Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקובץ כלל לא מדבר על כוון התכנסות אופנים ולא פגשתי ברכב ללא אפשרות לכוון התכנסות.

בדוק בפרק של החלפת מסרק הגה וראה כי יש הכוונה לנוהל כוון התכנסות (TOE).

פורסם
היי חברים

תודה על ההתיחסות.

רפי - תודה על ההמלצה למכון פרונט אולי אשתמש בה כשיגיע שלב כוון הפרונט (לדעתי אני עדין לא שם).

מרק - ראה צילום של המדבקה כפי שביקשת.

עודד - מדדתי את המרחק מהגלגל הקידמי ראה תמונות ימין ושמאל זה בערך 5 ס"מ בימין ובערך 7 ס"מ בשמאל (שמאל זה עם המטר הפוך). האם אתה מכיר מוסך מורשה סקודה לטיפול בענין.

תודה

איציק פלג

מתנצל על האיחור בתשובה.

אני לא מכיר מוסכים של סקודה אבל ניראה לי שהגשר שעליו יושבים המיתלים הקדמים (המשולשים, מוט מייצב, מסרק הגה וכו') זז מהמקום.

אתה יכול לאמת את זה אם תשווה את המדידות שתעשה מול דגם תקין. אם תגלה שגלגל אחד זז קדימה בעוד השני זז אחורה אז כניראה שזו הבעיה.

אם גלגל אחד זהה במדידה לסקודה תקינה ורק השני זז אז צריך לעבוד על הצד הזה ולראות מה זז או התעקם שם.

פורסם
הקובץ כלל לא מדבר על כוון התכנסות אופנים ולא פגשתי ברכב ללא אפשרות לכוון התכנסות.

בדוק בפרק של החלפת מסרק הגה וראה כי יש הכוונה לנוהל כוון התכנסות (TOE).

צירפתי בטעות קובץ אחר.

מצורף הקובץ החדש

7.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

Overall track -adjustable זו זווית ה TOE הכללית והיא כמובן ניתנת לכוון.

יפה שהם מציינים שניתן לבצע כוון קל לזווית הקמבר (גם הקסטור יושפע על הדרך) ע"י צידוד הערסל שתומך את המשולשים, פעולה ידועה למקצועני הפרונט במילא, גם אם לא כתוב מפורשות בספרות המקצועית.

פורסם

היי חברים

הבוקר היתי אצל עידן מ"המעבדה לרכב 2005" בחולון. הבעיה היתה שהגשר הקידמי זז בצד ימין. הצוות של עידן החזיר את הגשר למקומו וכיוון את הזווית (הפעם ע"פ פאביה II ולא אוקטביה 99 :-)). ההגה חזר להיות ישר והאוטו נוסע ישר. אשר לזוויות במתלים האחוריים זו טעות מדידה, המתלים האחוריים בתוך התחום בו הם צריכים להיות.

איזה כיף להכנס למכון שגם מבין מה הוא עושה מצוייד היטב, מאתר את התקלה ומתקן אותה וכל זאת באדיבות ובמהירות.

אני ממליץ בחום על עידן אין ספק שהוא מקצוען ומאד מנוסה בתחום ולכל מי שיש בעיה על משיכות של הרכב או הגה לא ישר זה המקום שיפתור לכם את הבעיה.

שוב תודה לכולם הבעיה נפתרה.

איציק

• תוכן חדש...