Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש בלי מלווה ונסעתי היום אם חברים ועשיתי פרסה במקום שאסור לעשות אבל לא ידעתי לא ראיתי את השלט הוא היה גבוהה ומקולף וחלוד.. בכל מקרה איך שעשיתי אותה היו שוטרים בצד שעמדו בכוונה כי הם יודעים שהרבה עושים שם פרסה למרות שאסור .

בקיצור ולעניין קיבלתי דוח של 250 ש"ח בלי נקודות אז ככה שזה לא יפגע לי ברישיון.

אני עובד אז תאכלס יש לי כסף לשלם אני לא צריך את ההורים.

השאלה היא אם לספר להם שקיבלתי ואז הם יעשו לי פרצופים על האוטו ואני לא יקבל אותו כל כך בקלות

או שאני ישלם את זה ולא יגיד כלום וימשיך כיאלו לא קרה כלום.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שאתה עוד ילד תתבגר ותפסיק לעשות שטויות

לך תשלם תדוח ושכח ממנו !

עם היה לך וותק היה אפשר לנסות לערער ולבקש חנינה !

פורסם

בניגוד למה שאדון "פיאט טיפו" אומר, אני ממליץ לך לעשות הפוך.

אם השלט באמת גבוה, חלוד ומקולף כמו שאתה טוען, תצלם אותו ותשלח מכתב בצירוף הדו"ח למשטרת התנועה בבקשה לביטולו.

מקסימום - לא יבטלו, ואז ביזבזת כמה שקלים בשביל דואר רשום.

מצד שני, אולי כן יבטלו ואז חסכת 240 ומשהו שקלים + דו"ח תנועה שמלכלך את ה"תיק" שלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צלם את הצומת, צלם את התמרור מחוץ לרכב ומתוך הרכב, שלח בקשה לביטול כולל ההסבר, אין טעם לבקש להישפט כי הם יכולים רק להחמיר.

אם לא יבטלו גש לשלם וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

באיזה גובה מוצב התמרור?

להלן הנחיות המפקח על התעבורה(1997) לעניין גובה הצבת תמרורים:

במפרדה (ב-49/50/51) - 1.00 מ'.

שלטי הדרכה כשאין הולכי רגל - 1.50 מ'.

על עמוד במקום שאין הולכי רגל - 1.80 מ'.

על עמוד במקום שיש הולכי רגל - 2.20 מ'.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אתה הנהג, אתה תישא בעונש. אם העבירה הייתה כל כך חמורה, המשטרה לא הייתה נותנת לך להמשיך לנסוע, לא ההורים. אם אבא שלך היה מקבל דוח על פניית פרסה, הוא היה ממשיך לנהוג ברכב, אני בטוח. אותו הדבר אתה - אין סיבה שלא ייתנו לך להמשיך לנהוג, כל אחד עושה טעויות לפעמים, וצריך לשאת בעונש, אין מה לעשות.

אם השוטרים יודעים שיש שם תמרור ורואים אותו, אין סיבה שאתה לא תראה אותו. אני בטוח שאם היית נוהג לבד בלי חברים, דעתך הייתה מוסחת פחות ואולי היית רואה את השלט. זו הסיבה שמומלץ מאוד לנהוג עם מלווה בחודשים הראשונים מיום קבלת הרישיון.

Xbox12341

פורסם
אם השוטרים יודעים שיש שם תמרור ורואים אותו, אין סיבה שאתה לא תראה אותו.

שנינו יודעים שזה BS אחד גדול.

לא פעם תמרורים מוצבים במקומות נסתרים שפשוט אי אפשר לראות כאשר אתה יושב בכיסא הנהג ברכב.

זה מעולם לא הפריע למשטרה להעמיד שוטרים שיאכפו את התמרור הזה.

להיפך, בד"כ זה הופך להיות מוקד עלייה לרגל לשוטרי/מתנדבי תנועה עצלנים שרוצים לחלק דו"חות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השאלה של פותח השרשור לא היתה- איך להתחמק מהתשלום?, הוא פשוט שואל אם לספר להוריו.

אני אישיץ ל חושב שזאת עבירה חמורה כ"כ וכנראה שגם המחוקק לא, אחרת העונש היה חמור יותר.

אם אתה כ"כ חושש המתגובה, שמור את המקרה הזה לעצמך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב סיפרתי להורים והם "החליקו" על זה ואמרו שזה שטיות ולא נורא שזה יכול לקראת לכל אחד...

יצאתי בזול מבחינתם וביוקר של 250 ש"ח אבל לא נורא.

• תוכן חדש...