Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם ראשונה שאני עושה ווקס.... והתחלתי למרוח במעגלים.

מקוה שזכרת את ההוראות של מאסטר מיאגי, WAX ON.....WAX OFF

wax-on-wax-off.jpg

שרלוק הולמס וד"ר ווטסון יצאו לכמה ימי קמפינג. בנו אוהל וישבו לאכול. לאחר ארוחה דשנה ובקבוק יין טוב איחלו זה לזה לילה טוב ופרשו כל אחד לשק השינה שלו. כעבור כמה שעות שרלוק התעורר, העיר במרפק את חברו ואמר לו...

נשמע כמו ההתחלה של הספר "הרפתקאות שרלוק הולמס וד"ר ווטסון בהר ברוקבק" :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן תמונות קשות..:wink:

לא רואים בבירור את התוצאה,וגם היה יותר טוב,אם היית מצלם לפני ואחרי.

בכל אופן,תתחדש ,תהנה,העיקר שאתה מרוצה,וזה באמת תענוג לנסוע ברכב מצוחצח.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אכן, גם הצבע בעייתי לצילום, דומה מדי לסביבה המקיפה אותו.

היה עדיף גם לצלם בזווית כזו :

1241197064.jpg

כדי שיהיה ניתן לראות את הרכב בהשוואה לסביבה שלו.

לראות תמונה מלאה במתכת לא תורם בדבר :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

די לתת תירוצים, קומפוזיציה ותאורה , עבודה טובה רואים בכל מצב, גם בלילה עם מצלמת טלפון מסריחה שלא שווה כלום :wink:

aftervax.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ואני חשבתי שהמצלמה של הפלאפון שלי גרועה :| אבל אתה חייב להודות שאפשר לראות את איכות העבודה בצורה מעולה כמו בתמונה שהבאתי :)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כמובן שעל כך אני לא חולק, אבל... כמה זמן הרכב שלך על הכביש? חצי שנה?

הוא עוד צעיר, להגיע לתוצאות טובות ברכב ישן ודהוי , זה החלק האומנותי !

כמו שאמרו חז"לנו , זה לא התרגיל, זה הגיל :lol:

ועל פניו, נראה שפותח השרשור עשה עבודה נאה

( וגילוי נאות - הרכב שלי עבר צביעה קומפלט לפני כשנתיים, הוא לא באמת נותר כך אחרי 14 שנה על הכביש).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הווקס הוא של DUPONT, הוא גם קל מאוד לעבודה. יורד בקלות ובקושי עושה פירורים

קניתי באוטו דיפו יחד עם עוד 2 מוצרים של DUPONT -היתה שלישייה במחיר זול , משהו כמו 70-80 שקל כאשר בדרך כלל כל אחד מהם עולה ככה.

כולל חומר מעולה לניקוי ג'נטים וחומר לאינטריור .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש השתקפות רואים אותי מצלם את האוטו באחת התמונות...

דרך אגב נשארו כתמים מעצבנים על הפלסטיק למרות שניסיתי להימנע מלמרוח על פלסטיק אני מנקה את זה עם מגבון וזה חוזר כל פעם, מה אפשר לעשות נגד זה?

• תוכן חדש...