Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי, חניון רידינג בסביבות חצות - החניון הראשון לפני הגשר לנמל.

בקצרה- אני מגיע ומתחיל לחפש חניה ולבסוף מוצא. בן אדם מבוגר מתחיל להתווכח שהחניה שלו, אך לשווא.

אני רושם את מספר הרכב שלו ומחכה כרבע שעה ומתצפת על הרכב לוודא שהוא לא חושב לעשות נזק בטעות.

בכל הרבע שעה הזאת הוא לא מוצא חניה ונשאר באיזור של אותו טור מכוניות. לבסוף נכנעו והלכנו משם.

חזרנו אחרי 45 דקות בלבד, וגילינו שעל הרכב נעשתה עבודה לא קטנה והוא מקושט בשריטות עמוקות כמעט בכל היקפו.

התחלנו לחפש את הרכב של אותו אדם ולבסוף מצאנו אותו בחניון המקביל, של האוטובוסים.

חיכינו עד שהוא חזר עם המשפחה שלו לרכב ושאלנו אותו למה הוא עשה את זה. כמובן שהוא הכחיש.

הזמנו ניידת למקום.

הגשנו תלונה במשטרה והעניין בטיפול ולכן אני משתדל לא לפרט יותר מידי.

כמובן שהנזק עצום. לפי צ'מפיון אין ברירה אלא לצבוע את כל החלקים השרוטים- צד ימין, שמאל, מכסה מנוע. מכיוון שכל השריטות עברו את הלקה ופוליש לא יעזור.

הנזק הכולל הוא כמובן אלפי ואף עשרות אלפי שקלים. כמובן גם ירידת ערך. אני יותר חושש שזה לא יראה כמו כשהרכב יצא מהמפעל. יש למישהו נסיון בזה?

אני שומר על הרכב יותר כדבר הכי יקר שלי במשך שנה וחודשיים. אין עליו שריטה.

עד שאידיוט אחד מחליט שאם הוא לא חונה באיזה מקום, אין סיבה שהרכב שחונה שם ישאר ללא שריטה.

אני מקווה מאוד שהמשטרה כן תצליח להגיע למסקנה שהוא אשם, למרות שהוא לא נתפס בשעת מעשה.

מישהו יודע אם חניון רידינג במקרה מצולם?

כמה וכמה אנשים כבר העלו את הרעיון הזה ואם הוא מצולם זה כמובן סוגר את הסיפור סופית.

דיכאון.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין סיכוי שהרכב יראה כמו שהוא יצא מהחברה. אני תמיד יכול לזהות רכב שצבעו אותו...מה לעשות שהרמה של הפחחים בארץ זה לא הרמה הגבוהה שיש בחו"ל.

הייתי ממליץ לך לבקש שיזמינו את כל החלקים מקוריים מהחברה כשהם בצבע הרכב (כנפיים, דלתות ומה שצריך).

אני ממש פדנט בקטע הזה ואם אתה כמוני אני מבטיח לך שאם יצבעו בארץ אתה תתאכזב ותמכור.

בקשר לזבל ששרט לך את האוטו ...:snipersmi

פורסם

איזה אנשים זבל,וגם פחדן,מהמשטרה לא ייצא לך כלום זה ב100%,כדאי לך להתייעץ לפני התיקון עם בעל מקצוע טוב,לי עשו עבודה טובה מאד על הרכב ב"אוטופיקס" בהרצליה,תצלם את הנזק,בכדי שתמכור את הרכב תהיה לך הוכחה שהתיקון הוא "רק" בעקבות שריטות ולא משהו רציני יותר.

מעצבן נורא לשמוע על דברים כאלה,אבל לצערי אין הרבה מה לעשות,קח נשימה עמוקה ותנסה להוציא את המיטב,בהצלחה.

פורסם

חלאות יש בכל מקום, ובכל שעות היום.

האם יש לך או למשטרה הוכחה חותכת שהוא אכן זה שעשה את הנזק או שזה השערה בלבד?

פורסם

במצבים כאלו הוורידים יכולים לצאת ממקומם , ולא כל אדם יוכל לרסן את כעסיו למקרה כזה ולשלוט על העצבים לאחר שאדם ששומר על רכבו בצורה כזאת חוזר לרכב ורואה אותו במצב שכזה.

קשה יותר לדמיין אדם מבוגר עושה דבר כזה , אלא אם באמת מדובר באיזה פסיכופת אדיוטי. בכל מקרה ברובי החניונים מותקנות מצלמות נסתרות , חזור למקום ובדוק זאת.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני באמת מבין לליבך ומשתתף בצערך,מהדברים היותר רגישים אצלי שלא עוברים לסדר היום.

מקווה בישבילך רק לטוב בהמשך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פשוט מדינה שלא כיף להיות בעליה של רכב, החל מהמחיר המופקע, ועד לאנשים שנוסעים סביבך וגם אלא שלא איכפת להם שהם פוגעים ברכוש של אחרים.

פורסם

תסתכל על חצי הכוס המלאה , לפחות זה לא נגמר ברצח.

גועל נפש של אנשים.

תעשה צבע כללי , אין ברירה , לפחות תעשה משהו מיוחד בתור פיצוי כמו גוון לבן פנינה (כמו שיש לביואיק לוצרן)

פורסם

תוסיף לזה את החוקים של תחום המוטוריקה והשיפורים,ואת השוטרים המובחרים שלנו ו...בינגו!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל עוד אין הוכחה שהאיש שרט לך את האוטו, התיק יסגר כמו שנפתח.

את החשבון אתה כבר תקבל

קודם הית צריך לבדוק שיש לך הוכחות ורק אחרי זה להגיש תלונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לא מעט פחחים בארץ שעושים עבודה שלא נופלת מהרמה בחו"ל.

אם תצבע באותו הצבע (לפי קוד הצבע כמובן) לא יבחינו בהבדל.

הבעייה היא שעבודה שכזאת לכל הרכב תעלה מעל ל-10K.

פורסם

לפחות תעשה משהו מיוחד בתור פיצוי כמו גוון לבן פנינה (כמו שיש לביואיק לוצרן)

זה S3 חדשה במחיר של בית, לא אופל טיגרה 96. צובעים בצבע המקורי בלבד.

פורסם

כמובן שבמצב הנוכחי זה כבר לא יעזור, אבל אולי להבא... צפונה מאותה חנייה ישנה עוד חנייה מאוד גדולה מול מגרש הגרירה. שם תמיד יש מקום ואין צורך לריב עם איש. אני פוחד מקהל הנהגים, ובמיוחד חס וחלילה לריב עם מישהו, ואם כבר יוצא לי להגיע לאיזור, אז אני חונה בקצה הכי צפוני של אותה החנייה בו כבר אין אף אחד אלה משאיות נטושות, אז כמובן הסיכוי שמישהו ישרוט או יזרוק דלת יהיה קטן מאוד. צריך ללכת אחר כך כמה מטרים - זה נכון, אבל לפחות אין צורך לעשות תצפיות על הרכב. פעם בצעירותי חנייה במקום זה הייתה סוג של מבחן לבחורות שהייתי יוצא איתן. אם היא מכתרת ורוצה לחנות צמוד יותר לקהל הנהגים, סימן שיש לנו השקפת עולם שונה :lol:

• תוכן חדש...