Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שסופוף הצלחנו למכור את ה306 הישנה שלנו אנחנו מוכנים כעת לרכישת רכב חדש.

אנחנו (אני ואישתי) מחפשים פונטו ספייס אוטומטי, בתקווה ששנת 2004.

היום רכשתי את המחירון החדש של לוי יצחק מה שגרם לי לבלבול לא קטן.

מסתבר שישנם שלושה דגמים שונים (אפרט בהמשך) לשנת 2004 אוטומט, שהפרש המחירים ביניהם מאוד משמעותי עבורי.

יתרה מכך לא כ"כ ברור לי מה ההבדל בין שלושת הדגמים.

אציין בנוסף שהיות ואני נוסע על בסיס יומי מהמרכז לירושלים, צריכת דלק נמוכה היא התכונה החשובה ביותר (אוטומט בגלל האישה).

הדגמים הם: (לפי לוי יצחק)

פונטו 60 אקטיב, 38,000 ₪

פונטו CLUB, 34,000 ₪

פונטו 80 דינמיק 16V, 41,000 ₪. הבנתי כאן מהפורום שלחלק מהדגמים תיבה רציפה ולאחרים רבוטוית. איזו תיבה שייכת לאיזה דגם? הרציפה אני מבין היא העדיפה מבחינה מכאנית, האם גם תהיה חסכונית יותר בדלק או שמא זה זניח?

כרגע הCLUB הוא היחדי העומד בתקציב שלנו, ולפי לוי יצחק קיים רק דגם הCLUB בשנת 2003. והאם CLUB זהו בעצם שם אחר לELX? תודה לכל העונים, ושנה (אזרחית) טובה לכולנו. M.

פורסם

השם האחר לELX הוא דיינמיק 16V. זה הדגם שאתם מחפשים - אוטומטי, רציף, מאובזר וחסכוני יחסית בדלק.

הגיר הרובוטי האוטומטי היה בגרסאת הCLUB (אולי גם בACTIVE, אני לא בטוח, אבל בטח עוד מעט יכנסו כמה תותחי פונטו ויגלו את התשובה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ELX הינה רמת גימור (16 שסת' ו80 כ"ס). CLUB ו Dynamic הם הכינויים שהוצמדו לרמה זו.

בשנת 2003, CLUB, מ 2004 והלאה, Dynamic.

SX גם היא רמת גימור (8 שסת' ו60 כ"ס). FUN ו Active גם הם כינויים שהוצמדו לרמה זו.

בשנת 2003, FUN, מ 2004 והלאה, Active.

S היא רמת הגימור הנמוכה ביותר (8 שסת' ו60 כ"ס). Young ו Actual הם הכינויים שלה.

בשנת 2003, Young, מ2004 והלאה, Actual.

(כל פעם אני מוצא צורה אחרת להציג את זה :))

תיבה רציפה קיימת רק בדגמי ELX בכל השנתונים.

תיבה רובוטית קיימת בדגמי SX בדגמים שלאחר מתיחת הפנים, קרי 2004 והילך.

בדגמי S יש רק תיבה ידנית.

לגבי מה ההבדלים בין התיבות, החיפוש יניב יותר מידי תוצאות.

לפני הפונטו הנוכחית, הייתה לי ELX רציפה במשך כשנתיים והייתי מאוד מרוצה. צריכת הדלק טובה ממש כמעט כמו בידנית.

!AWDSOME

פורסם

ראשית כל תודה למגיבים.

בדיוק עכשיו חזרתי הביתה לאחר שראיתי פונטו ACTIVE, קרי תיבה רובוטית.

אני חייב לציין שמעבר ההילוכים הייה מאוד מוזר, כאילו יש איזה גמד קטן שלוחץ במקומי על הקלאץ'.

אם כך לפי תשובתך איש המערות אני מבין שבשנת 2004 היו שני דגמים של תיבה רציפה, קלאב ודיינמיק, כאשר הדיינמיק הוא מודל חדש יותר ולכן גם יקר הרבה יותר??

אני חושב שהקלאב (ELX) היא הבחירה, אוכל למצוא קלאב שנת 2004 או שכולם קנו אז את המודל החדש היותר???

שוב תודה,

M.

פורסם

CLUB הוא הכינוי לדגמים של 2003, לא של 2004.

Dynamic לאלו משנת 2004.

זו אותה רמת גימור, רק שבשנת 2004 הרכב עבר מתיחת פנים שכללה מספר שדרוגים משמעותי וכמובן מראה חדש. לכן שינו גם את הכינוי.

תציץ כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739

!AWDSOME

פורסם

אהלן Caveman,

טוב ראשית כל האקטיב ירד מהפרק.

ושים לב בתמונה שיש שני מחירים שונים (משמעותית!!) לELX/CLUB שנת 2004.

אני מבין שהקלאב יוצר רק עד 2003?

יכול להיות שיש טעות במחירון?

שוב תודה

תמונה016.jpg

פורסם

יכול להיות שנמכרו רכבים של שנת 2003 גם ב 2004. כנראה מדובר בעודפים.

אולי משם נובע כל הטררם הזה.

אני אחזור ואומר שהרכבים שונים מבחינת מראה, איבזור, ודברים מכאניים רבים. וגם שELX, CLUB, Dynamic זו אותה רמת גימור בשמות שונים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...