Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עצה קטנה , בצע חיפוש בפורום על פוליש לפנסים , ותמצא איך בהשקעה של 5-10 ש"ח ופחות מחצי שעה עבודה , תוכל לעשות זאת בעצמך ולהגיע לתוצאות יפות.

בהצלחה.

פורסם

תודה חברים על ההמלצה לחיפוש.

אני קראתי ומכיר את השיטות.

היות ואני סטודנט בתקופת מבחנים ושבוע הבא חייב להעביר את הרכב טסט אין לי כולכך זמן לטפל בהם בעצמי,

כך שאני חוזר ומבקש המלצה על מקום מקצועי שיעשה את העבודה בזריזות ומקצועייות באוזר הצפון חיפה-נשר-רמת ישי...

תודה! :)

פורסם

אין סיבה שמישהו יעשה לך עבודה שאתה יכול לעשות בעצמך. או שתקנה פוליש עדין לרכב בסביבות ה20 ש"ח או שתשתמש במשחת שיניים שזהו פוליש עדין מאוד.

בכל מקרה חבל לשלם על עבודה "מקצועית". אני שילמתי 200 ש"ח למישהו מאוד מוערך ב"תחום" ואני מתחרט על כל שקל לאחר שקראתי והבנתי עד כמה העבודה פשוטה ובסיסית.

פורסם
הנה, כאן תמצא מדריך איך לעשות זאת בעצמך.

שמח שהשרשור עזר בהצלחה.

אשמח אם תמשיך לעדכן בזמן הקרוב, האם התוצאה המוצלחת נשמרה לאורך הזמן?

יש עדכונים האם הפנסים נשארו שקופים לאורך זמן?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בגלל שאתה סטודנט ואין לך זמן לעבוד וכסף! תוכל לעשות זאת בהשקעה של 5-10 ש"ח ע"י משחת שיניים.

זה כמו לשלם למישהו 250 שח שיבדוק לך שמן ומים.

פורסם

עברתי על הפרוייקט של PASAT04 תודה על הקישור אותו לא ראיתי.

יש לי את רוב החומרים בבית כך שנפנה את שישי בוקר לטיפול בבעייה.

שמתי לב להערה הבאה:

אסור למרוח פוליש על הפנסים זה מקצר את אורך החיים של הפנסים , זו שיטה של סוחרי מכוניות כדי למכור אך לא למי שרוצה ואוהב את המכונית שלוך ,הפוליש יכנס לך בתוך הפלסטיק ועם החשיפה לשמש זה יהרוס לך את הפנס.לסוחריי מכוניות זה בסדר כי לא מענין אותם מה קורה אחריי שהרכב נמכר , אני לא היתי עושה את זה למכונית שלי .מניסיון!!!!

מה לגבי הפוליש לאחר הורדת השכבה הדהוייה עם נייר זכוכית עדין, האם יש אמת בדבריו של נתי?

פורסם
יש עדכונים האם הפנסים נשארו שקופים לאורך זמן?

עדכון

מי שקרא בעיון את המדריך שם לב שעבדתי בעיקר על החלק העכור של הפנסים ולא על כל שטח הפנס. טעות!

החלק שעבדתי עליו עדיין נראה נהדר, אבל לא יהיה מנוס מלחזור על התהליך בגלל חלק התחתון, שמתחיל לקבל עכירות. הפעם אני אעבוד על כל השטח, כולל החלק שנראה טוב, למען האחידות.

התיאוריה לגבי הפוליש שמזיק לפלסטיק לא עובדת, לפחות לא אצלי.

פורסם

טוב סיימתי את הפוליש.

השתמש בניירות מים 500 ו 1000 (לא השגתי אחרים) להברקה השתמשתי בGS27.

תמונות של לפני ואחרי

פנס שמאל לפני:

(צולם עם שמש מאוחור כך שלא ממש רואים ממש את העכירות הצהובה של הפנס)

imag0012k.jpg

פנס שמאל אחרי:

imag0013l.jpg

פנס ימין לפני:

imag0011pdc.jpg

פנס ימין אחרי:

imag0014p.jpg

*הרכב ישטף ביום ראשון אחרי הגשם :wink:.

פורסם

תודה!

לקח לי שעה וחצי שעתיים, לא מעט זמן.

20 ש"ח הניירות ליטוש ומשכה להסרת שריטות כבר הייתה בבית שעולה 80 ש"ח.

העיקר שבסוף היום הרכב עבר טסט, נראה היום בערב אם יש שיפור בתאורה.

• תוכן חדש...