Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

היום הרכבתי מערכת ברכב החדש שלי סיויק האצ'בק 97. נגעתי בחוטים של המערכת, ובחוטים שמתחת להגה. אחרי ההרכה הכל עובד אחלה, חוץ מהתאורה בתוך הרכב.

האורות של לוח השעונים לא עובד, וכך גם של הקונסולה. זה אמור להדלק אם אורות החניה אבל כלום. רכ הפנסים ברכב עובדים ובפנים לא עובד.

למשיהו יש מושג מהיכן עלי להחיל לחפש את הבעיה?

מאוד אודה לעונים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מקרה דומה קרה אצלי לא ממזמן כאשר התקנו מערכת לחבר שלי הכול עובד חלק חוץ מהאורות של הקונסולה וגם הפנס הימיני מאחורה(לא של הנהג).

הדבר קרה בניסן אלמרה 96 הפיוז השרוף נמצא לאחר חיפושים רבים(מי המציא את הפיוזים הקטנים האלו?)המכסה מנוע יש גם פיוזים.לאחר 2 נסיונות של החלפת פיוז התגלה שיש קצר איפשהו לכן הוחלט לחבר את המערכת שוב אבל הפעם החוט של הפלוס ושל הסוויץ (ברדיו דיסק) מחוברים ביחד והם מחוברים לפלוס הקבוע של הרכב ,המינוס מחובר לשילדת הרכב.

אחרי השינוי המהיר החלפנו את הפיוז והפעם הוא לא נשרף כלומר הכל עבד כמו שצריך.

אני אשמח אם יענו אך אני יכול לחבר את המערכת לסוויץ מבלי לקצר.

לא חשבתי על משהו מקורי

פורסם

קרה לי בידיוק אותו דבר בסיויק 99

אצלי ניסיתי בניסיון לא מוצלח לחבר לדים לאור של הבורר הילוכים... (סיפור ארוך)

היה בידיוק אותו דבר, האורות של לוח השעונים והקונסלה לא עבדו, השאר עבד מצויין

הבעיה הייתה "קצר" לדברי החשמאלי ופיוז שרוף

פורסם

אוקי אז אני יפרק את המערכת, יחפש את הפיוז ויראה שהכל בסדר ואז יתחיל מההתחלה בצורה מסודרת יותר.

דרך אגב, גם אצלי פנס ימני אחרוי (ברקס) לא עובד, וזה פשוט מוזר :shock:

שאלה:

היכן הפיוז הזה ימצא? מקדימה במנוע, או באוטו מתחת להגה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

באלמרה הפיוז היה מקדימה ליד המצבר יש גם בית פיוזים

לצערי בסיוויק אני לא יודע.

לא חשבתי על משהו מקורי

• תוכן חדש...