Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

היום בבוקר שאני מתעורר ויורד רגע לאוטו אני רואה איזה שריטה ממפתח מחכה לי על הדלת שליד הנהג..

האוטו חדש מודל 2008 שמור בלי עין רעה שום תאונות שום שריטות כלום רק הקטע הזה..

ואתם יודעים זה מציק בעין כואב הלב ומעצבן הקנאה של האנשים שרואים אוטו חדש ישר מוציאים את המפתח..

רציתי לדעת איך אפשר להעלים את השריטה שנמצאת על הדלת..חשבתי לעזוב את זה ככה אבל כואב הלב זה מציק בעין ואוטו חדש חבל..

ואם כבר אני פה בהודעה יש לי עוד שאלה

יש לי עוד אוטו עכשיו על הפלסטיק של הפנס ממש מבחוץ של האוטו נוצרה כמו שיכבה כזאת צהובה שדי מפריעה לאור קצת בלילה..

קראתי בפורום על הקטע עם המשכת שיניים..רציתי לדעת אם הכוונה הייתה על הפלסטיק מבחוץ שזה מוריד את השיכבה..אם כן אני מוכן לנסות את זה..

תודה רבה לאלה שיעזרו לי עם העצות שלהם,

יום טוב.

יוסי.

פורסם

תעלה תמונה של השריטה כדי שנוכל לראות עד כמה היא חמורה ולמצוא את הפתרון הטוב ביותר עבורך.

בקשר לפנסים ישנם מספר פתרונות, בצע חיפוש על "פנסים עכורים" או "עכירות פנסים.

חג שמח ושבת שלום,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לגבי השריטה בבי4 עוד מעט אני נוסע למשפחה אני אצלם את זה ויעלה את זה לכאן בסביבות השעה 9 וחצי 10 וממש תודה לך..

לגבי הבעיה בפנסים קראתי בפורום עשיתי חיפוש והכל..וראיתי הרבה שמדברים על הקטע עם המשחת שיניים..אתה ממליץ או שזה יכול לעשות נזק??

כי ראיתי כל מיני פתרונות של ווקס וכאלה אבל ראיתי שיש את הפיתרון של המשחת שיניים שזה לא בעייתי ולא צריך לקנות דברים בשביל זה..

פורסם

לגבי השריטה:

למיטב היכרותי את הצבע הזה ב- B4, אז הלבן הזה הוא בעצם דומה יותר לצבע מיטלי, למעשה אתה רואה שתי שכבות: שכבת הבסיס (לבן פנינה) ושכבת הלכה (שקוף).

השאלה היא מה עומק השריטה, אם היא רק בשכבת הלכה אז בקלות יחסית אפשר יהיה להעלים אותה.

אם מדובר במשהוא עמוק יותר שמגיע לבסיס - ניתן יהיה לעשות טישטוש לא מושלם או לצבוע את כל הרכיב.

כדי להגיע למסקנה ברורה - תעלה תמונה.

אם השריטה היא מהסוג העמוק, אז יהיה חבל על הזמן שלך באם תחליט לחפש פתרונות קסם - כי אין.

את זה אני כותב (לצערי) אחרי שבחנתי את הנושא לעומק.

פורסם

ירדתי הרגע לאוטו ניסיתי לצלם כמה תמונות..השמש קצת הפריעה אבל הצלחתי לתפוס את העיקר..

בעיקרון השריטה עכשיו שמתי לב הולכת על כל האורך של הדלת בהתחלה היא חלשה יחסית ולקראת האמצע של הדלת אתה רואה קצת שחור כאילו שהיא עמוקה יותר ושוב פעם לקראת סוף הדלת זה נהיה חלש..הנה התמונות..

בעיקרון הצבע זה לבן פנינה סובארו בי4

רצוי שתורידו את התמונות למחשב ותעשו זום ככה תוכלו לראות בבירור יותר..

http://img30.imageshack.us/my.php?image=dsc00648e.jpg

http://img30.imageshack.us/my.php?image=dsc00649s.jpg

http://img30.imageshack.us/my.php?image=dsc00650f.jpg

http://img30.imageshack.us/my.php?image=dsc00651j.jpg

במידה והתמונות לא מספקות את המידע שאתם צריכים אז שהשמש תשקט אני אצלם עם פלאש אני בטוח שיראו את זה בבירור יותר כי הפלאש יבליט את החריטה

תודה לעוזרים.

פורסם

אני מאמין שפוליש יוריד את השריטה לגמרי.

רק חשוב מאוד - לאחר שאתה מבצע פוליש, תעבור עם ווקס על המקום על מנת ליצור שכבת הגנה.

דבר חשוב נוסף, עם הצבע שברכב הוא מטאלי תקפיד ב100 אחוז לקנות פוליש וגם ווקס שמתאימים לצבע מטאלי על מנת ולא לגרום נזק לצבע.

לגבי המשחת שיניים אני לא יודע, לא ניסיתי את זה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

זה סוג של שריטה חריטה בהתחלה זה שריטה כזה לא רציני שזה יכול לרדת..לקראת האמצע של השריטה רואים כבר צבע שחור קצת שזה עקף את הצבע של האוטו אתה מבין..

בכל מקרה אני ינסה לעשות פוליש ווקס לצבע מטלי מקווה שזה יעזור.אם יש עוד הצעות אני פתוח :]

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

יקוללו אנשי המפתחות !, אני פעם קניתי צבע מיוחד בשביל אוטו, מגיע במתקן זכוכית קטן ותיקנתי שריטות, אבל הן היו עמוקות, תנסה קודם לעשות פוליש ווקס

פורסם

בקשר לפנס העכור- אתמול עשיתי את הפוליש בעזרת משחת שיניים.

דבר ראשון הפנס חייב להיות נקי לגמרי ויבש (אני עשיתי אחרי ששטפתי את האוטו),אחר כך אתה מורח משחת שיניים בעזרת צמר גפן בתנועות סיבוביות לאורך כל הפנס כמה פעמים ,אחר כך אתה לוקח צמר גפן חדש ומתחיל לעבור בתנועות סיבוביות עד שכל המשחה יורדת, אחר כך נקה עם מים או עם סמרטוט את הפנס ייבש אותו ותעשה עליו ווקס כדי שתיהיה שכבת הגנה.(אני עשיתי ווקס ביחד על כל האוטו כולל הפנסים)

אני לא רואה בזה סיכון כלשהו ,זאת הפעם השלישית שאני עושה את הפוליש הזה לפנסים וזאת שיטה מצויינת!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הקטע עם הפנס לא הלך..כל הפנס אצלי כבר ג'יפההה אני לאדע איך להוריד את זה..שמעתי יש חומר מיוחד שמוריד את זה..יש דבר כזה באמת??

בקשר לשריטה באוטו

אתם אומרים לנסות פוליש ווקס. איזה פוליש וקס אני צריך?לצבע מטלי או לא?אני לא מבין בזה..יש לי צבע לבן פנינה סובארו בי4

עכשיו במידה והפוליש ווקס לא העלים את כל השריטה פחח יכול לסדר את זה בלי לצבוע את כל הדלת?

תודה ויום טוב

פורסם

יוסי, קצת קשה לי להתרשם מהתמונות ולקבל מושג מה הנזק האמיתי.

על פניו נראה שמדובר בשריטה שיטחית.

לפיכך, אני הייתי נוקט בפעולות הבאות (לפי הסדר הזה), ומתקדם לשלב הבא באם התוצאה איננה משביעת רצון:

- עשיית פוליש וואקס לצבע מיטלי כפי שציינו קודמי.

- רכישת צנצנת צבע של הרכב, שים לב שככול הנראה קופסת הצבע שהגיעה עם הרכב היא צבע יסוד בלבד, על הגוון הזה צבועה שכבת הלבן פנינה (גימור) ועליה הלכה.

את שכבת הגימור תדלל היטב ותמרח (היכן שהחריטה עמוקה) בעזרת קיסם שינים (השפיץ הזה מהעץ שמחלקים במסעדות לניקוי שאריות המזון), קיסם כזה יאפשר לך למרוח כמות מזערית של צבע רק היכן שצריך. אחרי יום תחליק את התיקון עם פוליש (סעיף א' לעיל) ותתקן שנית במידת הצורך.

- אם התוצאה לא תשביע את רצונך גש לצבעי שיתקן את כל הרכיב, אין מנוס.

ו"ברכה" קטנה לאנשי המפתחות - שהאושר לא יעבור את סף ביתכם. :evil:

• תוכן חדש...