Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מאז שקיבלתי מצלמת וידאו עם כרטיס זיכרון פלאש, אני מצלם המון.

אין לי כל כך זמן לעשות עם זה משהו, חוץ מלהעמיס את ההארד-דיסק של המחשב ואת השרתים של יוטיוב, כדי לשלוח לינקים לסבתות עם תיעוד של כל גרפס שהנכד שלהן עשה.

אין לי זמן וידע להתעסק עם עריכה של ממש, אבל חשבתי על זה שכדי לייעל את ההעלאה ליוטיוב, כדאי לחתוך מהסרטונים את הקטעים הפחות מעניינים וליצור תמיד סרטונים של 10 דקות כל אחד, כגודל מגבלת ההעלאה ליוטיוב.

2. הבן שלנו נמצא עם מטפלת בשעות היום ומצולם במצלמה אלחוטית שמשדרת למחשב (אל דאגה, המטפלת לא מתעללת, כרגע אנחנו רק רוצים לראות מה הוא עשה כל יום).

לצפות כל יום (כדי למחוק ולפנות מקום בדיסק) בכל ה 8 שעות ולהעביר קדימה בקטעים שהילד ישן או לא בבית יכול להיות מייגע.

כרגע אני צופה בזה במדיה פלייר. אני צריך המלצה לתוכנה שאפשר להריץ בה קדימה במהירות.

פורסם

בעזרת זה תוכל להלחים קלטות וידאו אחת לשניה :lol:

382117.jpg

לעריכת וידאו יש תוכנה בסיסת וקלה יחסית לתפעול המגיעה עם הוינדוס ושמה MOVIE MAKER.

מיקומה: התחל>כל התוכניות>עזרים>windows movie maker

פורסם
לא ממש.

אבל כשתהיה שם בפעם הבאה , פרסם חוות דעת על הכנאפה המקומית.

וכמובן שים אבטיח ליד...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

וגם נענה לעניין

פרמייר מול האפטר אפקטס, אין מה להשוות.

האפטר אמנם ייעודית לעבודה עם דיגיטציה ורינדורי אפקטים כאלה ואחרים, אבל בעבודה עם קטעי וידאו היא הרבה יותר נוחה ואינטואטיבית מהפרמייר.

זוהי דעתי

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מחזק לגבי סוני וגאס

אגב (מתעלק), מאחר וחסמו אותי בפורום קולנוע, מישהו יודע באיזה תוכנה מכינים פרסומות, לדוגמא כמו אלו שבערוץ 2 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...