Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו עקפה אותי ניידת טויוטה פריוס, של משטרת התנועה! לא ידעתי שמישהו שם קיבל קצת שכל והכניס רכבים היברידיים לשרות המשטרתי במקום הb4 הזללניות דלק!

ממש הופתעתי לטובה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת נורא התאפקתי לא להוציא את הפלאפון ולצלם אותה בנסיעה. אבל בקרב של הפחד מ1000 שקל דו"ח VS תמונה של פריוס משטרתית לקארס פורום, הפחד מהדו"ח ניצח.:lol:

פורסם

טויוטה פריוס בתור ניידת תנועה - רעיון מעולה. גם אם יקלטו אותך ממהר קצת בעזרת הדבורה, יש סיכוי טוב שאם תלחץ עוד קצת הפריוס הקטנה תלך לאיבוד מאחורה. :lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

עם איך ששוטרי התנועה (בעיקר) נוהגים, מעניין כמה זמן יעבור עד שהפריוס הזו תתחיל להצטער שהיא לא טורבו דיזל בשם אוקטביה :)

פורסם

כמובן שפריוס לא במוו או אלפה, אבל אין לשכוח שהיא עדיין יותר חזקה מרוב הרכבים שמסתובבים על כבישי הארץ, כך שלדעתי חבל לזלזל. אפילו הונדה הייברידית, למרות שהיא נחשבת לרכב הכי חלש שנמכר בארה"ב, יותר חזקה מלמשל מאזדה 3 1.6 ליטר. יום יום זה קורה לי בדרך לאריאל כאשר אני נעלץ לעקוף איזו מאזדה שלא סוחבת בעלייה, אבל בירידה היא מסיגה ועוקפת אותי, וכך זה נמשך לאורך כל הדרך :-)

לדעתי סקודה 1.8 TDI יותר מתאימה למשטרה - גם חזקה יותר וגם הרבה יותר זולה לפני המסים. אבל כנראה המשטרה רוצה תדמית ירוקה וטכנולוגית, אז למה לא.

פורסם

גם אני ראיתי פריוס של המשטרה, אבל היא הייתה בצבע שחור.

הייתה לה צ'קלקה על הגג ובזמן שהייתי באמצע עקיפה, השוטר כרז "נהג, עצור בצד".

התחלתי לעצור ואותתתי ימינה.

אחרי זה הוא הוסיף "לא הפיאט, המאזדה".

כמעט גרם לי להתקף לב, האידיוט!

זה היה לפני כמעט חודש באיו"ש.

פורסם

שוטר באיו"ש עצר מאזדה ולא פיאט? מה קורה לשוטרים של ימינו?

מעניין כמה זמן יחזיק המנוע של הפריוס וכמה המצברים...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...