Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה מוענקת בצניעות ל Arilou - וכמובן בלי להפלות - אם אחרים מוצאים את עצמם בתשובה - בכייף, אני לא גזען :roll::lol:

קפקא- כתב

"אני עדיין עבד במצרים. עוד לא חציתי את ים סוף".

 

תולדות השנאה היהודית העצמית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3681618,00.html

מאמר מחכים - כמובן ש אני מצפה לתשובה מ Arilou - כי הוא תמיד מבטיח , זו הפעם האחרונה . :lol:

 

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

  • תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אל תהיה לי קדוש מעונה!

 

אף אחד מעולם לא מחק לך כאן הודעות!

אף אחד מעולם לא חסם אותך כאן!

ההתראה היחידה שקיבלת הייתה מוצדקת לחלוטין לא כי הבעת את דעותיך אלא כי לקחת עם שלם וכינית אותו באחד מכונויי הגנאי המשפילים והמעליבים ביותר שיש, אם אתה חושב שבאתר אמריקאי שלא שייך לאריאן-ניישן היית כותב NIGGER ולא היית מורחק ממנו לאלתר ולצמיתות, יש לי חדשות בשבילך!

 

נמחקו לי לא מעט הודעות.

חסימה עדיין לא (ב7 שנים שאני בפורום), אבל התראה לא מוצדקת - בהחלט כן.

כמו כן , כפי שנאמר כאן - מבחינתי נאצי הרבה יותר גרוע מכל דבר אחר, בנוסף נאמרו לא מעט קללות נוספות לכיוון שלי ושל אחרים ללא ענישה בכלל, אז או שנותנים התראה גם לשמאלנים שמלכלכים את פיהם פי כמה וכמה יותר (לא ננקוב בשמות), או שלא נותנים לאף אחד.

אז אל תדברו איתי כאן על פאשיזם כאשר לא נותנים לאנשים להתבטא ודוגלים ב"אי שיוויון" (אחד מהסעיפים המרכזיים בפאשיזם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בראבו אייל.ENCORE.

כמו שהיית צריך להבין מה רצוי ומה לא רצוי להגיד במדינה , כך בפורום הזה.

יהיה מעניין אם תקדיש את הזמן להוציא פנינים של גסות ,העלבה ופגיעה כוללנית שבא מ 10% של "הצד הצודק תמיד" - לכוון הצד הטועה תמיד . (שמשום מה מוחה את הרוק וממשיך להיראות במקומות והזמנים שיושבי בתי הקפה מעדיפים לא להסתכן בהם).

מה סנקציות ננקטו כאן נגד כמה כותבים "אבירי הדמוקרטיה" שבאופן קבוע מעבירים ביקורת גסה ,מלאת שנאה ופוגעת נגד מייצגי ה 90% ה"טועה תמיד ובכל" ?

סליחה שכתבתי לפני הבחירות "עוד ** ימים האמת תדבר." טעיתי. זה ייקח עוד כמה ימים.במגרש האמיתי. כאן בפורום נראה שימשיך להיות גם בעתיד הרבה רעש ויללות מתחת לשיירה.כבר לא לפניה ובצדדיה.

בסוף המאזניים חייבים להיעצר על הקו האמיתי.

פורסם

חיימי,

1.איזה הודעה נוטפת שנאה, אתה רוצה לדרוס אותי על דעותי?

2. אני מזמין אותך להפגש כאן באותו יום, באותה שעה עוד שנה מהיום, אם ההבדל התהומי בהתנהלות של ביבי יהיה באמת משמעותי ורב הישגים אני בהחלט מוכן להודות בטעות שלי, באופן אישי, תרשה לי להיות סקפטי, לא בגלל ביבי או סבתא שלו אלא פשוט כי כולנו חיים היום במין "דור האקספרסו" ומצפים שלכל בעיה יהיה פתרון מיידי חד וחלק ולפעמים אנו עומדים נפעמים בעיינים פעורות ובלסת נפולה כשאנחנו מגלים שלמצב מסוים אין פתרון מיידי, לא לשמאל ולא לימין.

 

אייל,

פעם ראשונה ואחרונה, אם יש לך בעיה עם צורת הניהול של מי מהמנהלים אתה מוזמן להתלונן בה"פ!

 

 

ולשניכם,

 

אם אתם לא מבינים את ההבדל בין העלבה של אדם אחד ספציפי (שהיא ללא ספק לא לעניין בין אם בצדק או שלא) ובין העלבה של עם שלם סתם כי אתה גזען, אז אין הרבה בסיס להמשך דיון בעניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנא אל תשים אותי קרוב לאלה שמצפים לפתרונות מהירים. אני הכי רחוק מאלה שמאמינים שכל זמן שמחנכים ילדים לשנוא את היהודים יהיה שלום עכשיו. את תהליכי השלום צריך לשים בנפטלין עד שהערבים ישנו את ספרי הלימוד ודרשות המואזינים. ייקח לפחות עוד 3 דורות. חינוך ויצירת אוירה פשרנית הוא נקודת המפתח ,לא הסכמים בין מנהיגים, בין אם מאחריהם כוונות אמיתיות או עראפאתיות.ובנתיים- במלחמה כמו במלחמה. וכמה שיותר ברוטאלית וטראומטית יבוא השלום יותר מהר. ראה הירושימה/דרזדן.

את אר"הב והעולם אפשר לשכנע שאין פתרון בנתיים רק אם לא יהיו קולות מתוכנו שיסייעו לשטיפת המוח הערבית השקרית שמתאימה בזמנים אלה לחיפוש אחרי שעיר לעזאזל שכל העולם מחפש במדיניות,כלכלה,חברה,דת. היהודי אשם בכל. עובדה שחלק מהיהודים (שיהיו הראשונים לטבח הערבים -צריך רק לקרא במקור את מה שהמדיה הפושעת שלנו לא מתרגמת מערבית) -כי הם באמת יושבים על אדמות ובבתים פרטיים, לא רכוש מדינה טרשי כבהתנחלויות) טוענים כך.

לגבי גידול האוכלוסיה - הכל פונקציה של רמת חיים. כמו שהעלינו נהיה חייבים להוריד להם,מהר ודראסטי. יש הרבה דרכים שאפילו לאהרון ברק וחבריו באקדמיה האמריקאית והאירופאית (הרי ידוע שלדעתם הוא מכוון יותר מאשר לחוק הישראלי ומרקם החיים הריאלי כאן ) ,-לא יהיה פתחון פה נגדן.

 

נ.ב

צריך יותר מהכובע הבוער ששמת על ראשך בשהורית לאייל לא להתנצח אתך בפומבי כדי להמחיש את בריונות משטרת המחשבות והביטוי שלכם ?

פורסם

צריך יותר מהכובע הבוער ששמת על ראשך בשהורית לאייל לא להתנצח אתך בפומבי כדי להמחיש את בריונות משטרת המחשבות והביטוי שלכם ?

 

אם יש לך בעיה, אתה בהחלט מוזמן לקחת את דעותיך על הערבים, את דעותיך על השמאל, ואת דעותיך על ניהול הפורום וללכת לפורום אחר בלי לחזור לכאן לעולם.

 

אני בספק אם יש כאן אדם אחד הגון שיזיל דמעה על אבדה גדולה כמו הליכתך מאיתנו בטרם עת!

 

אם אתה בוחר להשאר (ואתה בהחלט מוזמן להשאר! ברצינות!) אף אחד לא ימנע ממך לכתוב את דעותיך על הנושאים המדוברים כל עוד אתה שומר על כללי הפורום, אחד מהם הוא שביקורת על ניהול הפורום מתבצעת בה"פ בלבד.

 

הפורום אינו דמוקרטיה, יש לו חוקים ברורים ובדיוק כמו שאתה יושב בהרצאה באוניברסיטה ולא שומע בינתיים סנופ-דוגי-דוג בקולי קולות, אתה תשהה בפורום כל עוד אתה שומר על כלליו.

 

יותר ברור מזה אני לא יכול להיות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לעיונכם מאמר של פורום למזרח תיכון חדש בנוגע לסוגיה של גלעד שליט,העיניין של אסירי חאמס מאוד מקומם למה אנחנו כאלה?

למה אנחנו מציעים להם קייטנה? למה כול כך קשה לנו להקשות עליהם ולתת להם תנאי מגורים ברמה הבסיסית ביותר?

למה אנחנו תמיד צריכים להיות הפראיירים? לא עדיף באותו כסף שנחסוך לתת אותו לאנשים מהעם שלנו?

 

http://www.smart-middle-east.org.il/?CategoryID=207

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

 

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

צריך לשנות את החוק ולגזור גזר דין מוות לרוצחים טרורסיטים ואז המדינה גם תחסוך את הוצאות הכלא והאוניברסיטה של אסירי החמאס וגם לא יהיו עוד חטיפות לצורך שיחרור אסירים מחבלים ולא יהיה מצב של עוד גלעד שליטים .

 

בכל אופן הנימה המזלזלת של נועם שליט כלפיי המשפחות השכולות שאיבדו את כל עולמם באיבוד הקרובים שלהם מראה איזה רגישות יש לו ....

 

אני בהחלט מבין את היסורים שהוא עובר והדאגה לבנו .

 

כולם רוצים את שליט מחוץ לשבי אבל הטירוף של שיחרור אלפי רוצחים כבדים במיוחד זה פשוט נורא וחסר מצפוני כלפי הנטבחים היהודים.

 

יש לזכור ששיחרור לבנונים מחבלים גם אם רצחו זה יותר פשוט לשחרר כי הם לא יבצעו פיגועי התאבדות (חוץ מקטיושות )

 

אבל כשמדובר באסירי חמאס פנאטים ששיחרורם יוביל במיידי לפיגוע ההמוני הבא .

 

כל מתאבד מהחמאס גורם בממוצע ל 15 יהודים .

 

שלא לדבר על קטועי ידיים רגליים עיוורים ומה לא...

 

עבור נועם שליט עובד משרד יחסי ציבור משומן היטב שמשחק על הרגש שלנו עם תמונות ליצן של שליט - פשוט בושה.

 

כולנו רוצים את שליט חופשי אבל לא במחיר הזה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
צריך לשנות את החוק ולגזור גזר דין מוות לרוצחים טרורסיטים ואז המדינה גם תחסוך את הוצאות הכלא והאוניברסיטה של אסירי החמאס וגם לא יהיו עוד חטיפות לצורך שיחרור אסירים מחבלים ולא יהיה מצב של עוד גלעד שליטים .

 

רוטנברג, כידוע לך שאינני נמנה על אלה שמצטערים על מותם של מחבלים פלסטינים, נהפוך הוא.

עם זאת, הוצאה להורג של מחבלים תהייה לדעתי טעות קשה. בקלות נגיע למצב של אולטימטומים נגדיים על חייהם של אזרחים שיחטפו בסמוך להוצאה להורג.

גם המצב המדיני לא יאפשר את זה, אלה שאנחנו רואים כטרוריסטים, ניראים בעינים אחרות כלוחמי חופש. גלים של הפגנות וגינויים בינלאומיים צפויים על מעשים כאלה.

 

מה צריך לעשות?

- להנחות את הצבא לסיים התקלויות עם פחות שורדים בצד השני (ע"ח איסוף מודיעין).

- לדקור את הצד השני ללא הפסקה, המנהיגים שלהם חייבים לדעת שזה לא יפסק עד שגלעד יחזור. הטפטוף חייב להיות יום-יומי כשכול מטרה היא לגיטימית כולל המנהיגים שלהם.

 

שים לב לנזק המדיני שישראל ספגה בעקבות מבצע 'עופרת יצוקה', זה צריך ללמד אותנו משהו, הלחץ חייב להיות מתמשך אבל עם חתימה נמוכה. 2-3 דקירות בצד השני מידי יום, את זה העולם מוכן לקבל.

פורסם

אני עדיין חושב שאין ברירה- צריך לשחרר

חוסר במחבלים מעולם לא היה להם , ובודאי לא חוסר ב"מנהלים" שיודעים לשלוח אחרים למות וסביר שאם המשוחררים יחזרו לפעילות זה מה שהם יעשו. לא יתאבדו בעצמם.

במקביל צריך לשנות כמה חוקים אצלנו שמתאימים לשוויץ (ולכמה צעקנים/יות אצלנו ) - כולל עונש מוות (ליברמן-בוגי-פרידמן,בחיקוק ובמעשה בשטח עד החיקוק) והרעה של תמאי המאסר עד שמי שייצא (אם) ממנו חי לא יוכל להנהיג פיגועים בייתרת חייו. זה מה שהיתה עושה כל דמוקרטיה נאורה חפצת המשך קיום.

מעקב אחרי המשוחררים ו"טביעות אצבעותיהם" בפח"ע,אחרי אלפי שעות חקירות , שיחות והיכרות מעמיקה של טובי המקצוענים בשב"כ איתם יהיה קל יותר מאיתור ולימוד שיטות של חדשים מתווספים למעגל ואין לבטל את ההנחה שלא מעט מהם יהיו שטינקרים ו/או יוחשדו כשטינקרים להגדלת השמחה בקרבם.

פורסם
צריך לשנות את החוק ולגזור גזר דין מוות לרוצחים טרורסיטים ואז המדינה גם תחסוך את הוצאות הכלא והאוניברסיטה של אסירי החמאס וגם לא יהיו עוד חטיפות לצורך שיחרור אסירים מחבלים ולא יהיה מצב של עוד גלעד שליטים .

 

בכל אופן הנימה המזלזלת של נועם שליט כלפיי המשפחות השכולות שאיבדו את כל עולמם באיבוד הקרובים שלהם מראה איזה רגישות יש לו ....

 

אני בהחלט מבין את היסורים שהוא עובר והדאגה לבנו .

 

כולם רוצים את שליט מחוץ לשבי אבל הטירוף של שיחרור אלפי רוצחים כבדים במיוחד זה פשוט נורא וחסר מצפוני כלפי הנטבחים היהודים.

 

יש לזכור ששיחרור לבנונים מחבלים גם אם רצחו זה יותר פשוט לשחרר כי הם לא יבצעו פיגועי התאבדות (חוץ מקטיושות )

 

אבל כשמדובר באסירי חמאס פנאטים ששיחרורם יוביל במיידי לפיגוע ההמוני הבא .

 

כל מתאבד מהחמאס גורם בממוצע ל 15 יהודים .

 

שלא לדבר על קטועי ידיים רגליים עיוורים ומה לא...

 

עבור נועם שליט עובד משרד יחסי ציבור משומן היטב שמשחק על הרגש שלנו עם תמונות ליצן של שליט - פשוט בושה.

 

כולנו רוצים את שליט חופשי אבל לא במחיר הזה.

 

הדברים שלך לדעתי די נכונים, אבל במצב של היום חייל מוחזק כמעט 1000 ימים בשבי זה די בעיה.

אני אישית לא חושב שאפשרי לשחרר אסירים עם דם על הידיים, זה מראה דבר אחד, שכשחייל נחטף חייל או מת אז זה יכול להיות נוהל למסע ומתן.

נכון זה קשה, וגם אני חושב שהמדינה שלנו פראיירית כי, אנחנו מחזקים מאות של משתפים בעזה ואנחנו עדין לא יודעים איפה הוא.

המצב הזה מסחרר אבל אסיר עם דם על הידיים, סופו מוות בכלא.

בקרוב ימלאו לחטיפתו של גלעד כ1000 ימים, ביום זה המדינה תשנה פאזה, כולם ידברו רק על זה!כל היום!

אני באמת מקווה שימצאו פיתרון לסוגיה המעיקה והמעצבנת הזו ונראה את גלעד מהלך בארץ ישאל.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אני חוזר ואומר בפעם המאה, טייסות האפאצים משועממות, האפצים מתיישנים, הטייסים משמינים וטילי האויר קרקע מעלים אבק.

 

הם לא צריכים לעמוד על המסלול לשניה מעבר לתידלוק.

 

2-3 אפאצים צריכים לחוג מעל עזה באופן קבוע וכל פעיל חמאס (לוחם או פוליטיקאי) שמוציא את האף צריך ישר לחטוף.

 

זה הרבה יותר יעיל (גם בהרתעה וגם בחיסול אמיתי של אנשי חמאס) מכל המבצע האומלל הזה שעשו שם שכבר מיזמן איבד כל הישג שהושג בו (אם בכלל).

 

כשהם יהיו בעמדת נחיתות ובמצב של לחץ נראה מה יהיה המחיר שלהם תמורת הרגעה שלנו שתכלול כמובן את שחרור שליט.

 

להזכירכם, הפעם היחידה שהחמאס פנה למצרים ביוזמתו בכדי שיארגנו הפסקת אש היה בשיא מדיניות החיסולים מהאויר שלנו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשמחסלים מהאוויר צריך להסכים עם זה שחפים מפשע מתים.

מוזר מאוד שאתה אומר מה שאתה אומר אחרי שנחלצת להגן על המסכנים שלא עשו כלום מעזה כל כך הרבה פעמים.

to finish first first you have to finish

פורסם

בקיצור שיחסלו את כל עזה וכל האזור הזה, שימחקו אותו ולא ישאירו אף פליט , וזהו! זה הפיתרון, לא הסכמי שלום ולא חינוך,

מי שחושב אחרת שיבוסם לו , זה הדבר שהיה צריך לעשות כבר מזמן. הם מדברים על זכות השיבה ? אין בעיה נשיב אותם מהר מאוד מיתחת לאדמה , או לתוך הים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם

 

בכל אופן הנימה המזלזלת של נועם שליט כלפיי המשפחות השכולות שאיבדו את כל עולמם באיבוד הקרובים שלהם מראה איזה רגישות יש לו ....

 

 

עבור נועם שליט עובד משרד יחסי ציבור משומן היטב שמשחק על הרגש שלנו עם תמונות ליצן של שליט - פשוט בושה.

 

 

לאור התגובות שלך בשרשור הזה, החל מההודעה הראשונה, לא נותר לי אלא לאחל לך לעמוד במצב דומה לזה של נועם ואביבה שליט. אולי אז תשכיל להיות קצת יותר רגיש למצבם של אנשים שהמדינה ששלחה את בנם למקום בו הוא נמצא, לא עושה כל שביכולתה לשחרר אותו.

 

אגב, על הדרך תלמד אולי להפסיק לפמפם הפרזות וגוזמאות בסגנון אלף לילה ולילה.

כרגע המחיר הנדרש הוא כ-1400 אסירים, חלק קטן מאוד מתוכם עם "דם על הידיים" (כלומר היו מעורבים בתכנון ו/או ביצוע פיגועים). זה בטח לא "אלפי רוצחים".

 

עוד משהו - תפסיקו לעשות מהחמאסניקים מה שהם לא. מדובר בכמה כנופיות של פושעים בכל קנה מידה, שבין היתר עוסקת גם בפיגועי התאבדות.

גם אם יתנו מחר לכולם יד חופשית לבצע פיגועים (מה שלא יקרה, כי יכולות זרועות הבטחון שלנו במניעת פיגועים גדולות לאין שיעור מאשר באמצע שנות ה-90), לא הם יאיימו על קיומה של מדינת ישראל, ונורא ככל שזה יישמע - הנחת העבודה של מדינת ישראל ומע' הבטחון היא שבמקרה של מערכה כללית - הנזק שייגרם לישראל, ברכוש ובנפש - הוא זעום באופן יחסי.

 

מה שמאיים על המדינה הוא כיבוש בידי צבא זר (סוריה היא האיום העיקרי) ו/או טילים בעלי ראש נפץ גדול/ לא קונוונציונאלי.

תפסיקו לשקשק ולהלך עלינו אימים מכמה אלפי אנשי כנופיות חמושים. לא הם האוייב שמאיים עלינו. את הנזק שהם עושים אפשר להקביל לשבר באצבע בכף הרגל. זה כואב מאוד בכל צעד ושעל, אבל אין חשש לקריסת מערכות בגוף.

 

בקיצור שיחסלו את כל עזה וכל האזור הזה, שימחקו אותו ולא ישאירו אף פליט , וזהו! זה הפיתרון, לא הסכמי שלום ולא חינוך,

מי שחושב אחרת שיבוסם לו , זה הדבר שהיה צריך לעשות כבר מזמן. הם מדברים על זכות השיבה ? אין בעיה נשיב אותם מהר מאוד מיתחת לאדמה , או לתוך הים.

 

ככה? מליון וחצי איש חיסלת במחי יד? כבוד !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...