Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב:

FI BTL אינץ15 2000wrms הסאב היחידי בארץ, הסידרה הגבוהה של FI.

הסאב הוא עם כל התוספות האפשריות (קירור,מגנט שלישי וכו") הוגבר רק על 1500rms. כרגע לא עובד, כי המונו שהפעיל אותו נמכר.

בעל 2 סלילים של 2 אוהם, משמע התנגדות סופית 1 אוהם (או 4).

כרגע יושב בתיבה של 140 ליטר, אך הוא יכול לעבוד בתיבה (פורטד בלבד) של 90 ליטר ומעלה.

סט קומפוננט:

מורל הייבריד אוביישן 6.5 אינץ. אחד מהסטים האיכותיים שיצאו למורל.

נמכר בחנויות ב-2000+ ש"ח.

מחיר: 1300 ש"ח.

מגבר 2 ערוצים:

רוקפורד 500A2 (בצורת טרפז):

מוצהר 2X125WRMS ב-4 אוהם, 2X250 ב-2 אוהם, אך בפועל מוציא יותר. מסוגל להחזיק סטים חזקים, וגם סאב חזק ב-4 אוהם.

קישור למעט נתונים:

http://www1.dealtime.com/xPF-Rockford-Fosgate-Punch-500a2

מחיר: 1600 ש"ח. גמיש מעט. מגבר מעולה!

אני מבת ים, אז להציע הצעות רלוונטיות.

ה-FI Q שלי נמכר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ. הייבריד 1100 ש"ח בלבד להשבוע, רוקפורד 1400 ש"ח להשבוע. נהייתי נדיב משהו :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב נו :roll:

1100 ש"ח נשאר ההייבריד. הרוקפורד 1400 ש"ח. שבוע הבא מבטיח שהמחירים יעלו :lol:

מצטער לאלו שלא חזרתי אליהם, היה לי שבוע וחצי עמוס.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוסיף רדיו דיסק, פיוניר פרימייר 880 במצב מצויין,שנה וחצי בשימוש, רדיו דיסק מעולה עם המון אופציות ואיכות(24 ביט, טיים קונקשיין,3יציאות של 5 וולט ועוד..)

מחיר 1400 גמיש , חייב להימכר! (רוצה DVD8))

לא תמצאו במחיר הזה רדיו דיסק יותר טוב ממנו

הסאב לא ימכר בפחות מ3000 שח!! אז לא להציע הצעות מוזרות

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוקפורד 2 ערוצים חזק ואיכותי , אנדרייטד משנת 2003= 1100שח בלבד

הייבריד 1000 סופי. רק לבוא ולקחת במחיר הזה

רדיו דיסק לא רלוונטי

נוסף סאב של אטון 600rms ,הסאב לא תקין, עולה 300 תיקון, מוכר ב200שח, יחד יוצא 500 לסאב שעלה 1300 מצ'יפר

להציע הצעות הגיוניות על הbtl ,הסאב בן שנה ו3 חודש, ולא מחובר כבר 4 חודשים, מצב חדשש

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בגלל שאף אחד לא רציני - הייבריד חזר 1100 ש"ח. השאר זהה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...