Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקרופון, יש בזאפ כמו זבל..

GPS משתלם לרכוש ב EBAY - תשלח הודעה לגורל, הוא מבין, הוא יכוון אותך.

BT - יש לי 3 דונגלים שונים. לכשאמצא אחד שיעבוד חלק אני אעדכן.

בכללי - בשלב זה אני ממליץ לך להתייעץ עם גורל או POZ, שכן, למיטב ידיעתי רק להם יש מערכות עובדות כמו שצריך ויש להם ניסיון מתאים.

...CASKA for life

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיקרופון אני יודע שיש בזאפ כמו זבל ,הבעיה היא שרובם באמת זבל :-)

לפי דעתי (עדיין לא ניסיתי) צריך מיקרופון שמסנן רעשים ,ואת זה קשה למצוא .

לגביי השאר ,אני אנסה לשאול את המנוסים שהמלצתה עליהם .

תודה על ההמלצה :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
אני צריך עזרה להגיע למצב עבודה בסיסי (בינתיים גם לאחר התקנה של סקין פשוט לכאורה, ה RR עושה לי בעיות ולא מוצאת ספריות וכאלו..) שממנו אני אוכל להמשיך ולקנפג.

אם מישהו כאן יכול לתת יד, אני אודה לו מאוד. חגי.

נסה לפרט היכן בדיוק הבעיות ואנסה לעזור כאן. במקרה הרע אני מניח שאפשר לארגן מפגש מוחות קטן.

כשאתה אומר "לא מזהה תיקיות" למה אתה מתכוון? מה מבנה התיקיוות אצלך? האם הבעיה היא בתיקיות המכילות FLAC?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הגדרת לו תיקיית יעד בקונפיגורציה ?

האם הוא לא מזהה לך FLAC או בכלל MP3,

האם שאתה פותח את הWINAMP אתה מצליח לזהות תיקיות ?

האם אתה עובד עם משהו אחר במקום WINAMP ?

האם אתה מוכן להשתתף בניסוי להשתתף בניסוי להשתתף בניסוי להשתתף בניסוי

פורסם

טוב אני אפרט את המצב שלי מבחינת תוכנה. (מאוד קצר..)

הבעיה הראשונית הייתה ה WINAMP. בגלל שהפלאגין ASIO שלה היה מבוסס KERNEL STREAMING אז הווינאמפ עקף בעצם את ה KMIXER המקורי של וווינדוס ובעצם לא היה אפשר לשלוט על הווליום. לא מהמיקסר של ווינדוס ולא מווינאמפ בעצמו.

גם המפתח של RR הודה בבעיה ואף אמר לי שבגלל שאין כל כך הרבה משתמשים, אין לו טעם להתעסק בתמיכה ב ASIO בקוד המקור.

הפיתרון הגיע בצורת התמיכה ב FOOBAR שבעצם תומכת ASIO באופן מלא והמיקסר המקורי של ווינדוס עדיין מתבטל אבל הווליום נשלט מהFOOBAR בעצמו. - מכאן ועד להתאמה טובה (אך לא מושלמת..) ל RR הדרך הייתה די קצרה.

אני מצליח להפעיל RR ולשמוע FLAC ולשחק בספריות ללא בעיה. (אני בטוח שיש עוד טוויקים שונים שאתם בטח יכולים ללמד אותי בקשר לניהול ספריית המוזיקה ומשחק עם המסך מגע אבל אני עוד לא בשלב הזה..)

הבעיה היא האינטגרציה של ה HQCT ושל הכניסת המיקרופון למחשב. RR כאמור איננה תומכת ב ASIO. מאחר וכל הסאונד במחשב אמור לצאת דרך יציאות VAC1 ו VAC2 כדי לצאת בסופו של דבר דרך קונסול ליציאות האנלוגיות.

אני לא מצליח בשלב זה לגרום לאות מה HQCT ו/או למיקרופון להיכנס דרך כרטיס קול אחד ולהישמע דרך כרטיס אחר (נכנס בכרטיס ONBOARD ויוצא בכרטיס וירטואלי VAC ומשם לאנלוגיים) - חתיכת סיפור, וגם אם אצליח אז סביר שרק אחד מהם יעבוד כמו שצריך..

חוץ מזה, ופה אני בטוח שזה לא סיפור.. צריך לשלב את ה IGO וה DESTINATOR לתוך ה RR. זה עבד בסנטרהפיוז אז לא צריכה להיות בעיה פה.

ויש עוד כמה דברים קטנים אבל זה העיקר. דעתכם ? למישהו כאן יש איזשהו רעיון ?

...CASKA for life

פורסם

IGO ודסט, תגיע למפגש ונראה לך,

אבל בעיקרון IGO אתה פשוט זורק את התיקיה במחשב, ובקונפיגורציה מנתב את הRR לתוח את IGOO

IGOZOOMER או משהו כזה, לא זוכר,

ואז שתפתח אותו תראה בטאסק מנג'ר מה הטייטל של החלון, ותזין אותו בקונפיגורציה,

וזהו,

הכל יעבוד

פורסם

לגבי הכניסה זה לא אמור להיות בעייה

לwinamp יש פלאגין בשם linein שהוא משמיע את מה שנכנס לך בכניסת line in או מה שתרצה

אני בטוח שאפשר לבצע את זה גם בfoobar אבל בגלל שלא התעסקתי איתה יותר מדי אז תצטרך קצת לחפור ולחפש

לגבי gps אני מעדיף את sygic - אם תצטרך עזרה בזה זה באמת שטויות

עם igo יש כל מיני פאקים קטנים שאי אפשר לסדר ( כי זה בעצם דמו ועדיין אין מלא למחשב )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עדכון קטנטן.

עם הפלאגין של הליין אין בעיה לשמוע את הרדיו אבל הייתה בעיה בשליטה על הווליום. לאחר כמה שורות קוד מג'ינו (המפתח של RR שאגב - מתחיל לתפוס עניין רב בפרוייקט שלי וביקש שאני אשלח לו את התוכנות שאני עובד מולן ואת קבצי הקונפיגורציה) עניין הווליום וההשתקה התחיל לעבוד.

כרגע נשאר עניין ה BT שבמקרה שלי יהווה בעיה, אלא, אם אמצא תוכנה חיצונית לגמרי שתוכל לעשות שימוש במיקרופון של ה XONAR ולהשמיע דרך VAC. (סיפור..) - זאת כי פטנט הליין אין עובד על כרטיס האונבורד והתוכנה של ה HQCT עובדת קבוע (משמע, מי שמדבר איתי יישמע גם רדיו להנאתו..:-))

טוב, אני ממשיך לחפור בחיפוש אחר פיתרון ל BT. (אני מבטיח שמהרגע שהוא יעבוד יחד עם כל השאר אני כבר אמשיך את שאר הפרוייקט ברכב..)

שאלות - 1. מה זה SYGIC ?

2. מישהו מכיר תוכנה או פקודה פשוטה שיכולה לבטל (DISABLE) לדרייבר מסויים ב DEVICE MANAGER ואז

להחזיר אותו בחזרה ?

תודה

...CASKA for life

פורסם

לא עקבתי ממש , מה אתה צריך בדיוק בbt?

אם הסברת את זה באשכול איפשהו אז תן לינק לפוסט אני אנסה לעזור..

1.sygic זאת תוכנת gps כמו igo

משתמשים בה בעיקר בפלאפונים מבוססים symbian ואפשר לעבוד איתה גם בpc

כנס לפה :

http://www.digital-car.co.uk/forum/showthread.php?t=8718

למפת ישראל ולקולות בעברית או שתנסה לחפש ברשת ( פעם היה בפורום fxp אבל מחקו את זה ) או שאני אביא לך במפגש בשבת אם תרצה..

2.devcon

זה device manager בcommand prompt ואתה יכול לעשות הכל משם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כדי להפעיל או לבטל התקן ניתן להשתמש ב devcon.

יש להוריד את החבילה ולשלוף מתוכה (בעזרת winrar למשל) את הגרסה שמתאימה למערכת ההפעלה, ברוב המקרים גרסת 32bit שנמצאת בספרייה i386.

כדאי להעתיק את הקובץ לספריית ה windows כך שירוץ מכל מקום.

ההפעלה היא מ command line או באמצעות batch file בצורה הבאה-

ראשית יש למצוא את ה device id של ההתקן.

במנהל ההתקנים נכנסים ל-properties של ההתקן ועוברים לסימניה details (ראה תמונה ראשונה).

מתוך ה device id נעתיק את שני החלקים הראשונים - בדוגמא שלי V1394\NIC1394.

כעת כדי לכבות את ההתקן יש לכתוב את הפקודה

devcon disable V1394\NIC1394

וכדי להפעיל אותו מחדש את הפקודה

devcon enable V1394\NIC1394

ראה תמונה שניה

בהצלחה :-)

device id.JPG

cmd.JPG

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אולי נעביר את זה לתת הפורום CarPC PRO..

אתם קצת מלחיצים את ציבור בוני הCarPC הפוטנציאלי עם כל הדברים האלו..:-D

אבל כל הכבוד על האינפ' הזו.

פורסם

התקנתי את ה CONSOLE + crossover+ foobar+EQ

עובד, אבל אשמח עם תאירו את עיני היכן יש עליונות\עדיפות לתוכנת CONSOLE על ה FOOBAR שעובד לבד ללא ה CONSOLE

הרי גם ל FOOBAR יש קרוס + EQ

אשמח אם חברה שהתקינו ועובדים עם ה CONSOLE ישפכו קצת אור בנושא,

כמו כן אשמח לדעת עם איזה VST עלי להשתמש על מנת להגיע לאופטימיזיציה.

תודה מראש

פורסם

עדכון קצר.

ה RR עובד די חלק. (אני מחפש VISUAL מעניין לווינאמפ שעובד בחלון חיצוני)

הרדיו עובד וקולט פצצה.

ה GPS מותקן, מוטמע, עובד וקולט יפה. (IGO, מישהו כבר פתר את עניין הערים בעברית ?, צריך עדכון מפות - מאיפה ?)

ה CD עובד יפה, פולט דיסקים והכל.

חסרה קישוריות בלוטות' לטלפון - "קצת" בעייתי אבל בהחלט בדרך.. (שיחה מזוהה יש. יש בעייתיות בעניין המיקרופון. בשלב זה יספיק לי רק לענות מהמחשב, שיהיה MUTE ושהשיחה עצמה תתבצע באמצעות המיקרופון והרמקול של המכשיר,

באיזשהו שלב ה RR הפסיק לפתוח את ה WINAMP באופן אוטומטי וצריך לפתוח אותו באופן ידני. מה עושים ? איזו שורה ב RR.INI ?

...CASKA for life

פורסם

תנסה להגדיר מחדש ב-RR את ה-WINAMP .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תאמין לי שניסיתי.. איפשהו עם כל התיקונים והמעבר מ FOOBAR ל WINAMP וחוזר חלילה פשוט איבדתי איזה קישור (זו לא בעיה גדולה כי אני פשוט מריץ אותו ב START-UP אבל זה לא פיתרון..

...CASKA for life

• תוכן חדש...