Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים -

בימים האחרונים העלו סרטון שמדבר על התאונות בדרכים, אני לא יודע אם העלו אותו כבר אבל לדעתי מאד נוגע ! .

בסרטון מספר סצנות של תאונות דרכים -

http://videos.streetfire.net/video/Pay-attention_207993.htm

מנהלים אני מאד מקווה שהעלתי במקום הנכון !

בברכה אסף.

פורסם

עד כמה שזה קשה לצפיה, לדעתי צריך לחלק אותו לחלקים קטנים יותר ולעשות מזה פרסומות בטלוויזיה.

אולי זה יעשה משהו.

פורסם

זה כבר מקבץ של פרסומות. מהטלוויזיה האנגלית\אוסטרלית לדעתי.

הראו כבר את הקטעים האלה פה ושם, גם בכל מיני תוכניות טלוויזיה על תאונות דרכים.

מטרתם לזעזע, הם עושים את זה לא רע. השאלה אחרי כמה זמן ה"זעזוע" חולף ונשכח ואנחנו חוזרים לגן החיות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סרטון מזעזע , שלדעתי צריך להופיע בערוץ 2 , 10 ו 11 בכל מקבץ פרסומות !

הדבר שהכי הזוויע אותי היה הדריסה של הילד ששוחח ב SMS עם הילדה והזוג שעמד מחובק על החומה ושמיד לאחר מכן הרחב נתקע בחבר שלה , חיסל אותו והשאיר את חברה שלו תקועה .

פשוט מזעזע !

אנשים , תנהגו בזהירות !

לחתוך נתיבים , לעבור נתיבים בלי לאותת או להסתכל במראה , להיות אדיש בכביש - גורם למוות מיידי .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לפני 4 שנים הייתי באירלנד והפרסומת עם הילד וה SMS בדיוק הייתה באחד הלילות.

הייתי בשוק טוטאלי וגם כשחזרתי ארצה הסרטון לא יצא לי מהראש.

חזק מזה,באחד הכבישים המהירים היה שלט חוצות ענק ובו תמונה של גבר בוכה מעל מצבה ומעל לשלט היה כתוב בענק:

IMPRESSING THE LADY'S ?

(סליחה אם יש שגיאות כתיב)

בקיצור,

סטירת לחי מצלצלת.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אותי הכי זעזע זה הפגיעה מאחור.

כאשר הבן אדם פגע בג'יפ והג'יפ פגע והרג את האמא של הילד מול העינים שלו.

פורסם

נוגע ללב, סרטון בהחלט לעיניין. מה שיפה שזה סיטואציות אמיתיות שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו, לכן חשוב שכל אחד יקח את החלק שלו וינהג כמו בן אדם.

:-) just smile
פורסם

לפי מה ש אני זוכר ניסו בעבר חלק מהפרסומות הנ"ל והם ירדו מהר מאוד מהמסך בגלל תגובות של הצופים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...