Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

יש לי (לאבא) פורד קרגו 709 88 , שבוע שעבר נקרע כבל גז באמצע הדרך.....

אנחנו לא מצליחים למצא כבל מתאים - מישהו יכול לעזור ?

תודה

The Turks may have a cable:

http://www.onerotomotiv.com/en/

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל תודה.

אצל השמואל לוי בדקנו - אין.

הפאנוס - יש לך כתובת או טלפון ?

נמצא באזה"ת לוד, מול בית הכלא פחות או יותר- מצומת רמלוד נוסעים עד לכלא (בצד שמאל), פונים ימינה, יש שם סופר גדול בפינה, עוד הפעם ימינה- ונוסעים עד שרואים בצד ימין את המוסך, יש לו גם שלט. 089223587, תמסור ד"ש מגנאדי!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זאת המשאית של דוד שלי היא הכי חזקה בארץ סחבנו איתה מכונות קידוח 120 טון קבלו תמונה ...

אהה וגם הוויט מקיבוץ רבדים שלו...

02-02-08_1618.jpg

20-09-07_1453.jpg

20-11-07_1011.jpg

28-05-07_0749.jpg

02-02-08_1519.jpg

02-02-08_1521.jpg

28-05-07_0939.jpg

08-08-07_1256.jpg

פורסם

לגבי הכבל גאז לקרגו:

בלי יותר מדי ציפיות, שווה לנסות גם:

- מוסך ניצנים בקרית מטלון בפ"ת

- מוסך מ.ש.א. ביהוד

- מוסך יוסי בסגולה פ"ת - לא בטוח בשם, אז אני יגיד איך מגיעים:

מצומת סגולה נוסעים בתוך איזור התעשיה עד לצומת סלע (שמאלה לתוך פ"ת, ישר המשך אז"ת סגולה) - פונים ימינה למטה ונוסעים ממש עד הסוף. מגיעים ל- T ימינה ושמאלה זה הרחוב הצפוני ביותר של איזור התעשיה, הולך במקביל לירקון שנמצא מעט צפונה ממנו. בין הרחוב הזה והירקון, עם דרך עפר קצרה, מעבר למוסך הידראוליקה, נמצא המוסך הזה, שגם נותן שירות ויש לו הרבה נסיון עם משאיות של פעם (גנאדי?).

רק מה, אותי הוא לא אוהב בגלל אי הבנה מפעם, אז לא להזכיר את שמי כלל.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בשעה טובה, בשעה טובה, תודה ישאל.

כמעט על כל משאית כאן אפשר לכתוב דף שלם, חבל שלא הועלתה כל אחת בהודעה נפרדת ואז היה קל לקשר, אבל:

המאק EH משנות החמישים היה תקוע מעל 20 שנים (אמנון?) בתוך חצר במטולה, לא מעט מאיתנו ידעו עליו אבל אי אפשר היה לדבר עם הבעלים על רכישה. אין מנוע וגיר, מצב הקאבינה היה מחפיר, גפן גדלה בתוכו וכולנו אכלנו את הלב.

מסתבר שהבעלים המקורי של המשאית היה חבר של בונדי ובזכות זה המאק הנדיר (יש רק אצל אמנון עוד אחד כזה) לא רק שחולץ מערימת העפר ושוחרר מהגפן, גם זכה לשיפוץ מכובד (אני הייתי מתעקש על ארגז יותר מקורי, אבל מילא. לחשוב שב"תעבורה" מחפשים מנוע וגיר לכלי הזה...

ה- B51 היה של קואופרטיב הנגב, ובראיה לעתיד, לא נפטרו ממנו אלא שמו אותו בצד (גם על קונטיינר איזו תקופה) וכך הוא ניצל מהשמדה וזכה לחיים חדשים. גם כאן אין מנוע וגיר, אבל כמו שזה נראה, הם יגיעו.

ה- וולבו 465 (אדום), זה הדגם הקל יותר של משאיות וולבו, משנות החמישים, עם עיצוב בעצם יותר מודרני מזה של סדרת - N, שימש בעיקר את העיריות כרכב איסוף אשפה עירונית. הפריט המסויים הזה היה שנים באיזור קסטינה ונשמר בגלל צירוף מקרים זה או אחר.

ה פאסיפיק - הכלי המוזר בצבע תעבורה, הוא בעצם מוביל הטנקים של האמריקאים ממלחמת העולם השניה, כלי 6X6 עם הנעת שרשרת לגלגלים האחוריים, שנועד גם לבצע תיקונים בשטח ואפילו בשדה הקרב (תא הנהג משוריין בעצם). בכלי הזה ניתן היה לבלום את הגלגלים בנפרד בכל צד, כמו בטרקטור, וכך להחלץ ממצבים בהם הכוח עובר רק לצד בו אין אחיזה).

אני זוכר אחד אחד מבניו של בונדי מראה לי את הפאסיפיק, לפני יותר מ- 20 שנה, גרוטאה מחלידה בפינה של מיגרש גרוטאות, ואומר לי שיבוא יום והדבר הזה יסע...

אשרי המאמין!

היום במוזיאון תעבורה שעדיין לא הושלם,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום חברים, כבוד הוא לי להיות חבר בפורום מכובד זה .זו הודעתי הראשונה כאן. אני קרוב לנושא המשאיות כל חיי(43 שנה) ומשנת 91 עובד על סמי. אפשר לומר כי מקצועי הוא גם תחביבי.לכן אני מוצא עניין בפורום זה,ומאז תחילת שנת 2004 עוקב אחריכם בהנאה. ת ו ד ה ! לכולכם על האינפורמציה,התמונות-סרוליק! והערצה לגנאדי שאומר וגם עושה! מאחל לך שתמצא את כל הפריטים שבהם תחפוץ. כשיהיה לי מה לספר לכם אשמח לשתף. אולי קצת תמונות ואפילו ציורים-ד ב , אתה לא לבד.גם אני ציירתי בכיתה .כשאלמד איך להעלות את זה אז יהיה לי מה לתת... ש נה - ט ו ב ה חברים, המשיכו לתת כאן ביטוי איכותי לאהבה המשותפת שלנו .כל טוב, אלי.

פורסם

שלום אלי, ברוך הבא!

דבריך מחממים את הלב - נו, יאללה, תעלה ציורים, מאוד התאכזבתי שלא היו תגובות לציורים שלי (אני חושב שהם טובים...), ומאוד מעניין אותי לראות ציורים של אחרים.

זכור שתגובות שלך לא רק מעודדות אחרים לכתוב, אלא גם מרוממות את השירשור בתוך הפורום ומשאירות אותו למעלה (אנחנו שיאנים עד כמה שאני יודע...)

ויותר ספציפית לדבריך:

שלום חברים, כבוד הוא לי להיות חבר בפורום מכובד זה .זו הודעתי הראשונה כאן. אני קרוב לנושא המשאיות כל חיי(43 שנה) איפה גדלת? איזה משאיות אתה זוכר? ומשנת 91 עובד על סמי. אפשר לומר כי מקצועי הוא גם תחביבי.לכן אני מוצא עניין בפורום זה,ומאז תחילת שנת 2004 עוקב אחריכם בהנאה. ת ו ד ה ! לכולכם על האינפורמציה,התמונות-סרוליק! והערצה לגנאדי שאומר וגם עושה! נכון, אבל גם לאמנון מגיעה כאן הצדעה כראשון בראשונים, ומעכשיו גם ל"תעבורה", ואיזו עקיצה אכזרית אני קיבלתי כאן:wink:! מאחל לך שתמצא את כל הפריטים שבהם תחפוץ. לא, לא, די עם אספות הפריטים, שיתחיל לשפץ! כשיהיה לי מה לספר לכם אשמח לשתף. אולי קצת תמונות ואפילו ציורים-ד ב , אתה לא לבד.גם אני ציירתי בכיתה .כשאלמד איך להעלות את זה אז יהיה לי מה לתת... ש נה - ט ו ב ה חברים, המשיכו לתת כאן ביטוי איכותי לאהבה המשותפת שלנו .כל טוב, אלי.

ברשותך, אזכיר עוד כמה תורמים משמעותיים לפורום, וסליחה עם מי שנשמט - רוני שרון, ירום הודו וידיעותיו, ביחוד בעולם האוטוקארים, חן פרחי ו... (שיט, טאטרה, תתחיל לחתום בשימך שאזכור..) אייל?, בני הספל שזרק את הרעיון וקידם אותו בימיו הראשונים...

כל מי שימצא לנכון להרחיב את הרשימה יתקבל בברכה, ואולי יש לנו עוד קוראים סמויים שמוכנים לצאת מהארון?

שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכולם, דב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...