Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן יופי,המשטרה תתפל לאותו אימון ראלי שספק אם יכל לפגוע במישהוא אחר,או שהיא תשקיע משאבים אדירים בלכידת נהג פורשה שנהג במהירות מופרזת ואז כש היא תצליח לבסוף לתפוס אותו היא תעשה מזה קמפיין תקשורתי שלם.אבל להלחם בנהגי משאיות שהמעצורים שלהם התקלקלו,אותן נהגים שעוקפים בפס לבן,שלא שומרים מרחק ושחותכים היא לא.העיקר להתפס כלפי האוכלוסיה קטנה ולהפיל עליה את כול דעבונות של העולם הזה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

שבת שלום

הגעתי הביתה אחר הצהריים כמעט מתפוצץ, כן, הרסו לי יום שהתחיל נהדר והיה אמור להסתיים עוד יותר נהדר, כן, גם אני הייתי בין הספורטאים (ואין הגדרה אחרת) שהיו אמורים להשתתף בספרינט היום בבית-קמה. אבל במקום להרגיש טוב ולהסתובב עם חזה מלא גאווה גרמו לי להרגיש רע, גרמו לי להרגיש עבריין.

נכון, יכול להיות שבחלק מהעניין גם אנחנו אשמים אבל זה לא העניין עכשיו, את החלק שלנו נתקן ונסדר (מבטיח) אבל לא יתכן שמשטרת ישראל , הגוף שאמור להיות זה שמשרת את הציבור, במקום למלא את חובתו ולסייע לי, מי שמשלם מיסים בכדי שהוא יוכל להתקיים, יפגע בי .

אנחנו לא עבריינים ונכון שבסופו של אירוע השוטרים (שהיו די מבולבלים כי לא באמת ידעו לטפל ב"בעיה" ) השוטרים קצת חיפשו לרדת מהעץ הגדול , אבל צריך להתעורר ובתורה מסודרת.

הפיתרון הפשוט הוא ללכת ולעשות בלאגן, אבל זה רק יצדיק את מה שכולם חושבים עלינו - "קבוצת חולי-הגה" .

הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע הוא הפגנה מסודרת - לא מבולגנת - של כל הספורטאים וחובבי הספורט המוטורי בארץ - בכדי להכניס אותנו למודעות של כולם .

איפה ? לא, לא בירושלים וגם לא בדרך אליה אלא דווקא בתל-אביב, כי שם זה יעורר וגם אולי רק טיפה אבל משם נמשיך הלאה כי לי זה נמאס.

אבל כוחנו בשלב הזה בכמותנו וברצינותנו ולכן כולנו חייבים להיות שם .

ההפגנה תעשה לאחר קבלת אישור מסודר של משטרת ישראל ובתיאום עימה , כי להבדיל מהם, אנחנו נעשה את זה מבלי לפגוע בחוק ובחופש הפרט .

נכון, יש דברים יותר במדינה היום - בעיית האבטלה והמים וכמובן אסור לשכוח את גלעד שליט , אבל אם רוצים להמשיך ולקיים שגרת חיים נורמלית במדינה מודרנית (כמו שאנחנו מתיימרים להיות) צריף לעסוק גם בפרטים הקטנים, ברגעים הקטנים של הכייף שלנו , בספורט שלנו .

א ב ל - חברים, אנחנו בהמשכו של שבוע כואב בהיסטוריה של עם ישראל , בין יום השואה ליום הזיכרון ולמרות הפיתוי הקל לקום ולצעוק עכשיו, מחר בבוקר או דומה, אנחנו נמתין עד לאחר יום העצמאות ונעשה את זה ככה שכולם יהיו עסוקים איתנו ישמעו אותנו, אפילו רק ידעו שגם אנחנו קיימים.

לי נמאס לשתוק

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חברים - הנושא פתוח לתגובות. אני מבקש לשקול מילים - שלא נגרום יותר נזק מתועלת.

בנימה אישית - אני - מתפוצץ! היום סיימתי את רכב הראלי שלי ולמעט פינישים הוא גמור.

אלמלא נסיבות בעבודה כנראה הייתי היום מגיע לאימון בדרום... פשוט מוציא את החשק.

ולחשוב שבג"ץ כבר פסק שעל המדינה לאפשר לנו לעסוק בספורט זה - לפני שנים.

עצוב,

אלון

פורסם

גם אני חזרתי מהאירוע מאוכזב.

אני לא רוצה לפרט, כדי לא להזיק, מה קרה עם המשטרה אבל כן אני יכול לומר שהיה קצין שהביע את דעתו שאין לו דבר נגדנו ודבר זה מחזק אותי.

מישל ראוי לתודה על הסדר ואותו קצין מדובר אמר לי שהמקום מסודר ורואים שאנו רציניים.

אני מסכים עם דובי שיש לערוך הפגנה שקטה בתל אביב, אינני יודע היכן כיוון שככר מלכי ישראל מעט גדולה עלינו.

מיהו הגוף שכרגע מהווה את אבן הנגף בדרך לאישור הספורט המוטורי בישראל? המשטרה?

מותר להפגין מול תחנת משטרה.

אני מוכן לסייע בארגון הפגנה ככל שיידרש וככל שידי משגת - בבירור מול המשטרה כיצד לאשר הפגנה.

אני מציע שכדי להיות מסודרים נערוך רישום מדוייק של מי שמגיע להפגנה, ככל שידוע לנו כי אני מניח שיצטרפו כאלה שאינם רשומים בעמותות הראלי השונות.

אני חושב שאירוע כזה יכול להיות גורם שיחזק אותנו ויחבר גם את אלה בינינו שלא רואים עין בעין.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למי שידוע על מפורסמים [סלבס] שנגד תאונות ורוצים לעשות קמפיינים?צריך למצוא כמה כאלה ולשכנע אותם לבוא ולשכנע את התקשורת שזה הדבר הכי נכון לעשות! תנסו את בר רפאלי :twisted:.

קצת חפירה אבל לטובה:

אל תשכחו שיהיו נספחים שיבואו לעשות "שואו". אז תתכנו תוכנית ב' בשביל זה.

אם אתה עושים צעדה. עשו מסלול מדויק. עם תחנות עצירה בהם יוכלו לקרוא האנשים על החוק. ומה כתבו עד עכשיו [ראיתי כבר באיזה פורום חלק מהחוק]. מן הסתם פרסמו [באישור] את הסכמתם של כמה ח"כים שתומכים בנושא. נסו גם לעשות מחקר כלשהוא שיראה כאשר יכנס החוק לתוקפו, יראו שינויים כמו: הכנסות למדינה, הפחתה בכמות התאונות הקשורות למרוצים. לימוד נהיגה במקומות מאושרים. מוסכים ייעודיים. בקיצור הכנסות במישרין או בעקיפין.

אל תשכחו לערב את ראש העיר, וגם ארגנו חניות כמו שצריך או לפחות חניה מחוץ לתחום ההפגנה והגעה עם תחבורה ציבורית מסודרת! [ע"ע אירועי 100 לת"א-נסיעות באוטובוסים]. תראו נתונים ממדינות כמו: ארה"ב ואנגליה בהם קיים כבר הרבה שנים החוק! חפשו מחקרים שמראים שינוי בתאונות הנגרמות מירוצים לא חוקיים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

דובי,

אני כל כך מצטער בשבילכם, פשוט הרסו לכם וחבל

מסכים איתך לגבי ההפגנה ונשמח לארגון מסודר בפורום, כרגע זהו באמת פתרון שקט וטוב.

נקוווה לימים מוטוריים טובים יותר, גם הם יודעים, אף אחד פה לא עבריין

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מבקש מכולם לא ל"התפוצץ" כרגע בפורום או באתרים אחרים עד שה"דרמה" לא תסתיים.

יש הרבה מה לאמר,רק קצת לחשוק שפתיים עד אחרי שהסיפור יגמר,והרכבים יוחזרו לבעליהם.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב

תודה לכל אלו שהספיקו לשלוח לי מייל/ה"פ או התקשרו.

אני בכוונה לא מלהיט יותרמדי את האוירה ותאמינו לי שאני מתפוצץ .

כמו שכתבתי קודם, רק לאחר יום עצמאות נתחיל לעשות את זה מסודר ולא על ידי שליפה מהמותן.

את כל הארגון מול גורמי הממסד אני אעשה באופן מסודר - אנחנו אזרחים שומרי חוק !

אבל עוד משהו קטן, מהלב .

אני מודה שהייתי די אגואיסט עד היום.

"הפריעו" לספורטאי הדראג לעשות ארוע משלהם, קראת על זה וזה די חלף על פניי, כך גם במקרים שונים של התערבות המשטרה במקרים כאלו או אחרים, פשוט כי הייתי "עסוק" עם הראש באדמה בעניינים שלנו, הרי לנו לא ממש הפריעו לקיים מרוצי ראלי או ספרינט, אז כן , זה ממש לא בסדר ויכול להיות שמהבחינה הזו, טוב שאתמול זה קרה לנו, קרה לי וזה מוביל אותי למחשבה שאנחנו כולנו יחד, ספורטאים שעושים את מה שאנחנו אוהבים - ספורט מוטורי באשר הוא ולכן אנחנו חייבים להיות מאוחדים.

לא עוד "מלחמות היהודים" בתחום הספורט המוטורי - יש לכולנו אינטרס משותף וזה לגרום לכולם להבין שאנחנו לא עבריינים, שאנחנו רוצים לעסוק בספורט שכולנו אוהבים ויש לנו את היכולת לגייס לארועים שלנו קהל שאפילו הכדורגל יכול לחלום עליו (זוכרים את ה-50 אלף באשקלון ? )

שוב, לא להלהיט את הרוחות יותר מדי .

אני מבקש מכול מי שמוכן לסייע, בכל תחום שהוא, ליצור עימי קשר .

אני עורך רשימה מסודרת, לא לדאוג .

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תראו מה רשום בכתבה: "על-פי החשד, המרוץ תוכנן מבלי לקבל את האישורים הנדרשים לכך."

אפשר רק לדעת איך בדיוק מקבלים את האישורים הנדרשים לכך? מדינה של ליצנים תאמינו לי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כשהייתי באירוע עלה על ידי מספר משתתפים הרעיון של שטח תפעולי.

שטח תפעולי הוא איזור מוגדר ע"פ חוק ותקנות התעבורה בו מותר להפעיל כלי רכב ללא רישוי ותחת השגחה של קצין רכב או מהנדס או אפילו הנדסאי.

לדעתי, ייתכן ומדובר בפתרון זמני. אומנם כרוך העניין בבירוקרטיה מול הרשות המקומית - רשות התמרור לצורך תמרור כניסה לאיזור תפעולי ויציאה ממנו וכן תיאום על שטח שכזה אך בהחלט מדובר גם בשימוש לצורכי שעשוע.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כחובב רכב - מרוצי כביש יותר מראלי, ליבים עימכם!

לדעתי ניתן לעשות, ואפילו מעבר להפגנות. רק השבוע פסק בג"ץ כנגד המדינה שמנעה משני יזמים להביא לארץ רכב פשוט כי אין אף יבואן סדיר של החברה הזו לארץ - מילים כמו פגיע בכבוד האדם וחירותו ואחריות המדינה לאפשר לאדם את החופש (כמובן מבלי לפגוע באחרים) מעטרים את פסק הדין (כשאמצא - אוסיף קישור לפסק הדין).

לדעתי, יחד, ובכוונתי התארגנות של מספר מועדונים במשותף, תוכל לחייב את המדינה לתקן את תקנות הספורט המוטורי או בכלל להפסיק את הבדיחה הזו שנקראת "חוק הספורט המוטורי" - שאנו לה המדינה היחידה שצריכה חוק בכדי לקיים ספורט שיש לו תקנות וארגונים חוצי ארצות.

אשמח לטול חלק בפן המשפטי של עתירה לבג"ץ בנושא זה ואשמח אם חברים יוסיפו לשירשור זה את הנקודות החוקיות שצריכות לאפשר את קיום הספורט הזה.

מלפני כמה חודשים התועררה בפורום אספנות שיחה ערה בשרשור שתחילתו בהתקוממות של "רן והשושנים" על צרות האינטרסים של מעדוני הרכב השונים בארץ - כל אחד דואג לשלו ובכך אנחנו מפספסים את מטרותינו הרחבות - ליגליזציה של חובבי הרכב הן המתחרים, המשפרים, המשמרים וכיו"ב.

מועדון החמש הצליח בהתמדתו להביא להגדרת "רכב אספנות" ואין סיבה שבמאמץ משותף נוכל להביא לשינוי המצב החוקי בארץ כך שנוכל לעסוק בספורט מוטורי תחרותי.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...