Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שעם ה 30-40K שיש לי יהיה נחמד לרכוש איזה S-70 2400 עם כל השיכלולים (למטרת רכב משפחתי +3 ילדים)

וכן אני מודע לתצרוכת דלק ולשוק הנמוך אבל כרגע זה לא ממש מעניין אותי.

אבל מה לגבי אמינות ועלות אחזקה

האם באמת התיקונים יכולים להגיע לעלות הרכב? או למשהוא רצחני?

והאם הרכב בכלל אמין?

אשמח לעזרה בנושא

התלבט קשות

פורסם

יש לי כבר שנתיים וולבו S70 עם כל מיני תוספות מיוחדות וקשקושים, את האמת, האוטו אוכל דלק פחות ממאזדה 3 (במידה ואתה לא לוחץ כמו משוגע כל היום)

אכן חלפים קצת יותר יקרים ממאזדות והונדות וכל העממיות, אבל אכן אוטו מפנק מאוד

בתקצב של 30-40K אתה יכול למצוא T5 עם מושבי עור חשמליים, סאנרוף, ספויילר, פנסי ערפל, גימור עץ, וכו'

עצה ידידותית, בדוק שמן מים בכל פעם לפני שאתה מניע את האוטו!

פורסם

למה ברכב מודרני צריך לבדוק שמן ומים כל הנעה או כל יום? האם אתה אומר זאת כי לדגם זה יש רגישות מיוחדת או נטייה מיוחדת לאיבוד מיידי ומהיר של מים או שמן?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
למה ברכב מודרני צריך לבדוק שמן ומים כל הנעה או כל יום? האם אתה אומר זאת כי לדגם זה יש רגישות מיוחדת או נטייה מיוחדת לאיבוד מיידי ומהיר של מים או שמן?

לא, פשוט זה רכב עם מנוע מאוד "עדין"

וכשאני אומר עדין זה לא חלש או שלא מספק כוח, פשוט בכל פעם שהתחמם לי המנוע, היה צורך להחליף לחדש (פעמיים כבר)

שלא תיבהל, ככה זה בכל וולבו.

חוץ מזה וסך הכל זה רכב מצוין, מהיר, נוח, בעל אחיזה מצויינת (במיוחד אחרי ג'אנט 17).

פורסם

לא הבנתי משהוא

אתה אומר שהחלפת פעמיים מנוע ובכל זאת אתה ממליץ?

ואם כבר הזכרת , אז כמה עולה להחליף מנוע ?

תודה בכל מקרה

פורסם
לא הבנתי משהוא

אתה אומר שהחלפת פעמיים מנוע ובכל זאת אתה ממליץ?

ואם כבר הזכרת , אז כמה עולה להחליף מנוע ?

תודה בכל מקרה

המנוע הראשון היה מפירוק - סביבות 4500 כולל עבודה במוסך לא מורשה

המנוע השני מייבוא - 7500 כולל החלפת כל הליקויים שהיו (והיו), עבודה במוסך מורשה עם אחריות לחצי שנה.

ולא רק שאני ממליץ, אני ממליץ בחום!

2 המנועים הוחלפו מכיוון שאחי (החכם מאוד) לא בדק שמן/מים במשך כמה חודש והזניח את הרכב בצורה מטורפת, הרכב היה אצלי במשך כחצי שנה ומאז הוא אצלו.

בגלל זה המלצתי היא כזאת;

קנה את הרכב, שמור ותטפל בו, הוא יחזיר לך כפול!

פורסם
חשבתי שעם ה 30-40K שיש לי יהיה נחמד לרכוש איזה S-70 2400 עם כל השיכלולים (למטרת רכב משפחתי +3 ילדים)

וכן אני מודע לתצרוכת דלק ולשוק הנמוך אבל כרגע זה לא ממש מעניין אותי.

אבל מה לגבי אמינות ועלות אחזקה

האם באמת התיקונים יכולים להגיע לעלות הרכב? או למשהוא רצחני? חפש בפורום, דיברו על זה יותר מפעם אחת. למיטב זיכרוני הרכב לא נחשב לאמין במיוחד ועלות האחזקה שלו גבוה למדי (עלות חלפים גבוה ומחסור ברכבים במגרשי פירוק)

והאם הרכב בכלל אמין?

לפני כמספר חודשים חשבתי כמוך (עם ה 40-50K שהיו לי יהיה נחמד לרכוש איזה רכב משומש עם כל השיכלולים למטרת רכב משפחתי + ילדה) וה S-70 נחשבה כאופציה. בסוף קנינו מרצדס C240 משנתון 98 (מושבי עור חשמליים, סאנרוף, גימור עץ, וכו') ואנחנו מאוד מרוצים מהרכב כשלעצמו, מעלויות דלק נמוכות (1 ל 12 בין עירוני) ומתחזוקה שפויה (מרצדס קצת יותר נפוצה מוולוו בארץ)

• תוכן חדש...