Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחיד שציפה לראות עירום (אחרי השימוש במילה "אירואטי")?!...

חמוד, אך לא מצחיק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בחורה ממקסיקו תובעת את המנתח פלסטי שלה, לאחר שניתוח הגדלת שדיה לא הצליח- לטענתה, שדיה אינם שווים.

תגובת המנתח- "אני לא מבין על מה כל המהומה. לי הם נראים בסדר גמור" :mm_eek::crazyeyes:shock2:

9526_139745904780_841549780_2385831_7734117_n.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני נמנע מלצחוק על אנשים חולים, אבל הבחור עם התסמונת טורט (2 הודעות אחורה) שבחר לעשות צחוק מהעניין קרע אותי.

נכנסתי לסרטון וכ"כ נהנתי שכבר הספקתי לראות את כל הקטעים שלו ברשת - זה פשוט קרע אותי מצחוק.

אני לא מאמין שהבחור החליט על כך שיצלמו אותו, אלא זה יותר הבן שלו ואני יכול ,איכשהו, להבין אותו. זה לא קל לחיות עם כזה אדם בבית, אך מצד שני, אותו אדם היה נשוי, הביא ילדים והיום הוא יושב בבית ומתפקד כמו בן אדם "רגיל": שותה, מכסח את הדשא, נוהג ומשחק ביליארד.

דרך אגב, פורסם סרטון פרידה מדני (האדם המדובר), שטוען שהוא נהרג בתאונת דרכים. מצד שני, פורסם גם כי זו רק שמועה ע"מ לחזור לאנונימיות שהייתה לו.

אם הייתי יכול, הייתי שמח ליצור איתו קשר - הוא באמת נגע לליבי.

הנה עוד קישור לאחד מהסירטונים המצחיקים שלו, הפעם עם אביו:

ns5oM5rxA1Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
אגב, פה נפלתי מהכסא מרוב צחוק- אני עם שקית קרח על הראש, באמת:

קבלו- גרסא מרגשת במיוחד לשיר Let It Be

יש עוד:

Shine On Your Crazy Diamond

http://www.youtube.com/watch?v=ENUxVrbWwkc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Scooter - How Much Is The Fish

http://www.youtube.com/watch?v=kU_xtVWrw3Q דרך יוטיוב

Rammstein - Du Hast גירסה אוקראינית

http://www.youtube.com/watch?v=pa8RwtBxeNY דרך יוטיוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תביא לנו את הטלפון שלו, אוכל להתקשר ולשאול במקומך, אח"כ אכתוב לך מה הוא ענה.

חג שמח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה נראה די ברור,המתג שמפעיל את השער נמצא ליד השער ממש וכנראה יש לו טיימר מסויים אז הוא חשב שהוא יספיק לשים תאוטו על דרייב,לרוץ לכפתור ושהאוטו יעבור בלי בעיות תשער.:|

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

גם אם הוא היה מספיק לפתוח את השער, מה היה מונע מהרכב לצבור מהירות עד שיתנגש במשהו?

אגב זה סרטון די ישן, אני ממליץ על סרטון עם אותו שם שהועלה ע"י אותו משתמש (כדאי לעשות Subscribe, אני עשיתי) לפני כמה ימים.

נראה אותכם מוצאים הסבר ל

!
פורסם

סמים?

אגב, זה גם ההסבר שלי לוידיאו הראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...