Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא ממש "מכירה" ולא ממש מכונית, אבל זה הפורום שהכי מתאים:

למסירה (בחינם) זוג אופניי BMX בצבע שחור, קוטר גלגל אם אני לא טועה 20 אינץ'.

האופניים נקנו בשנת 1997, היו בשימוש כמה שנים בלבד וכעת עומדים כבר כמה שנים במחסן ללא שימוש. שימשו אותי בתור ילד.

כמה דברים:

* הכל תקין לחלוטין (מושב שלם, ברקסים תקינים, שרשרת תקינה, צמיגים תקינים. כולל רגלית).

* אין אוויר בגלגלים אך אין פנצ'ר. האופניים עומדים כמה שנים במחסן והאוויר ירד עם השנים. אין לי משאבה למלא, אך נדרש רק למלא אוויר בלבד.

* מחזירי אור קדמי ואחורי חסרים. אפשר לנסוע גם בלי זה, אך חדשים עולים כמה שקלים בודדים.

* ערכה לתיקון תקרים תינתן במתנה.

אני נמצא בצפון (ליד חיפה), מחר אני בבית כל היום. במידה ומישהו מעוניין רק שיבוא עם רכב מתאים ויקח אותם (סטיישן, טנדר, מסחרית וכ'. רוב הסיכויים שהם לא ייכנסו לרכב משפחתי. להצ'בק אולי כן ע"י קיפול מושב אחורי), במידה ואף אחד לא יהיה מעוניין האופניים ייזרקו לפח בסופ"ש הבא, אני פשוט צריך לנקות את המחסן (זה בעצם חדר ארונות, עשיתי אותו מחסן...)

לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בה"פ.

גיא.

תמונה.jpg

• תוכן חדש...