Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יואיל כבודו ויסביר לקהל המכובד מדוע דווקא הוא היה אמור לשמוע שאירע דבר מה לשירוקו עלומה?

השירוקו האדומה (2.0T) . אכן עברה מבחן בטיחות מוצלח :roll:.

מפיק התוכנית גילה כישרון אדיר של חוסר ריסון עצמי כנראה.. או אולי סוג של זילזול במשהו שלא שייך לו..

הרכב חזר מכוסח באותו ערב שבו קיבל אותו לצורך התוכנית..

הנזק הוא אדיר לא רק לרכב אלא בכלל לצ'מפיון בעקבות כך שאין רכב אחר מיידי לנסיעות נכון לעכשיו..

הנזק הנוסף הוא לכתבי הרכב (בדיעבד) אשר מבקשים רכבים למבחן.. אני לא יודע עד כמה היבואן\יבואנים אחרים יירצו למסור רכבי מבחן אשר משמשים ללקוחות לצורך רכישה .

ברור שדבר כזה יכול לקרות לכל אחד - אבל משום מה יש לי את ההרגשה שזה לא היה קורה לאותו מפיק עם הרכב הפרטי שלו..

מה שבטוח זה שאם אני הייתי בעל רכב פרטי - הייתי חושב פעמיים אם לתת אותו לידיים אחרות לצורך כתבה (משהו שכבר עשיתי פעמיים בעבר עם הראלי הקודמת שלי..)

אלעד, אני שייך חלקית לצ'מפיון וזה כבר דובר רבות איך אני שייך כך שכמעט רוב הסיפורים גם עוברים לאוזניי משום מה :roll:

עומר, צר לשמוע על השירוקו ולפי דעתי לא היה צריך לתת לאנשים שלא אמורים מלכתחילה לנסוע ברכב ואם יש לך תמונות של הרכב אחרי הריסוק תוכל לעלות?.

יניב

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו, אז דווקא בגלל שאתה טוען שאתה שייך לצ'מפיון, אתה בטוח לא צריך את הפורום הזה כדי להתעדכן בעניינים שקרו בתוך החברה.

או שאולי אתה רק חושב שאתה מצ'מפיון :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה "ישראלי" לקחת מכונית חדשה לגמרי ולהחזיר אותה הרוסה....:?

ומה בדיוק "ישראלי" בזה?

יש לך מושג מה קורה בחו"ל בתחום הזה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ומה בדיוק "ישראלי" בזה?

יש לך מושג מה קורה בחו"ל בתחום הזה?

טל

"ישראלי" בזה,שזה מצטרף למנטליות של להרוס דברים שלא-שלך.

כמו שהרסו את המייבך בתערוכה בפסח ולצורך העניין כל הישראלים שהורסים חדרים

בבתי מלון בחו"ל . (וגם בארץ)

פורסם

לא רואה כל קשר בין הדברים.

אתה מדבר על וונדליזם לשמו, על גרימת נזק במודע. זה בטח לא המקרה כאן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
נו, אז דווקא בגלל שאתה טוען שאתה שייך לצ'מפיון, אתה בטוח לא צריך את הפורום הזה כדי להתעדכן בעניינים שקרו בתוך החברה.

או שאולי אתה רק חושב שאתה מצ'מפיון

אלעד, אתה סתם מדבר שטויות אני ציינתי שאני חצי שייך לצ'מפיון, כך שדברים כמו כניסה של רכבים חדשים השקות וכ'ו את זה מודיעים לי. אבל דברים שקרו בעת נתינת רכב למבחן נהיגה או נסיעות משונות עם לקוחות זה אני לא יודע רק, אם לא יספרו לי אז מה אתה מנסה להיות חכמולוג גדול :roll:.

יניב

פורסם

עומר,

עם כל הכבוד שיש לי אלייך אבל אני חושב שאתה מגזים באיך שאתה מגיב לגביי המקרה כי אותו אדם שלקח את הרכב הוא לא שטוטניק או כל דבר אחר שאתה יכול להגיד על אנשים והוא מודע שעשה טעות ואף מתבייש בזה (ובצדק) ,

מכאן ועד לאן שלקחת את זה זה כבר בגדר הגזמה מופרעת (ואל תגיד לי שאני מנסה להגן עליו כי .....) .

נ.ב

היו גם רכבי מבחן שחזרו מלקוחות עם נזקים ,למה על זה אתה לא מדבר (אולי כי זה מביא כסף וזה "לא" ) ?

בקיצור עבור הלאה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תקרא שוב מה שרשמתי ותנסה לצטט לי איפה הגזמתי בפראות...

בכך שהנזק הוא אדיר? בכך שהוא היה חסר אחריות או חסר רסן? בזה שלא אתן את רכבי הפרטי למבחן? במה?

אני לא רוצה להגיד מה הייתה הבקשה של אותו מפיק אחרי שכיסח את הרכב - בוא נגיד שנשמור את זה כי זאת ממש חוצפה!

דדי - בתור אחד שקשור לאותה מערכת שהיתה אחראית לדבר - עדיף שתפנים ולא תגיב לנושא הספיציפי (אבל זה לשיקולך..).

חבל מאוד שהמערכת שקשורה לנושא שאני בטוח שכוונותיה טובות ואני מאוד בעד שתרוץ ותצליח , חבל שהיא תיפגע בגלל מפיק חסר אחריות!

לקחת רכב נדיר ב220,000 ש"ח ולהחזיר אותו ככה , זה ללא ממש נותן מקום לתירוצים!

התמונות הנוספות צולמו 3 ימים לפני ע"י עזרא רפאל (קצת לפני ואחרי..)

נ.ב:מתי בדיוק קרה שלקוח החזיר רכב מרוסק ? מה אתה זורק דברים באויר?? וכן , אם זה היה קורה , אז יש הבדל! VW לא נותנים ללקוח רכב ל24 שעות או לבד...

71ghnczxnax6y90544xf.jpg

0mio12r2i1govy75s95h.jpg

mqpxiy33qabyvqpb0dmr.jpg

12222.JPG

222222.JPG

33333.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לקחת אותי קשה מדיי :wink:,

ולצערי אני לא קשור לתוכנית אלא רק לאון .

נ.ב

התמונת קשות לצפייה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אלעד, אתה סתם מדבר שטויות אני ציינתי שאני חצי שייך לצ'מפיון, כך שדברים כמו כניסה של רכבים חדשים השקות וכ'ו את זה מודיעים לי. אבל דברים שקרו בעת נתינת רכב למבחן נהיגה או נסיעות משונות עם לקוחות זה אני לא יודע רק, אם לא יספרו לי אז מה אתה מנסה להיות חכמולוג גדול :roll:.

יניב

ככל שידוע לי, צ'מפיון נוהגת לזמן את לקוחותיה להשקות של רכבים חדשים. אם כבר העלית את זה, אז גם אני בעבר הוזמנתי להשקה של דגם חדש שהגיע. נו, אז זה אומר שאני "חצי שייך לצ'מפיון"?

ובכלל, מה זה "חצי שייך"? למי שייך החצי השני שלך? האם שני הצדדים ערכו בינהם הסכם ממון שבו נכתב כיצד יש לחלק אותך במידה והם נפרדים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עומר יקירי,

בוא ננשום עמוק, נשתה כוס מים ונירגע.

אף אחד לא אומר שזה היה בסדר, או שצריך לעבור על זה על סדר היום. אבל בוא נזכור שזו הייתה תאונה אחרי הכל.

באם יוכח שהדבר נעשה בשל חוסר אחריות או פזיזות המקרה הוא אחר. ברם, לא הבאת תמונה מלאה של מה התרחש

בדיוק, או תיאור כולל של המקרה אלא רק בליל טענות ומענות אודות הנזק הרב וכו' וכו'

מכוניות הדגמה הן ככל המכוניות ומפיקי תוכניות רכב (ועיתונאי רכב, שגם הם מפעם לפעם מזיקים למכוניות) הם אנשים ככל האנשים ומהשילוב הזה נגרמות גם תאונות. הפעם זה קרה אצלכם, בפעם הקודמת באודי, לסובארו עם ה- STI ולפניה במיצובישי, ונחש מה, שוווי המכוניות לא היה פחות מזה של השירוקו והיבואניות הללו עדיין איתנו, ועדיין נותנות מכוניות הדגמה. נציגי נסיעות המבחן יודעים לספר על מכוניות שחזרו במצבי צבירה קטסטרופליים וצמיגים בתצורה קטטונית אחרי מבחני דרכים, זו גלולה מרה אבל בולעים אותה (לא שזה בסדר, אבל זו החלטה שלהם להמשיך לבלוע אותה).

את הנזק האישי שנגרם לך כאיש מכירות (למיטב הבנתי) בצ'מפיון אני מבין, אבל בוא נשאיר את זה ברמה הזו ולא כפלטפורמה לירי חסר הבחנה בענף כולו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
ובכלל, מה זה "חצי שייך"? למי שייך החצי השני שלך? האם שני הצדדים ערכו בינהם הסכם ממון שבו נכתב כיצד יש לחלק אותך במידה והם נפרדים?

לטענתו הוא (לא פחות ולא יותר) אחראי על היבוא האישי באוטודיל ....

בקשר לשירוקו ....אאוץ...

פורסם

אז זה אומר שיש ג'אנטים של שירוקו בקרוב בפירוקיות? :oops:

או שבקרוב נראה באוטודיל "שירוקו במצב חדש למכירה עם מכות חניה בלבד" :roll:

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
עומר יקירי,

בוא ננשום עמוק, נשתה כוס מים ונירגע.

אף אחד לא אומר שזה היה בסדר, או שצריך לעבור על זה על סדר היום. אבל בוא נזכור שזו הייתה תאונה אחרי הכל.

באם יוכח שהדבר נעשה בשל חוסר אחריות או פזיזות המקרה הוא אחר. ברם, לא הבאת תמונה מלאה של מה התרחש

בדיוק, או תיאור כולל של המקרה אלא רק בליל טענות ומענות אודות הנזק הרב וכו' וכו'

.

תודה , המים בהחלט מרגיעים.

זה לא העיניין שזאת דווקא השירוקו - זה העיניין של חוסר הזהירות וחוסר הריסון למשהו שלא שייך לאותו בנאדם! וזה , זה מגעיל!

אולי תברר מה באמת קרה ותבין...

את זה אני מעדיף לא לפתוח.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...