Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול לבד ברכב שלי שרייד מודל 00 שמן, פילטר שמן ,פילטר אוויר ועשיתי ניקוי מצערת.

עשיתי ניקוי מצערת כי הטורים היו נמוכים מאוד לאחר הניקוי הטורים הסתדרו אבל יש משהו אחר

אחרי הניקוי כשאני מניע את הרכב הטורים גבוהים בסביבות 1500 2000 ואז זה מסתדר ומתיצב על 900 בערך בלי בעיות.

בהתחלה חשבתי שבגלל שהחלפתי שמן המנוע היתקרר והתחיל צוק אוטומטי אבל זה לא זה כי גם שהרכב חם זה עושה את אותו הדבר, עכשיו כמעט כל התנעה הטורים עולים למספר דקות כמו צוק ואז יורדים לבד. חוץ מהעליה של הטורים בהתחלה אין בעיה אם הרכב.

אפשר לשחק אם הבורג במצערת או שזה לא קשור כי בסרק הם טובים?

מה זה יכול להיות?

פורסם

למצערת היו מחוברים 2 צינורות של נוזל קירור? ניתקת אותם?

אם כן אז כניראה יש אוויר בצינורות וכשלא מגיע נוזל קירור למצערת אז השסטום שאחראי להגברת הסל"ד בהתנעות קרות נישאר פתוח כי יש אויר שלא מחם טרמוסטט שסוגר את השסטום שנימצא בתוך המצערת.

אם על המצערת יש בורג פיליפס שקוע כזה אז סגור אותו חצי סיבוב ובדוק, אם לא עוזר נתק את המצבר ל 10 דקות וחבר אותו שוב ובדוק.

ועכשיו כיוון סל"ד סרק ע"פ אוטודאטה:

כשהמנוע חם בטמפ' עבודה תפוס גז לחוץ (בניוטרל) על 3000סל"ד למשך 3 דקות.

2. שחרר את הגז תן למנוע לעבוד בסל"ד סרק חצי דקה.

3.הסל"ד צריך להיות על 850סל"ד אם הסל"ד גבוה יותר אז נתק את הקונקטור של המנוע צעדים.

4. ישנו בורג פיליפס לכיוון הסל"ד סרק על המצערת סגור/ פתח אותו עד שסל"ד הסרק יהיה על 850סל"ד(פתיחת הבורג הגברת הסל"ד, סגירה הורדת הסל"ד).

5. לאחר שהסל"ד מכוון על 850 חבר את הקונקטור של מנוע הצעדים, תן למנוע לעבוד מספר דקות

6. כבה את המנוע, ותתניע שוב ובדוק מה קורה.

פורסם

בקשר לכיוון טורים אני לא בטוח שזה הבעיה כי אחרי דקה הטורים מתיצבים ל900 בערך.

אני חושב שהבעיה היא כמו שאמרו למעלה שיש אוויר בצוק.

שניתקתי את המצערת היה שני צינורות של מים ואני חושב שנכנס אוויר שהרכבתי הכל החזרה

איך אני עושה ניקוז אוויר למצערת ?

נ.ב

יש לי את התוכנה אוטודטה ורציתי לדעת איפה ראיתה את הנתונים הנכונים לכיוון טורים??

איך אני מגיע לזה?

פורסם

בכמה מקרים דומים שהיו לי, לאחר ניקורי, איפוס מחשב היה עוזר. אומנם זה היו רכבים מסוג אחר.

בכל מקרה לא לגעת בבורג כיוון.

ולגבי אוויר,זה לא נראה כך.הטורים היו אמורים לקפוץ.

Omnia mea mecum porto

פורסם

ברכב הזה לא עושים איפוס מצערת זה מצערת מכנית לא אלקטרונית

אני חושב שהבעיה הצוק כי הרכב מתנהג בידיוק אותו דבר כמו שהוא אם צוק אז לכן אני חושב שיש אוויר במערכת.

מישהו יודע איך אני מנקז אוויר ?

• תוכן חדש...