Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 שבועות רכשתי סיוויק 5 דלתות חדשה. מהרגע הראשון התגלתה הבעיה - בעליה על פסי האטה, שחיבור שלהם עם הכביש לא מושלם, אני מרגיש כאילו אין בלימת זעזועים ושומעה דפיקה מקדימה.

ראיתי כאן הרבה המלצות על מוסך איילנד סנטר. כדאי לפנות אליהם או למוסך המרכזי בראשל"צ? האים במוסך המרכזי יש יותר סיכוים לקבל תשובה מהסוג "אין שום בעיה, ככה זה בסיוויק"? איפה לפי דעתכם (או נסיונכם) יעמדו לצד היבואן ואיפה לצד הלקוח?

פורסם

High Octane

יש לי ניסיון של 30 שנה על הכביש. יצא לי לנהוג בהרבה רכבים חדשים ולא פחות ברכבים עם בולמי זעזועים גמורים. לא זכור לי שנתקלתי במשהו דומה.

אחרי חיפוש קצר, רק כדי להתחיל:

http://www.civinfo.com/forum/wheels-tyres-suspension-brakes/21500-loud-noise.html

http://www.civinfo.com/forum/wheels-tyres-suspension-brakes/20535-diagnosis-suspension-noise.html

http://www.civinfo.com/forum/wheels-tyres-suspension-brakes/15328-bump-stops.html

http://www.civinfo.com/forum/wheels-tyres-suspension-brakes/14349-bump-stops.html

Dan-idin

אם לא שמתה לב שאלתי שאלה.

לא, אין לי שום ניסיון עם שירות של הונדה וגם לא דעות קדומות. אבל יש לי ניסיון שלילי ביותר עם סוכנות מכירות שלהם בת"א.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון

הייתי במוסך איילנד סנטר. מנהל עבודה יגאל עשה נסיעת מבחן וקבע שרעש מגיע מקדימה מצעד של הנוסע. אחרי התייעצות עם שירות הונדה הוחלת לחזק ברגים של תת שילדה. מכיוון שזה לא הביא לשום שיפור נאמר לי שצריך לקבוע פגישה עם נציג שירות. עכשיו שימו לב - נציג שירות מגיע למוסך רק פעם בחודש!!!

לא באה לי לחכות חודש מפגישה לפגישה, לכן התקשרתי ישירות למוקד שירות ודיברתי עם הנציג. הוא הציע לי להגיע למוסך מרכזי ונתן שם של בן אדם במקום, שמוסמך לתפל בבעיה מטעמו.

היום ביקרתי במוסך. אחד ממכונאים יצא אתי לנסיעת מבחן סביב המיתקן אבל אין שם אף פס האטה (ובשיחה ציינתי במפורש שרעש נישמע בזמן מעבר על הבמפרים). בסוף הוא התרצה והסכים להתרחק מהמוסך. בזמן שעלינו על פסי האטה הוא גם שמע את הנקישות (לפי דעתו בשתי צדדים מקדימה).

בדרך חזרה הוא הציע לשים שרוולים על הקפיצים והוסיף שזה מחייב אישור של מנהל עבודה.

ומכאן מתחיל הסיפור. מנהל עבודה קבע שלא צריך לעשות כלום. כי ככה זה סיוויק 5 דלתות. זה אוטו ספורט (?!) יש לו מתלים קשיחים (אבל לא התלוננתי על קשיחות, אלא על נקישות), צמיגים נמוכים (16-205/55) וזה לא רכב של במפרים (ככה עמר - זה לא רכב של במפרים!). לכן על פסי האטה צריך לעלות במהירות של 5 קמ"ש. למסקנות האלה הוא הגיע בלי להתקרב לרכב.

עכשיו אני מחכה לתשובה של נציג שירות.

לפי דעתכם, האים זה הגיוני שכל במפר יהפוך בשבילי לתמרור עצור?

פורסם

יש ליש שאלה אליך, האם לקחת רכב לנסיעת מבחן לפני שרכשת את הרכב, אם לקחת אתה יכול להשוות אם ברכב התצוגה ההרגשה הייתה דומה, גם אם לא לקחת הייתי מבקש מהם לצאת עם רכב דומה לכביש ולבדוק האם התופעות קיימות גם ברכב אחר או שהם רק ברכב שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תנסה להוציא רכב אחר לנסיעת מבחן ולבדוק

אני הצלחתי להוציא מצ'מפיון בירושלים רכב לנסיעת מבחן אחרי שהתלוננתי על רעשים שלא היו צריכים להיות ברכב, כמובן שניסו לנפנף אותי בטענה שהכל תקין וזה רעש תקין לרכב .

אל תוותר שילמת מספיק כסף בשביל לישון בשקט

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מסכים.

אם תתעקש איתם מספיק ותראה להם שהעניין חשוב לך תצליח להגיע למצב שתהיה מרוצה.

לא חסרים פה שרשורים על אנשים שנתקלו בבעיות דומות ורק לאחר שיחות ארוכות הצליחו להגיע למה שהם רצו.

בהצלחה ונשמח לשמוע על עוד עדכונים בנושא.

פורסם

תודה לכל העונים

דיברתי עוד פעם אם נציג השירות והוא הבטיח לארגן רכב לצורך השוואה.

אני אעדכן אתכם בהתפתחויות.

• תוכן חדש...