Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה מאוד מנסה להבין מאיפה בא ההיגיון המוזר הזה שיש לאנשים מסויימים אם זה פה בפורום או בכלל,

יש מישהו שבאמת מאמין שיהיה שלום בין ישראל לפלסטינים?

אבל שלום אמיתי , לא טילים לא מחבלים , ממש שלום , לא צריך יחסי עבודה עסקים וכאלו, ממש שלום שילמדו אותם בבתי ספר שלהם שישראל היא לא האויב שלהם, שלא יטפטפו להם לראש שאנחנו האוייב שלהם, יש מישהו שבאמת חושב ככה?

כל העובדות ומהלך ההסטוריה מ93' שנחתם ההסכם המטופש וההזוי הזה עם הפלסטינאים,(אוסלו למי שאז לא היה בר דעת) לא מצביע על זה שהם פשוט לא רוצים אותנו באזור? ומבחינתם לחסל אותנו זו המטרה מספר אחת שלהם?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ככה זה השמאל הקיצוני.

יודע לגדף ולאכול את העם מבפנים בכל מיני סיסמאות שלקוחות מימי הנאצים שמשתלחות בנו . אבל בקושי מילה אחת רעה הוא יגיד על האויבים שלנו .

8 שנים ירו על שדרות והשמאל הישראלי לא הזיז את התחת שלו ולא צייץ, אבל שפתאום יורים על עזה הם מתחילים לרחם על הפלשתינים ולהגיד שאנחנו מדינה נאצית.

בושה !! מתבייש שיש לי אנשים כאלה במדינה!

טוב שהם נעלמים לאט לאט מהנוף.

יוגב

אתה מתבייש?

השמאל רצח את ראש הממשלה של מדינת ישראל? השמאל ליבה את היצרים בהפגנות "בדם ואש את רבין נגרש" ? השמאל הוציא דין רודף עליו? השמאל הלביש את רבין במדי SS? השמאל רצח את גרינצווייג? השמאל ניסה לפוצץ את פרופ' שטרנהל?

השמאל מחרף ומגדף את כל מה שמייצג את החוק במדינה?

תפסיק לזיין את המוח, מי שעושה דה-לגיטימציה ומטיף לשינאה זה אך ורק הימין הקיצוני, שכמו סרטן, הולך ומתפשט במדינה החולה הזו :evil:. מי שמעודד הסתה זה אך ורק הימין הקיצוני. מי שמרומם ומפאר רוצחים (גולדשטיין, פופר, ועוד כמה מחבריהם) זה אך ורק הימין הפאשיסטי. מי שיונק במשך שנים מאות מליוני שקלים, משאבי אנוש וכח אדם מהמדינה זה רק הימין.

מי שהביא לשנאה העזה שיש לפלסטינים אלינו היום זה רק ההתנהגות הנבזית של אנשי הימין, שהתנהגו כל השנים אל הערבים כעבדים נרצעים (אתה חושב שאני חולם? בכמה כפרים וערים ערביים היית בחייך? כמה אנשים ערבים פגשת בחייך (לא דרך כוונת של רובה)? עם כמה מהם ניסית לשבת, לדבר, לעשות עסקים? אני כבר הייתי בכל המקומות הללו, ועד האינתיפאדה הראשונה הרגשתי במקומות הללו יותר בטוח מאשר בערים עבריות, אבל המתנחלים הישראליים, שהתנהגו בשטחים בדיוק כמו שהבורים התנהגו בדר' אפריקה אל הכושים - הביאו לנו את אותן התוצאות. מרד אלים של האוכלוסייה המשועבדת.

בושה וחרפה על פתחון הפה שיש לצורת התבטאות כמו שלך. אתם בגדתם ברעיון הציוני ובמדינה היהודית, והפכתם אותה למדינה גזענית ומכוערת :evil: (אתה לא חייב לעודד אותי לקום ולעזוב, יש לי מספיק מחשבות על כך גם בלי העידוד שלכם, רק שאני עדיין לא מסכים לוותר לטיפוסים כמותכם על המדינה כ"כ מהר, אני מאמין שלא בשביל מדינה כזו נלחמו ההורים שלי והדור שלהם בכמה וכמה מלחמות).

פורסם

תפסיק לזיין את המוח, מי שעושה דה-לגיטימציה ומטיף לשינאה זה אך ורק הימין הקיצוני, שכמו סרטן, הולך ומתפשט במדינה החולה הזו :evil:. מי שמעודד הסתה זה אך ורק הימין הקיצוני. מי שמרומם ומפאר רוצחים (גולדשטיין, פופר, ועוד כמה מחבריהם) זה אך ורק הימין הפאשיסטי. מי שיונק במשך שנים מאות מליוני שקלים, משאבי אנוש וכח אדם מהמדינה זה רק הימין.

מי שהביא לשנאה העזה שיש לפלסטינים אלינו היום זה רק ההתנהגות הנבזית של אנשי הימין, שהתנהגו כל השנים אל הערבים כעבדים נרצעים

בושה וחרפה על פתחון הפה שיש לצורת התבטאות כמו שלך. אתם בגדתם ברעיון הציוני ובמדינה היהודית, והפכתם אותה למדינה גזענית ומכוערת :evil: (אתה לא חייב לעודד אותי לקום ולעזוב, יש לי מספיק מחשבות על כך גם בלי העידוד שלכם, רק שאני עדיין לא מסכים לוותר לטיפוסים כמותכם על המדינה כ"כ מהר, אני מאמין שלא בשביל מדינה כזו נלחמו ההורים שלי והדור שלהם בכמה וכמה מלחמות).

ואיך הרעיון הציוני כולל בתוכו את הערבים? אתה חושב שאיזהשהו ערבי מזדהה עם הרעיון הציוני? נראה לך שאורח החיים שלו זה , "חיה ותן לחיות"? אם זה היה ככה אז מזמן היה כאן שלום , אבל זה לא קורה ולכן "הימין הפאשיסטי" כדברייך מבין מתוך מעשיו הבזויים של הערבי שאינו מזדהה עם הרעיון שמדינת ישראל צריכה להמשיך ולהתקיים, ופשוט הולך ומתפוצץ באמצע המדינה, או משגר טילים לעבר ערים ישראליות במטרה לחסל ולהשמיד ולפגוע ורצוח כמה שיותר יהודים!

שבעצם אותו ערבי לא מרוצה מכך שיש מדינה שקוראים לה מדינת ישראל

לגודלשטיין ולעמי פופר ממש לא הייתי קורא רוצחים

פרטים בה"פ .

פורסם

לא, הם לא רוצחים, הם בכלל מדבירים שחיסלו כמה ג'וקים.

טוב שאתה מדגיש את מה שכתבתי - ההודעה שלך רק מאמתת את דבריי.

פורסם
קח אויר, תשתה מים ובבקשה תסביר לי לאט ובהגיון למה זה מחדל וביזיון.

אפילו יותר מזה - אני אכין לך תשובה והסבר מפורט ומנומק. אני לא אוהב לשלוף תגובות בלי שאני מתבסס על משהו ויש לי עוד מידע למצוא.

בינתיים, הנה משהו שהסתובב באינטרנט שלדעתי שם את האצבע על הנקודה הכי כואבת ועצובה בכל השקפת העולם של השמאל בארץ:

מכתב שכתב אל"מ אליעזר (צ'יטה) כהן למר גדעון לוי מעיתון "הארץ" בעקבות מאמר שלו משנה שעברה. למרות שזה די ישן, אפשר לראות עד כמה זה נכון ומתחבר בצורה מושלמת למלחמה האחרונה שהיינו עדים לה בעזה:

------------

אל מר גדעון לוי, הארץ.

בעקבות "אחמד בא לעולם" , עמוד שלם שלך, "הארץ", 25 ינואר 08.

תגיד, האם אי פעם שאלת את עצמך, כיצד זה קרה שהפלסטינים חיים לצידנו מזה 60 שנה, ועדיין אין להם דבר חוץ ממערכת ענפה של טרור, חימוש, לוחמים נשק והרג ???

מדוע אין לאשה שכרעה ללדת בתל רומיידה, עיר ערבית שגודלה כגודל נתניה, חדר יולדות משלה? פשוט - חדר עזרה ראשונה וחדר יולדות.

הלילה פשוט לא הצלחתי להירדם מהמילים הנרגשות, האנושיות, המתחשבות, החמות ואינטלקטואליות כל כך שלך.

כדרכך וכהרגלך, כל כך אנושי ומרגש : " אשה כורעת ללדת בשכונת תל רומיידה בחברון. היא הולכת ברגל למחסום..."וכאן נשבר ליבי :"אסור לאמבולנס פלשתיני להכנס..." -- ומדוע האמבולנס לא לוקח אותה ל"חדר הלידה על שם יאסר עראפאת" הגדול והזכור לטוב שבנה מדינה לעמו האהוב, ושאותה השיג ביגע רב כתוצאה ממלאכת כפיו היעילה.

איזו פואטיקה ! ממש התעוררתי במיטה רטובה מדמעות:" כיפאח סידר לא הגיעה אל המחסום...... שכבה משתרעת על הכביש , בעלה לצידה, השכנים מביאים מזרן " - איזה נשמות טובות, חס וחלילה לא יכניסו אותה לביתם.

"בקור מקפיא, נולד בנם, אחמד", שכשיגדל, הוא לא ישאל מדוע אמו היתה צריכה לקפוא מקור על הכביש ?!...

גם אביו ואמו לא ישאלו מדוע מליוני דולרים מוזרמיםלנשק וחומרי נפץ,

וחדר לידה אחד (!)אין בחברון !! הערבית.

כל היהודים אינם רגישים ואינטלקטואלים כמוך, מר לוי, הם פשוט דואגים קודם כל לבניהם שלהם, לבני משפחתם, ורק כשהם מוכרחים - כי הורגים אותם, הם משיגים ידם גם לנשק,

וכל זאת כאשר בדיוק באותו אזור ובדיוק באותם ימים - מרצחים פלסטינים פרצו להרוג את בני הישיבה בירושלים.

המרצחים הללו הגיעו בדיוק באותו כביש שכיפאח כמעט קיפחה את ישבנה מקור. אינני מופתע ממך, אני קורא אותך כמו דו"ח מודיעין, כמו חומר זמין על מה שהאויב חושב. כמוך לא חסרים לנו בעם המופלא והמורכב שלנו במגוון דעותיו.

כמוך, היו לנו רבים לאורך כל ההיסטוריה של עמינו. תמיד קמו כאלה שדאגו לאויבינו, ולא השמיעו כל מילה של נוחם בנפול בני עמם ........

כל אותם "קלגסים, כובשים ומנוולים" הם אלה שבנו את הארץ המופלאה שלנו, שאפילו 21 המדינות הערביות, בעלות כל אוצרות הטבע שבעולם, עם כל אוכלוסיית המאות מיליונים שלהן, ואמונת "העל" שלהם ב"אללה ואכבאר", מתאמצים כל כך להשמידה ואינם מצליחים, שמעולם לא הצליחו להקים מדינה אחת שתשווה לה, ולא מדינה כדי לפתור את בעיית "אחיהם" הפלסטינים ה"מסכנים" !

בעיתון שנותן לך במה כל כך נרחבת והולכת הפכת ל"בינתחומי". אפילו לפרשן טלוויזיה הפכת ! חוץ מלרקוד אתה עושה הכל.

אבל, מעולם לא קראתי מילה אחת שלך למשל על השוטר הישראלי שנרצח השבוע, או על החקלאי העובד הזר שנרצח בעוטף עזה. או אולי על תושבי שדרות, שעירם מזדעזעת ונחרדת מזה שבע שנים !

וודאי שלא תכתוב מילה על אותם 18,000 יהודים שנעקרו מבתיהם מחבל עזה וראו את הרס בתיהם, אותם בנו בדמם וזיעתם, ושמפעל חייהם קם וחי על חולות המדבר והשממה שהפריחו, בשכנות לעזה !

זאת עזה המקוללת לעד ושתישאר כזו, כל עוד מנהיגיה עוסקים בירי טילים

לישראל יום יום , ואינם דואגים לשנייה לבני עמם.

הפעם החלטתי להקדיש מספר דקות לתגובה זו פשוט, בגלל רמת הפואטיקה המדהימה של הסיפור ה"מרגש" כל כך שכתבת.

אינני מתפלא עליך, בכלל לא, האינטלקט נשפך לך מהאוזניים כמו לעאזמי בשארה המשכיל והנאור.אך רק אני תמה מה קרה לבוס שלך, מר שוקן, אותו הנני מעריך באמת, שנותן לזבל שלך להשתלט כך על העיתון.

אני מודה באשמה. אני הנני "קלגס", אחד מיני רבים, אשר נלחם למען שכמותך, עשרים וארבע שנים בשרות סדיר, ועוד עשרים שנה במילואים, בעל עיטור המופת, ועם אחי היקר, רב העיטורים, שנהרג בקרב, הי"ד . וכן כמו כל בני משפחתי, וכל הרבים האחרים שנתנו ונותנים הכל למען העם הזה והארץ הזאת ,כדי שאתה ושכמותך, תחיו ותשגשגו בארץ הזו, ומעל לכל כדי שיהיה לך החופש והחירות לכתוב את כל דברי הבלע שלך על העם ועל הבית שלך.

אל"מ (מיל.) אליעזר כהן

צ'יטה

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מי שהביא לשנאה העזה שיש לפלסטינים אלינו היום זה רק ההתנהגות הנבזית של אנשי הימין, שהתנהגו כל השנים אל הערבים כעבדים נרצעים (אתה חושב שאני חולם? בכמה כפרים וערים ערביים היית בחייך? כמה אנשים ערבים פגשת בחייך (לא דרך כוונת של רובה)? עם כמה מהם ניסית לשבת, לדבר, לעשות עסקים? אני כבר הייתי בכל המקומות הללו, ועד האינתיפאדה הראשונה הרגשתי במקומות הללו יותר בטוח מאשר בערים עבריות, אבל המתנחלים הישראליים, שהתנהגו בשטחים בדיוק כמו שהבורים התנהגו בדר' אפריקה אל הכושים - הביאו לנו את אותן התוצאות. מרד אלים של האוכלוסייה המשועבדת.

.

שמר, הם נלחמו בנו עוד לפני שנולדת , אז אולי לפני האינטיפדה הם פחדו ולא העיזו לעשות יותר מידי , אז הרגשת בטוח , אבל הפיגועים והמלחמה בינינו לא התחילה באינטיפדה אלא בראשית הציונות.

אני בטוח שאתה יודע טוב מאוד מה הם המאורעות , ובאיזה שנים קרו , ואיפלו הוזכרו בשירשור הזה כמה פעמים , הפת"ח הוקם לפני 67 ויום הנכבה הוא לזכר 48 , אז לא הימין הרשע ליבה פה מלחמה , זה קיים עוד לפני שאימצו את המושג ימין בישראל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אפילו יותר מזה - אני אכין לך תשובה והסבר מפורט ומנומק. אני לא אוהב לשלוף תגובות בלי שאני מתבסס על משהו ויש לי עוד מידע למצוא.

בינתיים, הנה משהו שהסתובב באינטרנט שלדעתי שם את האצבע על הנקודה הכי כואבת ועצובה בכל השקפת העולם של השמאל בארץ:

מכתב שכתב אל"מ אליעזר (צ'יטה) כהן למר גדעון לוי מעיתון "הארץ" בעקבות מאמר שלו משנה שעברה. למרות שזה די ישן, אפשר לראות עד כמה זה נכון ומתחבר בצורה מושלמת למלחמה האחרונה שהיינו עדים לה בעזה:

------------

אל מר גדעון לוי, הארץ.

תגיד, האם אי פעם שאלת את עצמך, כיצד זה קרה שהפלסטינים חיים לצידנו מזה 60 שנה, ועדיין אין להם דבר חוץ ממערכת ענפה של טרור, חימוש, לוחמים נשק והרג ???

מדוע אין לאשה שכרעה ללדת בתל רומיידה, עיר ערבית שגודלה כגודל נתניה, חדר יולדות משלה? פשוט - חדר עזרה ראשונה וחדר יולדות.

הלילה פשוט לא הצלחתי להירדם מהמילים הנרגשות, האנושיות, המתחשבות, החמות ואינטלקטואליות כל כך שלך.

כדרכך וכהרגלך, כל כך אנושי ומרגש : " אשה כורעת ללדת בשכונת תל רומיידה בחברון. היא הולכת ברגל למחסום..."וכאן נשבר ליבי :"אסור לאמבולנס פלשתיני להכנס..." -- ומדוע האמבולנס לא לוקח אותה ל"חדר הלידה על שם יאסר עראפאת" הגדול והזכור לטוב שבנה מדינה לעמו האהוב, ושאותה השיג ביגע רב כתוצאה ממלאכת כפיו היעילה.

איזו פואטיקה ! ממש התעוררתי במיטה רטובה מדמעות:" כיפאח סידר לא הגיעה אל המחסום...... שכבה משתרעת על הכביש , בעלה לצידה, השכנים מביאים מזרן " - איזה נשמות טובות, חס וחלילה לא יכניסו אותה לביתם.

"בקור מקפיא, נולד בנם, אחמד", שכשיגדל, הוא לא ישאל מדוע אמו היתה צריכה לקפוא מקור על הכביש ?!...

וחדר לידה אחד (!)אין בחברון !! הערבית.

כל היהודים אינם רגישים ואינטלקטואלים כמוך, מר לוי, הם פשוט דואגים קודם כל לבניהם שלהם, לבני משפחתם, ורק כשהם מוכרחים - כי הורגים אותם, הם משיגים ידם גם לנשק,

וכל זאת כאשר בדיוק באותו אזור ובדיוק באותם ימים - מרצחים פלסטינים פרצו להרוג את בני הישיבה בירושלים.

המרצחים הללו הגיעו בדיוק באותו כביש שכיפאח כמעט קיפחה את ישבנה מקור. אינני מופתע ממך, אני קורא אותך כמו דו"ח מודיעין, כמו חומר זמין על מה שהאויב חושב. כמוך לא חסרים לנו בעם המופלא והמורכב שלנו במגוון דעותיו.

כמוך, היו לנו רבים לאורך כל ההיסטוריה של עמינו. תמיד קמו כאלה שדאגו לאויבינו, ולא השמיעו כל מילה של נוחם בנפול בני עמם ........

כל אותם "קלגסים, כובשים ומנוולים" הם אלה שבנו את הארץ המופלאה שלנו, שאפילו 21 המדינות הערביות, בעלות כל אוצרות הטבע שבעולם, עם כל אוכלוסיית המאות מיליונים שלהן, ואמונת "העל" שלהם ב"אללה ואכבאר", מתאמצים כל כך להשמידה ואינם מצליחים, שמעולם לא הצליחו להקים מדינה אחת שתשווה לה, ולא מדינה כדי לפתור את בעיית "אחיהם" הפלסטינים ה"מסכנים" !

בעיתון שנותן לך במה כל כך נרחבת והולכת הפכת ל"בינתחומי". אפילו לפרשן טלוויזיה הפכת ! חוץ מלרקוד אתה עושה הכל.

אבל, מעולם לא קראתי מילה אחת שלך למשל על השוטר הישראלי שנרצח השבוע, או על החקלאי העובד הזר שנרצח בעוטף עזה. או אולי על תושבי שדרות, שעירם מזדעזעת ונחרדת מזה שבע שנים !

וודאי שלא תכתוב מילה על אותם 18,000 יהודים שנעקרו מבתיהם מחבל עזה וראו את הרס בתיהם, אותם בנו בדמם וזיעתם, ושמפעל חייהם קם וחי על חולות המדבר והשממה שהפריחו, בשכנות לעזה !

לישראל יום יום , ואינם דואגים לשנייה לבני עמם.

הפעם החלטתי להקדיש מספר דקות לתגובה זו פשוט, בגלל רמת הפואטיקה המדהימה של הסיפור ה"מרגש" כל כך שכתבת.

אינני מתפלא עליך, בכלל לא, האינטלקט נשפך לך מהאוזניים כמו לעאזמי בשארה המשכיל והנאור.אך רק אני תמה מה קרה לבוס שלך, מר שוקן, אותו הנני מעריך באמת, שנותן לזבל שלך להשתלט כך על העיתון.

אני מודה באשמה. אני הנני "קלגס", אחד מיני רבים, אשר נלחם למען שכמותך, עשרים וארבע שנים בשרות סדיר, ועוד עשרים שנה במילואים, בעל עיטור המופת, ועם אחי היקר, רב העיטורים, שנהרג בקרב, הי"ד . וכן כמו כל בני משפחתי, וכל הרבים האחרים שנתנו ונותנים הכל למען העם הזה והארץ הזאת ,כדי שאתה ושכמותך, תחיו ותשגשגו בארץ הזו, ומעל לכל כדי שיהיה לך החופש והחירות לכתוב את כל דברי הבלע שלך על העם ועל הבית שלך.

אל"מ (מיל.) אליעזר כהן

צ'יטה

כמה שאליעזר כהן צודק, כמה שזה נכון , אני קראתי את זה כבר 4 פעמים, ופשוט כל מילה שלו ברזל!! זה נכון במיליון אחוז!!!

פרטים בה"פ .

פורסם

מזדה3מן,

יש לי מה לענות לך אבל אני אמנע מהסיבות שתיכף אסביר.

הדבר היחידי שיש לי להגיד על המכתב הארוך שבסופו הציטה ברוב חוצפתו מנסה לרמוז שרק ימניים הולכים לצבא, שיתבייש לו, אני שפכתי את דמי לא פחות ממנו בצבא, הייתי לוחם, אני עדיין משרת בשרות מילואים פעיל ורבים מחבריי בצבא היו ועודם בעלי דעות שמאלניות, אז בבקשה שירגע.

לגודלשטיין ולעמי פופר ממש לא הייתי קורא רוצחים

בכל מקרה, בעקבות הציטוט הזה פרשתי מהשרשור הזה להקיא בשרותים.

כשאתאושש מהבחילה,חבל לבזבז את הזמן על אנשים עם הדעות שבציטוט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מזדה3מן,

יש לי מה לענות לך אבל אני אמנע מהסיבות שתיכף אסביר.

הדבר היחידי שיש לי להגיד על המכתב הארוך שבסופו הציטה ברוב חוצפתו מנסה לרמוז שרק ימניים הולכים לצבא, שיתבייש לו, אני שפכתי את דמי לא פחות ממנו בצבא, הייתי לוחם, אני עדיין משרת בשרות מילואים פעיל ורבים מחבריי בצבא היו ועודם בעלי דעות שמאלניות, אז בבקשה שירגע.

קודם כל, אין לי מושג איך אתה מסיק בצורה כ"כ נחרצת שהוא טוען כ"כ בבירור שרק אנשים מהימין מתגייסים ושופכים את דמם בצבא.

אבל אתה יודע מה? אני חוזר בי מההקדמה שנתתי בתחילת התגובה הקודמת (של המכתב). זו הייתה טעות מצידי להצביע באצבע כ"כ מאשימה על השמאל - אבל כן רוצה שתתייחס לתוכן של המכתב.

וזה ללכת ולהסתכל על הדברים הכי קטנים, הכי פשוטים, הכי יבשים והכי הכי הכי משמעותיים, שלדעתי, הם אלו שיבדילו בין מלחמה לשלום:

"כיצד זה קרה שהפלסטינים חיים לצידנו מזה 60 שנה, ועדיין אין להם דבר חוץ ממערכת ענפה של טרור, חימוש, לוחמים נשק והרג ???"

"ומדוע האמבולנס לא לוקח אותה ל"חדר הלידה על שם יאסר עראפאת" הגדול והזכור לטוב שבנה מדינה לעמו האהוב, ושאותה השיג ביגע רב כתוצאה ממלאכת כפיו היעילה."

"שכשיגדל, הוא לא ישאל מדוע אמו היתה צריכה לקפוא מקור על הכביש ?!...

וחדר לידה אחד (!)אין בחברון !! הערבית."

"שאפילו 21 המדינות הערביות, בעלות כל אוצרות הטבע שבעולם, עם כל אוכלוסיית המאות מיליונים שלהן, ואמונת "העל" שלהם ב"אללה ואכבאר", מתאמצים כל כך להשמידה ואינם מצליחים, שמעולם לא הצליחו להקים מדינה אחת שתשווה לה, ולא מדינה כדי לפתור את בעיית "אחיהם" הפלסטינים ה"מסכנים" ! "

"זאת עזה המקוללת לעד ושתישאר כזו, כל עוד מנהיגיה עוסקים בירי טילים

לישראל יום יום , ואינם דואגים לשנייה לבני עמם."

וראינו את זה גם במלחמה האחרונה בעזה: למה אותם אנשים שתוקפים את הקיצוניות והגזענות של מדינת ישראל לא קמים ושואלים למה אף אחד לא דואג לאותם אזרחים פלסטינים שלא קשורים לטרור? למה הם עד כדי כך טיפשים (!!!) בשביל לתת לארגון טרור לנהל אותם ולגרום להם לחיות בצילו??

הרי גם אתה וגם אני יודעים שאם היה כאן שלום אמיתי אותם אזרחים שלא עוסקים בטרור היו חיים כמו מלכים! אני לא באמת מאמין שיש בינינו שנאה כזו. אני לא מאמין שזה ברמה כזו שרק בגלל שהאדם שמולי מדבר בשפה שונה (ערבית לדוגמא), מתלבש בצורה שונה, יש לו דת שונה והוא חי באמונה שונה אני שונא אותו. לא. אני שונא אותו כי הוא רוצח אותי. כי כ"כ חלש וניתן לשליטה ע"י שטיפת מוח ושנאה. כי הוא כ"כ טיפש שהוא כבר לא מחליט בשביל עצמו והוא לא באמת עושה מה שטוב לו ולילדים שלו. כי כ"כ עיוור וחסר עתיד ותקווה כאשר מחבלים של חמאס נותנים לו כמה אלפי דולרים בשביל להפוך את החדרים בבית שלו לבונקר תחמושת.

בנוגע לחברינו הח"כים הערבים - לא שכחתי. תקבל.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
ככה זה השמאל הקיצוני.

יודע לגדף ולאכול את העם מבפנים בכל מיני סיסמאות שלקוחות מימי הנאצים שמשתלחות בנו . אבל בקושי מילה אחת רעה הוא יגיד על האויבים שלנו .

8 שנים ירו על שדרות והשמאל הישראלי לא הזיז את התחת שלו ולא צייץ, אבל שפתאום יורים על עזה הם מתחילים לרחם על הפלשתינים ולהגיד שאנחנו מדינה נאצית.

בושה !! מתבייש שיש לי אנשים כאלה במדינה!

טוב שהם נעלמים לאט לאט מהנוף.

יוגב

יוגב, השמאל הקיצוני כמו הימין הקיצוני וכמו כל זרם שוליים קיצוני אחר לא מייצג כלום וכל זכות קיומו זה פרובוקציות.

מה שבאמת אוכל את העם מבפנים זה דווקא הימין הלא קיצוני (זרם המפד"ל וימינה מבחינת גדיעות לאומניות ולא מבחינה דתית). גופים שמשתמשים בנוער בהתנחלויות ככלי לשרת את האינטרסים הפוליטיים שלהם (נוער הגבעות ומה שהמתיישבים במו ידיהם עשו לילדים שלהם בשימוש הציני והבזוי שעשו בהם בכל תקופת ההתנתקות), גופים שמחנכים על שינאת האחר רק בגלל שהוא לא יהודי וגופים שמחנכים שהחוק שלהם נמצא מעל לחוקי המדינה ומי שלא מסכים איתם הוא מינימום בוגד שדינו מוות.

אני דווקא מתבייש שיש לי במדינה אנשים שחושבים שמי שהוא לא יהודי הוא לא אדם ושלהרוג לא יהודים זו מצווה. אני יודע שהאנשים הבזויים האלה לא המציאו את השיטה ושעמים אחרים יישמו אותה בעבר גם לגבי יהודים וגם לגבי מיעוטים אחרים (בעיקר באפריקה) אבל עדיין אני מתבייש שלהיות חלק מעם שמצמיח כאלה אנשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
א

אל מר גדעון לוי, הארץ.

בכל שנות השילטון שלנו בשטחים אף אחד לא יכול היה להקים עסק בלי אישור הממשל והאישורים הנ"ל בכלל לא היו אוטומטיים. כאחד שחי בעולם העיסקי מספיק שנים (נולדתי לתוך זה)וחי את העולם העיסקי גם עם השטחים וגם עם מדינות ערב (יצוא עקיף כמובן) בתחטום התשתיות אני יודע ממקור ראשון שהיו הגבלות חמורות על פיתוח תעשייה בשטחים. אח"כ פשוט העברנו את הניהול למאפיונר משנה בשם יאסר שאם רצית לפתוח עסק הוא היה שותף שלך (כמובן ללא כל השקעה) ואנחנו שתקנוץ

מדוע אין לאשה שכרעה ללדת בתל רומיידה, עיר ערבית שגודלה כגודל נתניה, חדר יולדות משלה? פשוט - חדר עזרה ראשונה וחדר יולדות. ולמה באשדוד, עיר יהודית בגודל של פי 3 מנתניה אין חדר יולדות משלה? פשוט - חדר עזרה ראשונה וחדר יולדות.

כדרכך וכהרגלך, כל כך אנושי ומרגש : " אשה כורעת ללדת בשכונת תל רומיידה בחברון. היא הולכת ברגל למחסום..."וכאן נשבר ליבי :"אסור לאמבולנס פלשתיני להכנס..." -- ומדוע האמבולנס לא לוקח אותה ל"חדר הלידה על שם יאסר עראפאת" הגדול והזכור לטוב שבנה מדינה לעמו האהוב, ושאותה השיג ביגע רב כתוצאה ממלאכת כפיו היעילה. מאותה הסיבה שבאשדוד הוא לא יקח אותה לחדר הלידה ע"ש צבי צילקר ובקית מוצקין היא לא תלך לבית היולדות ע"ש מוצקין.

מאותה הסיבה שאתה לא הכנסת אותי לביתך כשביתי הופגז במשך חודש

וחדר לידה אחד (!)אין בחברון !! הערבית. מאותה הסיבה שאתה לא שואל למה לא לוותר על מטוס אחד ולבנות במקומו בית חולים באשדוד. הרי מטוס אחד עולה פי כמה מכל הנשק שיש ברשות.

וכל זאת כאשר בדיוק באותו אזור ובדיוק באותם ימים - מרצחים פלסטינים פרצו להרוג את בני הישיבה בירושלים. גם כל הערבים אינם רגישים ואינטלקטואלים כמוך מר צ'יטה (מעניין שבחת שם של חיה שלא ידועה יותר מידי במוסר או בדרך ארץ אלא במכונת הריגה חסרת אבחנה), הם פשוט דואגים קודם כל לבני משפחותיהם ורק כשהם מוכרחים- כי הורגים אותם הם משיגים ידם גם לנשק (אתה מוזמן לבדוק את מספרי ההרוגים משני הצדדים) וכל זאת כאשר בדיוק באותו איזור ובדיוק באותם ימים מרצחים ישראלים עברו דרך הקירות בכל רחבי ג'נין בגיבוי ארגוני טרור יהודיים שמקפידים לפגוע בסוחרים והתושבים באיזור חברון.

המרצחים הללו הגיעו בדיוק באותו כביש שכיפאח כמעט קיפחה את ישבנה מקור. אינני מופתע ממך, אני קורא אותך כמו דו"ח מודיעין, כמו חומר זמין על מה שהאויב חושב. כמוך לא חסרים לנו בעם המופלא והמורכב שלנו במגוון דעותיו. גם מכביש היציאה מאשדוד יצאו עבריינים למבצעי חיסול אז למה נותנים ליולדות מאשדוד לצאת דרכו?

כמוך, היו לנו רבים לאורך כל ההיסטוריה של עמינו. תמיד קמו כאלה שדאגו לאויבינו, ולא השמיעו כל מילה של נוחם בנפול בני עמם ........ בין הנופלים יש לי לא מעט בני משפחה ששילמו בחייהם עוד לפני ש"כבודו" בכלל חשב להגיע לכאן (החלל הראשון ב 1919 ומאז לאורך ההיסטוריה יש לנו במשפחה חללים בל"ה, בפרעות ובעוד מלחמות ישראל) וזה לא הפריע לאף אחד מאיתנו לשמור על צלם אנוש. סבא שלי עבר את הפרעות בבאר טוביה כששחטו את כולם שם (היה הנהג של הדוקטור שלהם), נסע לחברון להוציא משם את היהודים לפני הטבח (מידע שערבים סיפקו) והם סירבו לצאת, היה בשיירות לירושלים והשתתף בכל המלחמות עד 67' כשהיה בגיל 56. את חייו הצילו לא פעם ערבים.

כל אותם "קלגסים, כובשים ומנוולים" הם אלה שבנו את הארץ המופלאה שלנו, שאפילו 21 המדינות הערביות, בעלות כל אוצרות הטבע שבעולם, עם כל אוכלוסיית המאות מיליונים שלהן, ואמונת "העל" שלהם ב"אללה ואכבאר", מתאמצים כל כך להשמידה ואינם מצליחים, שמעולם לא הצליחו להקים מדינה אחת שתשווה לה, ולא מדינה כדי לפתור את בעיית "אחיהם" הפלסטינים ה"מסכנים" !מר צ'טה, היית מת לגידול בתל"ג כמו של מצרים, להון של סעודיה ולתבונה בהשקעות שלהן. הארץ ה"מופלאה" שלנו גוועת בצמא וכל מה שאנחנו עושים זה להזיז את הקו האדום בכינרת ולהרוג אותה במקום לנצל את מה שאנחנו עושים בכל העולם ולעשות גם אצלנו מתקני התפלה (וזה ההבדל בין יכולת לשכל. יש את היכולת ואין את השכל).

אבל, מעולם לא קראתי מילה אחת שלך למשל על השוטר הישראלי שנרצח השבוע, או על החקלאי העובד הזר שנרצח בעוטף עזה. או אולי על תושבי שדרות, שעירם מזדעזעת ונחרדת מזה שבע שנים ! אותו אילי לא שמעת אבל אני ורבים אחרים צעקנו על זה כבר שנים. איפה אתה היית בכל השנים האלה עם הבמה הציבורית שיש לך והידע הצבאי ביטחוני שנמצא ברשותך? כשהדיוט גורם נזק או לא מביא תועלת אפשר לייחס את זה להיותו הדיוט אבל מה התירוץ שלך?

וודאי שלא תכתוב מילה על אותם 18,000 יהודים שנעקרו מבתיהם מחבל עזה וראו את הרס בתיהם, אותם בנו בדמם וזיעתם, ושמפעל חייהם קם וחי על חולות המדבר והשממה שהפריחו, בשכנות לעזה ! אישית אני כן כואב את כאבם אבל עדיין חושב שצריך היה לעשות את זה. מעבר לזה זושכנות מאוד מעניינת. אני גם מוכן להיות שכן שלך. אני אגור בבית שלך ואשתמש בחצר שלך אבל אני האיה שכן טוב ואשאיר לך חדר אחד לכל המשפחה עם שירותים קטנים. תבדוק את צפיפות האוכלוסין ברצועה ותגלה שם את האיזור הכי צפוף בעולם (האיזורים הערביים) לעומת האיזורים בין המרווחים בארץ (הישובים היהודיים) כעשחוף הים מופקע ברובו מהתושבים הערבים. חוץ מזה איפה המילה שלך על כל אותם עשרות אלפי פליטים שביתם נהרס והועברו לרצועה בכוח? חפש קצת חומר על מג'דל ואיך היא פונתה מתושביה הערבים בשנמות החמישים (רמז- גנדי תמך בשיטה הזו).

לישראל יום יום , ואינם דואגים לשנייה לבני עמם. נכון אבל אם לא היית מפנה את הישובים היהודיים מי שהיה צריך לדאוג להם זה אנחנו מתוקף היותנו הריבונים שם אז איך זה מסתדר עם התנגדותך לפינוי (ואל תאשים את הפינוי בטילים. הם עפו משם עוד הרבה לפניו).

אני מודה באשמה. אני הנני "קלגס", אחד מיני רבים, אשר נלחם למען שכמותך, עשרים וארבע שנים בשרות סדיר, ועוד עשרים שנה במילואים, בעל עיטור המופת, ועם אחי היקר, רב העיטורים, שנהרג בקרב, הי"ד . וכן כמו כל בני משפחתי, וכל הרבים האחרים שנתנו ונותנים הכל למען העם הזה והארץ הזאת ,כדי שאתה ושכמותך, תחיו ותשגשגו בארץ הזו, ומעל לכל כדי שיהיה לך החופש והחירות לכתוב את כל דברי הבלע שלך על העם ועל הבית שלך. אתה בכלל יודע מה פירוש המילה "קלגס"? אם היית יודע לא היית קופץ ממנה ככה.

עם כל הכבוד לתרומתך ולמה שעשית אתה לא היחיד שתרם ולא מהזרם היחיד שתרם וזאת תוך התעלמות מהעובדה שאתה חושב שרקר הקריירה שאתה בחרת לעצמך היא זו שתרמה. אנשים כמו סטף ורטהיימר, קיבוץ חצרים, שמעון פרס, ורבים אחרים שבחרו לבננות תעשייה וחזון בארץ תרמו לא פחות ממך אם לא יותר אז תחזור לגודלך הטבעי ודי עם ההשתחצנות.

אל"מ (מיל.) אליעזר כהן

צ'יטה

ההערות שלי באדום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמר, הם נלחמו בנו עוד לפני שנולדת , אז אולי לפני האינטיפדה הם פחדו ולא העיזו לעשות יותר מידי , אז הרגשת בטוח , אבל הפיגועים והמלחמה בינינו לא התחילה באינטיפדה אלא בראשית הציונות.

אני בטוח שאתה יודע טוב מאוד מה הם המאורעות , ובאיזה שנים קרו , ואיפלו הוזכרו בשירשור הזה כמה פעמים , הפת"ח הוקם לפני 67 ויום הנכבה הוא לזכר 48 , אז לא הימין הרשע ליבה פה מלחמה , זה קיים עוד לפני שאימצו את המושג ימין בישראל .

תמיד היו שונאים ליהודים, בקרב הערבים, בקרב האמריקאים, בקרב האנגלים, הגרמנים, הצרפתים ומי שלא תרצה.

תמיד גם יהיו. היהודי שונה מרוב עמי העולם (לא מדבר על גנטיקה וכ', אלא על אמונה), ולכן לא כולם רוצים בקיומו.

אבל מדינת ישראל הפכה (מאז 1967) מ-מקום המקלט של יהודי העולם, למדינה כובשת ודורסנית, שכל מה שמעניין את תושביה הוא להעתיק הכל מאמריקה (רק שהעתקנו באופן בלעדי כמעט רק את הדברים הרעים שיש שם. חוקת יסוד, למשל - שהיא הבסיס לכל הרעיון האמריקאי, מעולם לא הובאה לארץ, למרות נסיונות פה ושם, ולפי הלך הרוח האנטי, לעולם לא תהיה), לעשות לעצמם ולביתם, ולדפוק את שאר העולם ("לא לצאת פראיירים").

על הדרך, הדיכוי שהמדינה הזו עושה אצל הפלסטינים, הופך את מספר השונאים בקירבם ממיעוט זעום (כמה תומכים היו לאש"ף בשנות ה-70 המוקדמות כאן בשטחים?) לקבוצות גדלות והולכות, ולמרות שבאופן פעיל מספרם קטן (גם אם נגזים מאוד, מספרם של אלה שמוכנים פיזית להילחם בישראל לא יעלה על 100,000. יודע מה? קח 200,000 !

כמו שבישראל הכח שמשמיע את קולו הוא מיעוט צעקני (ראינו את המוני בית ישראל באים לצעוק נגד ההתנתקות - כמה כבר היו? 50,000? 100,000? 200,000? באחוזים זה יוצא פחות מ-5, אבל אלה עושים רעש כאילו המדינה שייכת להם.

זה שעם אחד כובש עם אחר, גורם באופן אוטומטי לעם הכבוש לרצות להשתחרר מהעול. היישוב היהודי לא התנהג אחרת כאשר האנגלים היו פה (קרא קצת על פיצוץ מלון המלך דויד, אותן שיטות כמו של החמאס, אבל כאשר מדובר ביהודים, אלה היו לוחמי חופש), האירים השתמשו בשיטות זהות (קרא על ה-IRA), הכושים בדרא"פ השתמשו לא פעם בשיטות זהות.

השאר את השלטון לאורך שנים, המשך להתנהג אל העם הכבוש בתור אספסוף, זבל, חיות, או כל כינוי מחמיא אחר שניתן כאן לפלסטינים - ותקבל אחוז גבוה יותר ויותר של שונאים מקרב העם הכבוש. שים את עצמך לרגע במקום הפלסטיני - לא היית מתנהג אחרת אם זה היה הפוך.

שלא ישתמע לשנייה שאני מצדיק את השיטות של החמאס להילחם בנו, נהפוך הוא - אני מאוד בעד גדיעת ידו של מי שבא לאיים עלינו, אבל ההכללה שעושים כאן לכלל הפלסטינים היא זו שגורמת לנו, כתושבי מדינת ישראל - את הנזק הכי גדול.

ועדיין, לא קיבלתי מכל חכמי הימין, ובטח גם לא מזה שמסתמן כרגע כרוה"מ הבא:

מה אתם מציעים?

אני הצעתי את פתרון הפרדת העמים וחלוקה לשתי מדינות (שוב, לא הצעה מקורית שלי, אבל זו הצעה ישימה).

מה אתם מציעים (אתם : אומי5, DORKI, אמיל, אייל, CX25GTI, ESTK)? תפסיקו להתחמק מהשאלה! מה אתם חושבים שיש לעשות? להמשיך להחזיק בשטחים בכח צבאי? לעולמי עד? להמשיך לחיות עם ארגון טרור בתוכנו ?

(אגב, שימו לב כמה פיגועים היו מאז שישראל נסוגה מעזה וסגרה כמעט לחלוטין את השטחים. גבול מגודר ומוסדר (עם מעברים בינלאומיים, כמו למצריים או ירדן) יפחית עוד יותר את הסיכון).

ממה אתם פוחדים? מ-פקקטע מדינה פלסטינית שתהיה לידנו? ישראל ידעה להתגונן יפה מאוד (במשך 30 שנה) נגד מדינות חזקות בהרבה מהפלסטינים. ארגון טרור (לא משנה אם הוא נקרא חמאס, ג'יהאד או פת"ח. כל מי שרוצה לפעול נגדנו כ-כח גרילה) לא יוכל להתקיים מחוץ לישראל, פשוט כי התנאים לפעילותו לא ייתקיימו בצורה שתתן לו יתרון. מדינה פלסטינית תוציא את העוקץ הפוליטי והצבאי מפעילות הטרור הפלסטינית, ותעביר אותה לכללים המקובלים בעולם, בו ניתן להשתמש בכח דיפלומטי ו/או צבאי בלי לזכות בגינויים מקצה לקצה.

דבר אחרון, לגבי המכתב המגוחך של צ'יטה (מי ששכח, ח"כ מטעם ישראל ביתנו הפאשיסטית, מאוד אובייקטיבי) - מישהו הסתכל קצת על התמונות ששודרו מעזה? מישהו זוכר את עזה של לפני 15 ו-20 שנה? מישהו שם לב למה שנבנה שם (כולל רבי קומות ומוסדות)? נכון שכסף רב ומשאבים נשפכים שם על מאבק מזויין בישראל (נכון, ארגון טרור, אבל כ"א פועל עפ"י התנאים בהם הוא נמצא. אל תשכחו את ה"סליקים" והמנהרות שבהם השתמש היישוב העברי בטרם הפכה ישראל למדינה), אבל אם תשוו את החלק מהתל"ג הישראלי שהולך לבטחון, אני מניח (וזו לא הנחה פרועה מדי) שבאופן יחסי גם אנחנו מוציאים אותו דבר על פעילות צבאית.

מה שהם עשו בעזה - הוא לא פחות ממה שנעשה בראשל"צ, פ"ת, אשדוד, נתניה, עפולה, כרמיאל או כל עיר ישראלית אחרת שהתפתחה מאז תחילת שנות ה-90 , כך שלא הכל הולך רק לפעילות מלחמתית.

אז כן, יש שם עשרות אלפי אנשים שרוצים ומחפשים לפגוע בנו בגלל שאנחנו כאן, וכנראה לא ינוחו כל עוד ישראל קיימת (מה שיכריח אותנו לפגוע בהם לפני הם יפגעו בנו), אבל אסור לנו לשכוח שאלו עשרות אלפים מתוך מליון וחצי איש (רק בעזה), ואנחנו חייבים למצוא דרך לתת לאחרים לחיות (ולא בעוני ומחסור כפי שהם היום) לפני שכל המליון וחצי יהפכו לשונאינו.

הדרך היחידה היא לתת להם מדינה משלהם, שישברו בה את הראש. אם יתקפו אותנו, נגיב כמו בעבר. אם ירצו לחיות איתנו ב"שלום קר" - יתנהלו הדברים כמו עם מצריים או ירדן (אגב, באופן שקט, יש לישראל קשרים ענפים מאוד עם שתי המדינות, וגם עם הרשות הפלסטינית. למרבה האירוניה, רוב חומר הנפץ הפלסטיני מיוצר מדשן חקלאי ישראלי). אם ירצו לחיות בשלום (ספק גדול אם יקרה בעשורים הקרובים), ייעשה הכל באותם תנאים כמו עם שאר מדינות העולם (מעבר של כל האינטראקציה דרך גבולות בינלאומיים).

אין אבן, אדמה, קבר או בית ששווה להיהרג בשבילם. אם לא היה כאן מקום לשני העמים, היה צריך להילחם עד כלות הנשימה, אבל בינתיים - השטח הקיים - (כמה שהוא קטן) מספיק לשני העמים, כולל גידול עתידי פי 2 או פי 3.

חלום ארץ ישראל השלמה הוא זה שדופק אותנו ומונע מישראל להיות מדינה (דומה ל)נורמלית.

פורסם

שמר, עקב המבנה המפורז של האזור ההצעה שלך לשתי מדינות בצורה חד צדדית (אם הבנתי נכון) לא ישימה, זה לא עזה שאפשר לגדר ולהפריד באופן חד צדדי. לכן חייבים לעשות את מה שאתה מציע בצורה של הסכם שמקובל על הצד השני.

היום בצד השני יש שני שחקנים, חמאס ופתח.

אני מאמין שהסכם עם אבו מאזן והפתח אפשרי אבל עם השחקן השני לא כלכך, החמאס רוצה להמשיך להצדיק את הקיום שלו ולהמשיך לקבל כסף מאיראן עלידי זה שהוא ממשיך לשרת את האינטרסים שלה.

פורסם

דווקא בעזה המצב קל בהרבה. יש לך כבר גדר ומעברים. כל מה שנשאר לך הוא לתת להם יציאה דרך הים והסכמה להקמת מדינה.

השינויים שיהיו : 1. אתה מאפשר להם להקים מדינה. לא רשות, לא אוטונומיה, לא נעליים.

2. אתה מסתכן בזה שאתה מאפשר להם להכניס אמל"ח למדינה העתידית (כאילו שהיום אין הברחות, גם אחרי המבצע), אבל - כפי שכתבתי - זה לא מהווה איום על ישראל, בטח לא שונה בהרבה מהאיום הנוכחי (נכון, סיכוי לא רע שהטילים יגיעו גם לת"א, אבל אני לא רואה הבדל בין תושב שדרות לתושב ת"א. מבחינתי תגובה זהה צריכה לבוא על טיל, לא משנה מה מיקום נפילתו וכמו כן, לחמאס ולפלסטינים יהיה הרבה יותר מה להפסיד בתור מדינה מאשר בתור ארגון טרור ו/או תושבים בשטח כבוש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...