Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בדיקה מסתבר שהבעיה שלי שהדסקיות התעקמו לי בגלל זה יש לי רעיות בבלימה ... ומסתבר שהבלמים שלי במצב מצוין אז כמה יעלה להחליף רק 2 דסקיות קדמיות אני רוצה לדעת אם המוסכניק שעושה עבודה פרטית בבית שלו שבמקרה הוא שכן שלי באמת עושה מחיר טוב או לא :) מחר אני ישאל אותו כמה הוא מבקש על זה ..

פורסם

ראשית, אתה זקוק להח' זוג דיסקים(צלחות) ולא דיסקיות(רפידות).

אלו היו המחירים לפני 4.5 שנים לחלפים מקוריים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זוג דסקיות סיניות טובות FOSTER עלו לי באזור 100 ש"ח- הרבה יותר טובות ממקוריות חרוטות בארץ (המדביק וכד).

נסעתי עליהם כבר 20000 ק"מ- מעולות. דווקא המקוריות רעדו אחרי חריטה.

רפידות בילום רמסה - 150 ש"ח.

לקח לי שעה לעשות לבד

זה סובארו B4 אבל העקרון זהה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

היי, בפוקוס 2004 של אמי, מותקן צלחות AMC ודיסקיות רמסה, עלות בין250-320 לחלקים, החלפה לבד, החזיק בפעם הראשונה כ30K ק"מ עירוני לרוב, לכן לא היססתי להחליף שוב לאותו חברה לאחר כמעט 3 שנים של עבודה.

(הוחלף עקב רעידות בבלימה + רפידות שנשאר להם עוד 30% חיים בערך)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי, האם אתה נסעת את כל ה170K ?

לעולם לא בוצעה חריטה של הצלחות מחדש ?

אני בטוח ב100%, החלפתי פעם ראשונה ב60 או 62, פעם שניה ב92 או 95.

אבל האוטו נוסע 85% מהנסיעות בעיר, כאשר אמא שלי נוהג והיא בולמת בצורה אגרסיבית (לא יודעת מזה "בלימת מנוע"), אז יכול להיות שמזה נובעת התופעה.

פורסם

למגיב הקודם, להחליף צלחת כלל וכלל לא "הזוי". הוא ציין רעידות בבלימה מה שמחייב החלפת הצלחות והרפידות גם כן.

הרעידות מהצלחות אך אם תחליף רק אותן, מניסיון הרפידות הישנות יעשות חריטה בצלחות החדשות גם כן ולא עשינו בזה כלום.

בהצלחה

פורסם
למגיב הקודם, להחליף צלחת כלל וכלל לא "הזוי". הוא ציין רעידות בבלימה מה שמחייב החלפת הצלחות והרפידות גם כן.

הרעידות מהצלחות אך אם תחליף רק אותן, מניסיון הרפידות הישנות יעשות חריטה בצלחות החדשות גם כן ולא עשינו בזה כלום.

בהצלחה

יוני רעידות יכולות להיות מABS תקול! לאב דווקא מצלחות. אבל זאת גם אופציה נכון.

אבל התכוונתי שלהחליף צלחות כל 30K לערץ. זה נשמע קצת הזויי.

רפידות הגיוני צלחות לא כלכך.

פורסם

היי נתי, הרעידות אצלי היו אך ורק מהצלחות, ידענו את זה כי אנחנו עוקבים באדיקות על מצב הרכב, אין לי מושג למה הצלחות התעקמו אחרי 30K, כמו שאמרתי השערה יחידה היא העובדה שאמא שלי בולמת באגרסיביות יתרה.

מעבר לזה, אני אישית מעדיף להחליף תמיד סט בילום קומפלט, מכיון שגם אם הצלחת לא התעקמה, נוצרת בה פאזה מהדיסקיות, אם מחליפים רק דיסקיות, אז הרבה פעמים זה מלווה בשריקה מרגיזה (שנפתרת לזמן קצר ע"י פאזה בדיסקיות) ואח"כ גם רעידות בהגה, אז אני מראש מונע את התופעה, גם ככה ברקסים זה לא דבר כ"כ יקר, בטח לא כשעושים את זה פעם ב3 שנים כי האוטו נוסע אולי 13K בשנה (האוטו אצלינו 3.5 שנים, קנינו עם 58K עכשיו יש 100K)

פורסם

אור בזה אתה צודק.

האמת. אתה יודע שגם לי היו שריקות מהברקסים.עקב החלפת רפידות(דיסקיות) ולא החלפתי צלחות אז באמת היו שריקות של מתכת משתפשפת ואז עולה הראיון להחליף צלחות ועשיתי זאת. וקסם אין רעש(:

עקב כל העיניין של החלפת צלחות עלה לי 106 שקל (:

אגב זה היה ראיון שלך גם. עם אתה זוכר אמרת לי פעם לעשות זאת.

• תוכן חדש...