Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנים אצלי ברכב (גולף) רמקולים 6X9 A6992S של פיוניר. 460W 5WAY ושאר הירקות.

באוטו מותקן HU של פיוניר 2050 שנדד מהרכב הקודם.

כשאני מעביר את כל השמע לרמקולים האחוריים אני בקושי שומע אותם. כשאני מגביר את הווליום אני מקבל יותר עוצמה אבל עם זיופים. כמו כן, הרמקולים בקושי מוצאים באס.

ברכב הקודם (סיוויק 98 ) היו מותקנים רמקולים של פיוניר TSA6982S (שאמורים להציג ביצועים דומים, על הנייר) ועם אותו הHU והם נתנו עוצמה חזקה משמעותית, וגם באסים, יחסית למה שאני מקבל מהנוכחיים.

נאמר לי שאולי חיברו לא נכון את הקטבים של הרמקולים האחוריים כשהעבירו את הרדיו. האם זה הגיוני?

אני לא רוצה לנסות דברים על דעת עצמי ולשרוף משהו...

מה עוד אני יכול לבדוק ואיך?

חיווט אולי?

ואולי זה בגלל האקוסטיקה ששונה בסיוויק ובגולף?

תודה

Kawasaki Versys !!!

פורסם

בחיבור של הרמקולים מחוברים לך שני חוטים, נסה להפוך אותם (תעביר צדדים).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לצלם ולהעלות אתה יכול?

זה מתחבר עם שני חוטים (ישיר) או הלחמה או עם שני נעלי כבלים ישר לצמה המקורית של הרכב (במידה ואין לך מגבר)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בהנחה שהכיוונים של הרדיו-דיסק תקינים, תופעה של חוסר באסים אכן באה מפאזות הפוכות. נסה להחליף + ב - ברמקול אחד ותראה מה קורה (גם זמני, אתה אפילו לא חייב לחבר את הסופיות, אפשר להחזיק אותן ביד)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מצליח להעלות את התמונה של רמקולים משום מה, אבל פתרתי את הבעיה.

החלפתי את הקוטביות של החיבורים בHU של הרמקולים האחוריים, ופתאום יש לי באסים באוטו!

לפני שהתעסקתי עם זה, ניסיתי כמו שיעצו פה לחבר את הקטבים הפוך ברמקול עצמו. בבדיקה זו קשה מאוד לשמוע את ההבדל במיוחד כשעושים את זה מחוץ לאוטו דרך תא המטען, וגם כי ניתן לעשות את זה רק לרמקול אחד בכל פעם.

Kawasaki Versys !!!

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

בשביל זה אפשר לכוון את הHU שישמע רק בצד אחד ויהיה יותר קל לבדוק, להבא:wink:

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...