Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, באמת הגיע הזמן לאחר 8 שנים, ובשנים האחרונות הדור הראשון של הC3 ממש התחיל להיות מיושן נוכח ההיצע בסגמנט הסופר-מיני.

נראית מעולה, אהבתי אותה יותר מהדור הנוכחי, וסוף סוף יש גם לוח שעונים נורמלי :-D.

כפי שנכתב בכתבה החלון הקדמי הגדול הוא רק בחלק מהדגמים, לא מוכרחים אם לא רוצים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכלל, למיטב ידיעתי, ה-C3 הייתה אמורה להיות היורשת של הדה-שבו המקורית. אפילו זכור לי גליון אוטו ישן (משנת 96-97) ובו פורסם איור אילוסטרציה יפה במיוחד של הדגם העתידי, ששילב מראה מודרני ואוורירי גם יחד. אני מקווה שסיטרואן לא זנחו לגמריי להציג יורשת מודרנית לדה שבו ודגם כזה יוצג בשנים הקרובות. אילו הייתי מעצב\ מתכנן רכב כיום זהו ללא ספק פרויקט שהייתי מאוד רוצה להיות שותף לו.

יגאל.

הנה האיור שפורסם באוטו, בזמנו. אולי לא מלהיב כמו שסיפרתי מקודם, אבל מקורי מאוד.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
החלון הזה לא נראה כמו שיא הבטיחות במקרה של תאונה או התהפכות.

איזה שטויות, זאת זכוכית משוריינת שעמידה לא פחות מפלדה בעומס שיש בהתהפכות או תאונה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דווקא בעיתונות הזרה המכונית קיבלה ביקורות טובות ככל הנוגע לנוחותה ולמידת העידון שלה. שם צוין שאינה מכונית לחובב ההגה דוגמת הפיאסטה, אך היא מצטיינת בתחומים צרפתיים מסורתיים. הגיר והמצמד? אינני מתפלא. תחלואה אופיינית ל-PSA בשנים האחרונות.

ולעניין הנוחות, כנראה שהדגם בו בוצעה נסיעת המבחן(120 כ"ס) מכויל מעט נוקשה יותר. בנוסף, שימו לב לתמונות; למכונית המבחן צמיגים נמוכי חתך על גלגלי 16 או 17 אינץ'. זה אולי יפה, אך לא תורם דבר ואף גורע בהיבט הדינמי במכונית בסגמנט האמור, עם יעוד שאינו ספורטיבי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, אני נוהג על צרפתיות מושכרות על בסיס קבוע בחו"ל, לא הייתה לי שום בעיה עם המצמד ברכבים אילו , מכל התוצרת הצרפתית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חושב שיש לה אותו פטנט נחמד, כמו שיש ב-C4 פיקאסו, שמאפשר הזזת סוככי השמש לפנים.

בכל אופן לדעתי נראת מצוין אבל רק בצבע הנכון.

צודק. ולפי דעתי היא נראית ממש טוב.

ורק שתדע (מי שכתב שזאת זכוכית משוריינת), כיום זכוכיות ברכב הן לא משוריינות אלא מחוסנות.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר, אני נוהג על צרפתיות מושכרות על בסיס קבוע בחו"ל, לא הייתה לי שום בעיה עם המצמד ברכבים אילו , מכל התוצרת הצרפתית.

הנה, בשליפה, מקבץ של כמה מכוניות PSA ידניות שנהגתי בשנה האחרונה: C4, 207GTI ו-308, ששייכת לאבי. בכולן המצמד נוטה לנקודתיות ואינו נעים, בעוד איכות החלפת ההלוכים נופלת כמעט מכל המתחרות, כולל רנו.

ולמרות שגם לי יש חולשה למכוניות צרפתיות(בעיקר קלאסיות), ממליץ לך "להרחיב את היריעה" ולתת צ'אנס גם למכוניות מתוצרת אחרת, שאחרת הדוגמטיות מדכאת את יצר הסקרנות ופוגמת בשיפוט האובייקטיבי.:wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

C3 החדשה נראית מעולה מבחוץ וגם מבפנים לדעתי!

רכב יפה מאוד אפילו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נכון שזה פרט לא כלכך חשוב, אבל לדעתי סיטרואן שוב מגזימים עם הנתונים 0-100: 8.9 שניות. כמו ה-C2? :|

נראת יותר טוב מקודמתה, אבל עדיין נראת מוזר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...