Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שגם קראתי את הכתבה הזאת אם אני לא טועה זה היה מזמן בYNET.

וההגיון הפשוט פה ניצח וכן פה במדינה זה בחיים לא היה תופס דבר כזה ועצוב שכך.

ובגלל כל התגובות שאני קורא פה וכל מה שאומרים למה שבאמת לא יקחו יוזמה(הייתי לוקח אבל אני פשוט לא יודע לאן לפנות ולמי) ולעשות משהו בנידון הרי אפשר לדבר פה על הנושא עוד 100 שנה ויהיו עוד 1000 תגובות אבל זה לא יעזור בשום דבר אולי מישהו שיודע מה עושים יעשה צעד או שיגיד לה ולאט לאט ננסה לעשות משהו במדינה ההזויה הזאת.

כי בינינו למי לא נמאס שחולבים אותו על שטויות.

הרי המשטרה לא מתעסקת בדברים החשובים באמת ויודעים מה נגיד שיש עברייני כביש ולא חסר הם לא יטפלו בהם כי בהם הכי לא נוח לטפל הם יטפלו באנשים ששומרים חוק ושקל לעשוק אותם הרי בסופו של דבר זאת כל המטרה.

הם לא נלחמים בתאונות דרכים הרי כיום הטיפול בתאונות כבר ברור ממזמן ועברו 100 ועדות ומחקרים והבינו מה הגורמים לתאונות.

הרי לא הנהג הממוצע שלא עצר עצירה מלאה בעצור והתדרדר במהירות של חצי קמ"ש הוא האחראי לתאונה וכמובן שלא זה שייסע בכביש פתוח 130-140 ללא כל הפרעה מרכבים אחרים.

אני מבין שיש אנשים שהתרגלו לקבל דו"ח פה ודו"ח שם אני גם לא חכם גדול היו לי המון דוחות 90 אחוז חניה את האמת,כן מה לעשות לפעמים אפשר לצאת מטומטם ופה אני אשם 100 אחוז לא אומר כלום יש סימונים לפעמים זרקתי ז*ן.

אבל אני מדבר על הדברים החשובים באמת והמעצבים הרבה יותר.

לדוגמא עכשיו אכלתי בבלק ברמת החייל למי שמכיר.

בקיצור אני נוסע בכביש ג'בוטינסקי עם 2 חברים שלי ברכב והיו עבודות בכביש.אותתי וראיתי שיש רכב שמתקרב במהירות גבוהה אך נמצא משהו כמו 150 מטר מאחורי אולי אפילו יותר ואין ברירה הייתי צריך להשתלב בנתיב וברור שהוא היה מאט כי גם יש ניידות וגם עבודות,אף אחד לא ייסע שם מעל 40 קמ"ש בקיצור הוא מתחיל לסנוור אותי ואין לאן לנסוע יש אדום (הצומת של כביש גהה למי שמכיר) אני בא עובר את הצומת כמובן מתחיל להתעצבן ואומר לחברים שלי שאני מת לצאת לשבור לו ת'ראש עכשיו או לעשות לו דווקא ונזכרתי בשרשור הזה אמרתי לעצמי נו טוב בסדר שיהיה.אז אני בא עובר נתיב הוא עוקף אותי וחותך אותי בדיוק לפני הרמזור בשביל להיכנס לפניי.אני עדיין שומר על איפוק בקיצור ממשיכים לצומת הבאה זה כביש בעל 3 נתיבים אני לוקח את ההכי ימני שיסע איפה שהוא רוצה והוא ממש מטרים ספורים לפני הרמזור כשכולם נוסעים כבר על איזה 10 קמ"ש ושאני ממש כמה מטרים מהרמזור הוא בא מהשמאלי לנתיב שלי בכוונה לחסום אותי ונוסע לאט.

הוא חשב שבטח נוסע איזה זקן באוטו לא יודע נסעתי ברכב של ההורים כי שלי במוסך.

בכל מקרה תפסתי עצבים התחלתי לנסוע מהר לקחתי בקבוק קולה מלא פתחתי ת'חלון עקפתי אותו ורציתי לזרוק לו על השמשה ותקראו לי אידיוט אבל חברים שלי עצרו אותי ולא עניין אותי כלום בדקתי שאין שום רכב שיהיה עד או משהו כזה רציתי פשוט לגרום לו שיעשה תאונה לא היה אכפת לי כלום כמובן שלבסוף לא קרה כלום והוא המשיך לעשות את זה ואמרתי לחבר שלי שינהג כי אני עוד שניה מתפוצץ על הכביש וממש רציתי שנצא כולם ונפרק לו ת'צורה לבסוף זה היה סתם איזה ילד מפגר שראה שיושבים 3 אנשים ברכב או התחיל לנסוע ממש ממש לאט בשביל לא לעקוף אותנו.

אבל כמו שרשמתי פה באחת התגובות שלי שעצבים גורמים לתאונות הנה דוגמא שיכלה לקרות.

ואני יודע שיש מצלמות בכבישים ולא יודע עוד איזה קומבינות יש בשביל לגלות על תאונות מהסוג שהיה יכול לקרות אבל שתבינו כשבנאדם עצבני ברמות אי אפשר לדעת מה הוא יעשה וכמה כתבות יש שמישהו נדקר בגלל ויכוח על איזה שטות.

ותחשבו שאם היה יושב באמת מישהו ממש חמום מוח במקומי ברכב הוא היה יוצא בצומת כשיש אדום ומפרק בנאדם כזה ודברים כאלה יכולים באמת להוציא אותך מדעתך ולעשות לבנאדם כזה אני לא יודע מה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק, אנחנו מדינת עולם שלישית אבל לא בגלל הסיבות שאתה חושב אלא בגלל החוליגנים שעל הכבישים.

אם לא הבנת, זה אתה!!!

לפי תאור העובדות הדי מדויק שתארת, אתה יכול להתעצבן, אתה יכול להתפוצץ אבל העבריין הוא אתה, זה שאתה מאותת, וזה שעוד שניה אין לך נתיב עדיין לא נותן לך את זכות הקדימה או את הזכות להדחף בכח לנתיב שתפוס ע"י רכב שאתה רואה אותו והוא מסמן לך במפורש לא להכנס.

אותו נהג שלא נתן לך להשתלב אולי יצא קצת מאניוק אבל הוא לא חייב לך כלום, החוק לצידו, פעם הבאה תצפה את הדברים מראש ותנהג בהתאם לכביש ולא בהתאם לפאנטאזיות שלך להיות נהג מרוצים.

להעלות את המהירות אעלק, ב 40 קמ"ש אתה עבריין תנועה שלא מסתדר עם התנועה סביבך, תאר לך איזה נזקים תעשה ב 140.

על הרצונות שלך לעצור בצד, האלימות והפנטזיות המפגרות שלך עם בקבוקי קולה (אני מקווה מפלסטיק) אני בכלל לא ארחיב, כמו שאמרתי, חוליגן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וייפר, לפי החשיבה הילדותית שלך ומשפטים כמו אני עוד שניה מתפוצץ על הכביש וממש רציתי שנצא כולם ונפרק לו ת'צורה, לא הייתי נותן לך לנהוג גם על קורקינט. מי שיוצא לדקור אנשים שמעצבנים אותו בכביש, ימשיך לעשות את זה גם אם המהירות המותרת תהיה 180. תמשיך לקטר על הנהגים והמשטרה ושיהיה לך כל טוב.

ותקראו לי אידיוט

אתה אדיוט.

חוצמזה בלק מסעדה נחמדה, הרבה יותר ממוזס

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם מישהו היה פה לידי באוטו הוא היה מבין אותי

הוא הגיע אליי אחרי איזה 6-7 שניות על מה אתם מדברים איזה לא נתן להשתלב.

ורק אמרתי מה שעובר לי בראש באותו הרגע.

אתם יודעים לכמה אנשים עוברים כאלה דברים בראש?

ליותר מדי.

יש הבדל עצום בין לעשות משהו לבין לחשוב עליו.

פורסם

.אותתי וראיתי שיש רכב שמתקרב במהירות גבוהה...

אתה מודע שראית אותו מתקרב במהירות גבוהה!

ואין ברירה ...

אין ברירה? שמעת על דוושת הברקס? שמעת על לתכנן את הנהיגה תוך צפיה קדימה בנתיב הנסיעה ולא 20 ס"מ לפני הטמבון שלך?

הייתי צריך להשתלב בנתיב וברור שהוא היה מאט...

אחלה שיטה, אני אהיה אלים וכוחני, ברור שהוא צריך להאט, הרי אני חותך אותו.

בקיצור הוא מתחיל לסנוור אותי

מה אתה רוצה, אתה חותך אותו באגרסיביות, שיקנה לך פרחים במקום?

אז אני בא עובר נתיב הוא עוקף אותי וחותך אותי בדיוק לפני הרמזור בשביל להיכנס לפניי.

ואתה הרי יש לך כבוד, מי זה שיפגע בך ככה ועוד לפני החברים שלך וישאר בחיים לספר על זה?

בכל מקרה תפסתי עצבים התחלתי לנסוע מהר לקחתי בקבוק קולה מלא פתחתי ת'חלון עקפתי אותו ורציתי לזרוק לו על השמשה ותקראו לי אידיוט אבל חברים שלי עצרו אותי ולא עניין אותי כלום בדקתי שאין שום רכב שיהיה עד או משהו כזה רציתי פשוט לגרום לו שיעשה תאונה לא היה אכפת לי כלום

.

יש הבדל עצום בין לעשות משהו לבין לחשוב עליו.

אל תעבוד על אף אחד, אתה כבר בשלב המעשים!

תעשה לכולנו טובה גדולה, תמשיך לנסוע ככה, תקבל בקרוב את השלילה שלך לכמה שיותר זמן ושלא נפגוש אותך על הכביש!

פורסם

מחזק את דבריו של בגירה.

לא פלא שכל כך מפריע לך גבלת המהירות, אני לא צריך על הכביש שאנשים כאלה יטוסו על 160, תחשוב גם על אלה שהם חסרי ביטחון בכביש המהיר ואתה בא ועובר לידם במהירות "מטורפת".

אתה עבריין תנועה.

פורסם

מר וויפר, אני מסכים לחלוטין עם דבריו של BAGIRA, ואני חושב שהתנהגת כמו אידיוט, אבל תרשה לי לומר לך כמה דברים בלי להתקיף אותך.

אני אצא מנקודת הנחה שזה היה ברגע של חולשה ולא מדובר בהתנהגות שגרתית (אני אהיה תמים לרגע).

לא נורא, טעית, טוב שזה לא גרם לתאונה ולא התפתחה אלימות.

איך אומרים, מודה ועוזב ירוחם.

עזוב, אל תנסה להסביר ולהצטדק. סע רגוע, לא משנה אם כן חתכו אותך או לא חתכו אותך, אל תילחם עם אף אחד על הכביש.

שום דבר לא מצדיק אלימות, והכביש הוא לא רק שלך ולא משנה אם הוא כן נתן לך להשתלב או לא.

שתה כוס מים, תרגע, תשים לך איזה שיר טוב במערכת וסע לשלום.

פורסם

שתה כוס מים, תרגע, תשים לך איזה שיר טוב במערכת וסע לשלום.

למה מים, הוא בסוף לא זרק את הבקבוק קולה אז שישתה קולה :-)

• תוכן חדש...