Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי תאונה ייעוץ ושאלות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתנצל שזה לא כ"כ קשור לנושא, אבל מעניין אותי מה קורה במקרה שמישהו גורם לך לסטות ואתה נכנס במשהו/מישהו בגללו. ניתן לתבוע את הביטוח שלו? (תאורטית, נניח שהוא מוסר פרטים ומודה ולא עושה בעיות).

תיאורטית כן.

אני מכיר מישהו שקיבל עבודות שירות לאחר שפתח דלת לא בזהירות, גרם לרכב שהיה בכביש לסטות, הרכב הסוטה התנגש ברכב אחר והנהג של הרכב האחר נהרג.

לא נעים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא אמרה במפורש שהיא לא הלכה למשטר ולא הגישה שם תלונה אלה רק הלכה למיון ולא הוסיפה דבר העניין אם משם זה מגיע אוטומט למשטר והם באמת מטפלים בזה מעבר לענייני בית החולים האם הם ממשיכים אז זה הלאה ובאמת יחקרו ויזמנו אותי .

פורסם

תראה, כרגע המצב הוא כך:

אם תוגש תלונה אתה צפוי לחקירה שבסופה יילקח ממך הרישיון לתקופה מנהלית + קנס על מעבר באדום + נקודות.

זה באופן כמעט וודאי.

נכון לעכשיו אתה מוזמן לנסות לנצל את המצב העדין שנוצר שבו עדיין לא הוגשה תלונה במשטרה כדי לכסות את הוצאות המיון.

תתקשר לאשה הנחמדה (והפראיירית) ותבקש לשלם עבור המיון וכל הוצאה אחרת שאולי תהייה (כמו בדיקות נוספות).

אם היא תהייה פראיירית ותסכים, הרווחת. אני במקומה כמובן שלא הייתי שם עליך קצוץ ומוציא כמה שיותר תעודות רפואיות וכמובן מתלונן במשטרה.

זאת עצתי - כדאי לך לאמץ אותה לפני שלא יהיה לך רישיון ופרנסה.

פורסם
תראה, כרגע המצב הוא כך:

אני במקומה כמובן שלא הייתי שם עליך קצוץ ומוציא כמה שיותר תעודות רפואיות וכמובן מתלונן במשטרה.

.

האם זאת לא רשעות לשמה?

הבן אדם למד את הלקח בדרך הקשה, מתייסר ומתחבט בחרטה וסביר להניח שהוא בחיים לא יגלוש אפילו אחרי הקו כל עוד הרמזור אדום.

אז מדוע להתאכזר?

פורסם

זאת לא התאכזרות, זה תיאור אמיתי וקר של המציאות.

האישה הזו יכולה להוציא פיצויים בגובה של 5000 ש"ח בערך, אם רק תלך 3 פעמים לרופא ותתלונן.

אח"כ כבר העו"ד יוכל לעשות את עבודתו נאמנה.

עם 5000 ש"ח אפשר לצאת לנופש נהדר בחגים, בלי שום חרטה לגבי הרישיון של אותו בחור (שחצה צומת באדום).

אז תגיד לי אתה - היא לא פראיירית בזה שהיא מוותרת על תלונה?

פורסם
אוקי הבנתי ושכחתי לתציין שבעצם אני יודע שהיא הלכה למיון מכיוון שאמא שלי התקשר לברר עם הכל בסדר והיא אמרה לאמא שלי שהיא הלכה למיון אך לא הגישה תלונה במשטרה אבל כן כמובן מלאה את הטופסת של תאונת דרכים האם מישהו מכיר את הטופס ויכול לספר לי מה יש בו ?

אה וכן בקשר לנחמדות אמא שלחה פרחים .

אם היא הלכה כבר למיון אז אלו בשורות לא טובות בשבילך ידידי.

עכשיו בגלל שהיא פתחה טופס של תאונת דרכים, בית החולים דרש ממה להביא טופס מהמשטרה שהיא דיווחה על התאונה בשביל שחברת הביטוח תשלם על המיון. במידה והיא לא הלכה למשטרה היא תאלץ לשלם על המיון, מה שמן הסתם היא לא תעשה כי זה בסביבות ה - 600 שקל.

לכן היא כבר פנתה למשטרה , במקרה כזה במשטרה פותחים תיק תעבורתי ומתחילים לחקור את העסק ומזמנים עדים במידת הצורך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אוקי הבנתי ושכחתי לתציין שבעצם אני יודע שהיא הלכה למיון מכיוון שאמא שלי התקשר לברר עם הכל בסדר והיא אמרה לאמא שלי שהיא הלכה למיון אך לא הגישה תלונה במשטרה אבל כן כמובן מלאה את הטופסת של תאונת דרכים האם מישהו מכיר את הטופס ויכול לספר לי מה יש בו ?

אה וכן בקשר לנחמדות אמא שלחה פרחים .

תלוי איזה "טופס דיווח על תאונת דרכים" היא מלאה. יש טופס של הביטוח (שזה יעלה לך כסף) ויש טופס משטרתי (שיעלה לך ברשיון). בפעם האחרונה שביקרתי באיכילוב (עם העובדת הזרה של דודה שלי,לא עקב ת"ד) ראיתי בקבלה למיון סמל משטרה שגובה עדות ממעורב בת"ד וממלא את הטופס במקום (יעני לשיפור השירות לציבור). אבל יש שם בכניסה נקודת משטרה בדיוק לצורך הזה (כתוב להם על הדלת) אני לא יודע אם זה קיים בכל בי"ח. ומקווה בשבילך שהיא מילאה טופס לביטוח.

בכל מקרה,הזמן שעבר לא מצביע על שום כוון. בת"ד שהייתי (רק,למזלי) עד בה, קראו לי להעיד אחרי שלושה חודשים. באותו היום ישבו איתי על הספסל מחוץ לחדר של החוקר במשטרת כפר סבא גם שני המעורבים בתאונה. בגלל הזמן שעבר לא זכרתי חלק מהפרטים ששאל אותי החוקר (הקרציה ממש התחיל להתעצבן ושאל אם יש לי אינטרס להכשיל את החקירה...)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אוקי עברו שבועיים וקבלתי זימון מהמשטרה לרס"מ רון לב ארי .

עכשיו באפשרותי 2 גרסאות :

- פשוט הראש שלי היה במקום אחר לא הייתי מרוכז בנהיגה .

- ראיתי את הרמזור מתחיל להבהב חשבתי שאני יצליח לעבור אבל כ 10 - 7

מטרים לפני הרמזור ראיתי שהאור נהיה אדום לחצתי ברקס אך האוטו לא הספיק לבלום .

השאלה מה יותר חמור : חולמנות בנהיגה ואיריכוז או שיקול דעת לקוי .

אשמח לתגובות מהירות לפני שאלך לחקירה .

פורסם

א. להגיד את האמת.

ב. לשאת בתוצאות.

נ.ב. - כשתתחיל לשקר וימצאו אי התאמות בגירסה שלך, תסתבך הרבה יותר.

דני G.

פורסם
אוקי עברו שבועיים וקבלתי זימון מהמשטרה לרס"מ רון לב ארי .

עכשיו באפשרותי 2 גרסאות :

- פשוט הראש שלי היה במקום אחר לא הייתי מרוכז בנהיגה .

- ראיתי את הרמזור מתחיל להבהב חשבתי שאני יצליח לעבור אבל כ 10 - 7

מטרים לפני הרמזור ראיתי שהאור נהיה אדום לחצתי ברקס אך האוטו לא הספיק לבלום .

השאלה מה יותר חמור : חולמנות בנהיגה ואיריכוז או שיקול דעת לקוי .

אשמח לתגובות מהירות לפני שאלך לחקירה .

תגיד שעמדת ברמזור ומשאית דחפה אותך מאחורה ולא הצלחת להשתלט על הרכב שלך והוא דירדר לקדימה ועברת את הצומת באדום.

פורסם

דן היקר שלום

לפני שבועיים הצעתי , וכך גם אחרים , שתנסה להרוג את הסיפור הזה כשהוא קטן. עכשיו הוא גדל, למימדים גדולים יותר, שיכולים לעלות לך ביוקר.

לצורך הדיון נניח כי בעלת הרכב האחר סתם רוצה להתעלק עליך ולצאת עם פיצוי מכובד. לשם כך היא פנתה למשטרה וכעת מתגלגל הסיפור עליך.

אם לתחושתך זהו המקרה, ואיני אומר שכך הוא באמת, אז עליך להשיב מלחמה.

האם יש עדים למקרה? אם אין ,זה מילה שלך כנגד מילה שלה.

מי קבע שאתה עברת באדום ולא היא. לפני כן אבל יש לבדוק את משטר הרמזור. אם משטר הרמזור הוא כזה שירוק אצלך נדלק למשל אחרי שאצלה אדום יש לך סיכוי. אם המקרה הוא הפוך שאצלה ירוק אחרי שאצלך אדום , כמו שציינת ,יש לך בעיה.

רק אחרי שתבדוק את כל האפשרויות ברמזור , תחליט מה הדרך הנכונה ללכת בה.

אמת זו דרך די טובה, אבל לפעמים כואבת.

לפי מה שכתבת בהודעה הראשונה שלך שהיא עמדה בנתיב מולך היה עליה לפנות שמאלה ולא ימינה כדי שתוכלו להיפגש בצומת? או שלא הבנתי משהו בהסבריך.

לא מציע לך להיכנס למרחקי בלימה כי מכאן הדרך קצרה מאוד מאוד לנסיעה במהירות מופרזת והוספת חטא על פשע.

לא חולמנות ולא עגבניות . נתתי ברקס היה כתם שמן / מים, האוטו לצערי החליק . נקודה. מה היה המרחק מהקו העצירה ועד למקום התאונה עצמה ?

כיוון שמשטרה לא הייתה במקום , אז מקום התאונה בצומת גמיש, תקרב אותו עד כמה שניתן לקו העצירה שלך ,וצפה לטוב.

הוסף פרטים תוכל לקבל רעיונות נוספים. אבל בגדול עליך לקבל החלטה באיזה דרך ללכת וכפי שנאמר האמת זו דרך טובה אבל כואבת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגלל השעה המאוחרת נשכח משפט המפתח והוא נכתב כעת בשעה מוקדמת.

כיוון שהרכב שלך הלך טוטל לוסס והוא לא היה מבוטח, היה עליך לתקוף ראשון, דהיינו להציג את עמדתך כאילו הגברת עברה באדום ולא הפוך, ואז לזכות בדמי הביטוח מחברת הביטוח שלה.

כיוון שכך לא עשית, זוהי נקודת החולשה הגדולה שלך , בניסיון להפיל את התיק עליה.

לכן כפי שנאמר האמת היא הדרך הטובה, נסה לעדן אותה , כפי שהצעתי לך כך , שלא יצא שנהגת מהר ולא יצא כי נהגת בחולמנות.

ייתכן ויוצעו עוד רעיונות יצירתיים, את רעיון המשאית שדחפה אותך מאחור הייתי אני פוסל על הסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם כל הכבוד למומחי הפורום (ובאמת שיש כבוד) אתה חייב להתייעץ עם עו"ד מומחה לענייני תעבורה לפני שאתה הולך לאדון רס"מ.

מה שהוא יוכל זה (אולי) להציל זה את רשיון הקטנוע שלך. (הוא יטען לקיפוח פרנסה). לפעמים זה עובד, לפעמים לא.

בכל מקרה, הוא ינחה אותך מה לומר בחקירה ומה לא.

איני יודע מה אומר החוק לגבי בית דין במקרה כזה. אני רק יודעי שהשלילה המנהלתית במקרה של ת"ד תיק אדום (עם נפגעים, אתה תראה אצל הרס"מ גם תיקים תכולים שהם לנזק בלבד) היא ל60 יום ולא ל30. בכל מקרה, עו"ד טוב דוגמת איילון אורון יוכל להקל על העונש במקרה של בית דין ואף לשלב את זמן הפסילה המנהלתית בעונש שאולי תקבל בבית הדין.

ועוד דבר- מנסיון של קרובת משפחה (שלא נתנה זכות קדימה בכיכר),מאחר והתאונה הסתיימה עם נפגעים קל מאד יש עדיין מצב לסגור את התיק בלי הרבה רעש וללא שלילה. לא יודע מה הסיכויים לכך,אבל גם לזה נדרש יעוץ משפטי מקצועי.

נתקו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...