד מבקש עד פיתה שתיים ומקבל ללא תוספת תשלום

תמיר.

פורסם

sronis הנכבד, אתה מציין כל מיני תכונות שליליות של הישראלים - ביניהן חוסר נימוס. על זה נאמר טול קורה מבין עיניך.

מי שדעתו איננה כדעתך - דבריו מטופשים. זה ללא ספק מראה על נימוסים משופרים.

פורסם

avz הנכבד, אני מעדיף להיות לא מנומס לאדם אחד, מאשר להאשים, לזלזל ולהחרים מגזר שלם בגלל התנהגות של יחידים ממנו. באותה המידה אתה יכול להגיד שכל הערבים מחבלים, שכל הגרמנים נאצים ושכל האמריקאים שמנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פששש, הרשמת אותי, לא ידעתי שגזענים יודעים להגיד "טול קורה מבין עניך", אני הייתי תחת הרושם שאתם עוד תקועים בשלב (תת)התפתחותי של לרסס "כהנא צדק" על תחנות אוטובוס ולעשות קולות של קופים כשבדיר מקבל כדור.

אבל אל דאגה, למרות ההפתעה, דבריך אכן עדיין טיפשיים (רק טיפשיים כי אני לא רוצה לרדת לרמה הנחותה של ההודעה שלך).

לא לקנות חומוס אצל מישהוא בעכו בגלל התנהגות הערבים בעזה זה בערך כמו לא לקנות תוצרת ישראל בגלל הכיבוש, תיכף תגיד לי שאתה מסכים גם עם זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה

אני חושב שאני הרבה פחות גזעני ממה שנדמה לך, יחד עם זאת לא נראה לי שכדאי להשחית מילים על כך.

צר לי שלמרות ה"תובנות על" שלך לא הצלחת להבין שאין לי כלום נגד תושבי עזה (הם אינם אזרחי מדינת ישראל, אבל לא אסבך אותך בדקויות כאלה) בהקשר שאנו דנים עליו. בהחלט יש לי נגד תושבי עכו (הם אזרחי מדינת ישראל) שכחלק מהפגנת הנאמנות שלהם למדינה ערכו פרעות ביום הכיפורים שעבר וצרחו במלוא גרונם "אטבח אל יאהוד" אבל מה זה מול האפשרות שלך להכנס לחומוסיה שלהם ולהיות מוקסם מה"אהלן" שבטח גורם לך להרגיש נאור לאללה.

מלבד זאת - כדאי שתהיה עיקבי יותר בדבריך. במשפט אחת אתה מייחס לי קירבה לכהנא (ימין קיצוני) וכמה משפטים לאחר מכן אתה מייחס אותי לשמאל הקיצוני (לא לקנות תוצרת ישראל). אבל אני מייחס את הבלבול לחוסר רצונך לרדת לרמה הנחותה שלי. מעניינת החופשיות שבה אתה משתלח באנשים שאינך מכיר. זה מעיד עליך כאלף עדים.

פורסם

מה בסה"כ רצינו, דיון סוער שנסוב כל כולו על... חומוס?

גם בזה חייבים לערב פוליטיקה? :|

ואללה, אם הייתי מיס תבל, הייתי אומר שהחזון שלי הוא לגרום שהמלחמה היחידה שתהיה בעולם תהיה מלחמת חומוס, ככה לפחות יהיה טעים (ובריא!).

בחיאת דינכום, תעבירו את הפוליטיקה למקום אחר (לא בפורום הזה, פה אנחנו לא מאפשרים קיום דיון פוליטי).

הניחו לנו להתפלפל על חודה של משאוושה ללא הפרעה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...