Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

בעקבות ההכנות להפקת הסרטון, הבורה הייתה זקוקה להתרעננות קטנה.

אז ככה, אלו החומרים שהשתמשתי בהם -

img4960desktopresolutio.jpg

ואלו התוצאות -

img4946desktopresolutio.jpg

img4952desktopresolutio.jpg

img4955desktopresolutio.jpg

img4956desktopresolutio.jpg

מצטער על הצילום בשעה המאוחרת, רק ב 7 וחצי סיימתי את הפרוייקט, הייתי חייב לשתף אתכם -

img4973desktopresolutio.jpg

img4970desktopresolutio.jpg

img4969desktopresolutio.jpg

img4968desktopresolutio.jpgimg4972desktopresolutio.jpg

ותמונה אחרונה, לדעתי תמונת ניצחון -

img4957desktopresolutio.jpg

כמו שאתם רואים, יש תוצאות. החומרים שהשתמשתי בהם מדהימים - ממליץ לכם בחום.

בוצע לפניי כחודש וחצי, אני פשוט מבסוט אש מהתוצאה.

בברכה אסף.

פורסם

עשית ביד או עם מכונה? היכן קנית את החומרים וכמה עלה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יפה מאד.

מה התפקיד של השפורפרת ג'ל? האם ווקס רגיל לא מספיק? הגע הזמן לעשות ווקס לרכב שלי ואני אשמח להצעות טובות:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
עשית ביד או עם מכונה? היכן קנית את החומרים וכמה עלה?

עם איזה מכונה אפשר להתענג חוץ מהיד ? החומרים שאתה צריך זה רק שמן תינוקות, יספיק.

הבורה נראית מדהים, אני רציני, בלי קשר לוקס שיצא מעולה הג'אנטים נורא מתחברים לבורה, והספויילר מוסיף למראה הזורם. כל הכבוד, יש לך מזל שיש לך רכב כזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נראה ממש טוב, אני גם מצטרף לשואלים של מקום הקנייה והמחיר.

ד"א, אני רואה שהפס חיכוך בפגוש האחורי עדיין מורכב בתמונות האלה. האם עשיתי את הפעולות הללו על הפגוש האחורי גם אחרי הפרוייקט החלקה?

פורסם
עשית ביד או עם מכונה?

את כל העבודה עשיתי ביד עם מטליות מיקרו פייבר וצמר גפן רפואי.

יפה מאד.

מה התפקיד של השפורפרת ג'ל? האם ווקס רגיל לא מספיק? הגע הזמן לעשות ווקס לרכב שלי ואני אשמח להצעות טובות:)

שפורפרת ג'ל - השפורפרת הנ"ל הינה האולטרה גלייז. האולטרה גלייז נועד לסתום את כל סימני המטליות ( סימנים עדינים בצבע ), לאטום את הפח עד כמה שאפשר, וכמובן שהחומר מקנה ברק ממש כמו מראה.

עם איזה מכונה אפשר להתענג חוץ מהיד ? החומרים שאתה צריך זה רק שמן תינוקות, יספיק.

הבורה נראית מדהים, אני רציני, בלי קשר לוקס שיצא מעולה הג'אנטים נורא מתחברים לבורה, והספויילר מוסיף למראה הזורם. כל הכבוד, יש לך מזל שיש לך רכב כזה.

תודה רבה :oops:.

נראה ממש טוב, אני גם מצטרף לשואלים של מקום הקנייה והמחיר.

ד"א, אני רואה שהפס חיכוך בפגוש האחורי עדיין מורכב בתמונות האלה. האם עשיתי את הפעולות הללו על הפגוש האחורי גם אחרי הפרוייקט החלקה?

לא עברתי על הטמבון האחורי לאחר ההחלקה, מכיוון ששמתי לב לפאקים קטנים בהחלקת החומר ( 2 גלים קטנים ) אני מתכנן לתקן אותם באותו הזמן שהטמבון הקידמי יעבור את אותו השיפוץ.

ולגביי השאלה המרכזית, מהיכן נקנו החומרים ? -

בעבר היתה סדנאת שיפורים בתל אביב שנקראה ספויילד, ספויילד סגרו לפני כחצי שנה. וכששמעתי שספויילד סוגרים רצתי והשתלטתי על ארגז פוליש, ארגז ווקס, ארגז אולטרה גלייז ( כמובן שילמתי מחיר עלות ).

את החומרים ניתן לקנות באנגליה - שיהיה בהצלחה :lol: ( אה וזה יקר מאד ).

בברכה אסף.

פורסם

אין על arexons. נכון להיום עוד יש לי חומרים שלהם זרוקים בתא מטען לארועים מיוחדים :)

המקום היחיד שהיה ניתן להשיג את החומרים של החברה היה ספויילד או מוסך הכוכב (הם היו היבואנים). יש לי ספריי ווקס נוזלי (2 בקבוקים אחרונים) - מוצר משגע.

האוטו אגב, נראה פגז:)

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אוטו יפה ללא ספק,באמת עבודה יפה 8)

פורסם
לא ניתן להשיג בארץ.

הוא צודק, לאחר בירורים קיבלתי את ההודעה שאין יותר את החומרים הללו בארץ בייבוא סדיר.

אוטו יפה ללא ספק,באמת עבודה יפה 8)

תודה ידידי.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...