Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומי5,

הבחור שהעלה את הסרטון הוא צלם בחסד עליון (ובעצמו נהג משאית), דוגמאות:

3681452686_e026336952.jpg

3584555668_c9439590cb.jpg

זה קנוורט SAR, מודל אוסטרלי מיוחד

2596679014_2740f587db.jpg

1389982905_dbfda6122f.jpg

היתר כאן: http://www.flickr.com/photos/dingosgotmybaby/

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

בוא'נה, אתה מדהים...

אני לא מכיר הרבה אנשים שמכירים ככה את המכונות האלה (אני בטח לא...), ואיך, מהתמונה, אתה מצליח לראות איזה מנוע יש למרמון הרינגטון?

ה- NR, זה המאק הצבאי, מה שקראנו מאק לאנובה, או מאק צבאי, ע"ש המאק של מלחמת העולם השניה, שהופץ סביב העולם ע"י הצבא האמריקאי (ואנגלי גם אם אני לא טועה), הושאר במדינות שאחרי המלחמה והוסב לגירסאות אזרחיות כאלה ואחרות.

"לאנובה" זה ע"ש מנוע הדיזל שעשה שימוש בשיטת הצתת תערובת הסולר הדחוסה בתא משני (הכל כתובת באחד משלישיית ספרי לימוד המכונאות של פעם).

ואולי בגללו היו אומרים פעם "חזק כמו מאק דיזל"?

גיא, מתי אתה בא לבקר בארץ? לאמנון יש מאק כזה והוא ישמח להראות אותו לך, ביחד עם עוד הרבה משאיות מעניינות, וגם אני רוצה להיות נוכח!

דב

Trucks are: 1. White 920s (?) 2. Scammells (the ones with the the big baloon tires) 3. Marmon-Herrington with Hercules diesel (the road train), same model as the Nairn Brothers trailer bus that . used to run from Damascus to Bagdad. The one in the attachment is a Mack NR, some Kibbutz. T

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב,

תודה על המחמאה אך למען האמת צריך לציין כי האוטובוס טריילר של האחים הניו זילנדים שנסע מחיפה לבגדד די ידוע - ד"ר אביתר רייטר אני בטוח יוכל לספר לך יותר. וכדי להראות לך עד כמה איני מושלם, למרמונים של צינור הדלק היו כפי הנראה הרקולסים HXB בנזין (המידע מצוי בספר שנקרא "The Marmon Heritage" ושממנו ראיתי כמה דפים סרוקים).

בקשר לאוסף של אמנון באיזה שלב אני מקווה לבקר אצלו אבל כרגע לא צפוי ביקור מולדת...

בברכה,

גיא

פורסם
מדהימות!!

למי שייכות ? לאן מובילים אותם?

חברים ניתן האות לרגע הזה רבים חיכו , והנה מה שאנחנו רואים אלו הכלי ששופצו במוסך תשתית צפון ומעברים לרמלה לשטח ההתארגנות למוזיאון המשאיות.

פורסם
יצא לי לראות מאק b בתצורת גרר באותו כיוון.

אכן יש בקולקציה גם B61 גרר אדום ששימש בעברו כגורר תומך בגליל המערבי והוסב לגרר לחילוץ רכבי הקואופ, ושופץ להפליא במוסך תשתית צפון.חברים פיקחו עיניים כי בזמן הקרוב יהיו עוד כמה משופצים על מובילים בדרכם דרומה

פורסם

זה בודאי קצת מאוחר, אך במידה ויש כאן מישהו בעל ענין בטנדרים או משאיות קלות של GMC/Chevy משנות הארבעים והחמישים והוא נמצא בסביבה (או שיש לו מכרים שם), המחירה הפומבית הזו יכולה בהחלט לעניין:

http://www.tristateauction.com/auction_detail.php?id=119509

דוגמאות:

3463594_2QZ149DJXtn.jpg3463608_2QZ15601Ltn.jpg3463598_2QZ149YX0tn.jpg3463623_2QZ14EJO0tn.jpg3463642_2QZ14HNN9tn.jpg

3463602_2QZ14AURAtn.jpg3397048_2QZ155391tn.jpg3463589_2QZ148BFItn.jpg3463605_2QZ14BEUTtn.jpg3470659_2R00V1735tn.jpg

T

פורסם

כפי, שכתבתי כבר בשרשור הנפרד שפתחת: חבל, שאי- אפשר לייבא לכאן כמעט כלום משם- חלק גדול מעל 4 טון...

3463645_2QZ14HZRW.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כפי, שכתבתי כבר בשרשור הנפרד שפתחת: חבל, שאי- אפשר לייבא לכאן כמעט כלום משם- חלק גדול מעל 4 טון...

Yes, I saw it, but I would also add: spare parts, if you see what I mean... T

פורסם

כן... עכשיו רק נשאר לי להשיג על מה להרכיב אותם!:?:wink: אגב, הGMC, או שבי כמו הלבן שבתמונה שלקחתי משם, האחרון בארץ, שהכרתי עם רישוי- גנבו כבר לפני כמה שנים, עוד הרבה לפני, שאפילו תכננתי לשים עליו יד!:x (טוב, אני שקרן גרוע- כמובן, שתכננתי עליו מרגע שראיתי- אבל לא הספקתי אפילו לדבר עם הבעליו...)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...