Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצל דוד בעל המקום, בחצר, בכביש הראשי, בתוך הגרוטאות, באלקמינו של אבישי או ביפו העתיקה?

אה?!?!:roll::shock:

אצל דוד, במבנה הזה ספציפית... בחצר הזאת אנחנו מטפלים ברכבים שלנו.

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר פתחנו דף חדש.. יש לי עוד הודעה למסור:

מחפש רכב אמריקאי 2 דלתות, משנות ה60 עד אמצע 70, עדיף ללא רשיונות, לא משנה מצב המנוע ואם יש בכלל, לא משנה מצב הבודי, רק שיהיה בודי. מוכן לקנות או להחליף בשברולט קפריס שנת 74 עם רשיונות, עדיין לא הועברה לאספנות, מנוע 5700, הרכב לפני שיפוץ ולא הניע כמה שנים טובות. עם זאת מצב הפח די טוב למעט תיקון רציני נדרש מתחת השמשה האחורית, לא חסרים חלקים באוטו, הכל קיים. תמונה מצורפת. בפל' 050-8882686 ליאור.

פורסם

במושב במרכז

פיאט 500 או 600 לא מזהה שעומדת במצב גרוע זרוקה בשטח בודדה,

האוטו שלם לגמרי עם רקבונות קשים באיזור המנוע והחלקים המפורקים זרוקים בתוך האוטו,

הסיפור של האוטו הזה ממש עצוב, אני מכיר את האוטו הזה מלפני כמה שנים שהיה במצב ממש יפה והיה חונה ומוזנח בכניסה של הבית של הבעלים שהסתבר שזו בחורה, תמיד רציתי לשאול מה קורה עם האוטו אבל לא יצא לי להכנס, מתי שהחלטתי שאני שואל מה עם האוטו הוא נעלם, חשבתי שנימכר, השבוע אני עובר באותו מושב ורואה את האוטו מאחורי הבית מבצבץ מהשיחים שכיסו אותו ולא ניתן היה להגיע אליו, היום אני עובר שוב ורואה שחרשו את השטח ליד האוטו, בכניסה לבית עמדה האמא של הבעלים והסכימה שאכנס ואראה את האוטו, התקרבתי לאוטו ונדהמתי ממה שכמה שנים בודדות של הזנחה גרמו לאוטו, רק לפני כמה שנים בודדות הוא נסע, הפרוייקט הזה רק למשוגעים או לחלקים,

ממש חבל ובזבוז של רכב חמוד,

האמא לקחה טלפון ממני ואמרה שאם הבת תרצה למכור היא תעדכן אותי, ברגע שאקבל אישור אפרסם את המיקום והטלפון.

פיאט.jpg

07122008123048.jpg

07122008123056.jpg

07122008123106.jpg

07122008123126.jpg

07122008123142.jpg

07122008123224.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
במושב במרכז

פיאט 500 או 600 לא מזהה שעומדת במצב גרוע זרוקה בשטח בודדה,

האוטו שלם לגמרי עם רקבונות קשים באיזור המנוע והחלקים המפורקים זרוקים בתוך האוטו,

הסיפור של האוטו הזה ממש עצוב, אני מכיר את האוטו הזה מלפני כמה שנים שהיה במצב ממש יפה והיה חונה ומוזנח בכניסה של הבית של הבעלים שהסתבר שזו בחורה, תמיד רציתי לשאול מה קורה עם האוטו אבל לא יצא לי להכנס, מתי שהחלטתי שאני שואל מה עם האוטו הוא נעלם, חשבתי שנימכר, השבוע אני עובר באותו מושב ורואה את האוטו מאחורי הבית מבצבץ מהשיחים שכיסו אותו ולא ניתן היה להגיע אליו, היום אני עובר שוב ורואה שחרשו את השטח ליד האוטו, בכניסה לבית עמדה האמא של הבעלים והסכימה שאכנס ואראה את האוטו, התקרבתי לאוטו ונדהמתי ממה שכמה שנים בודדות של הזנחה גרמו לאוטו, רק לפני כמה שנים בודדות הוא נסע, הפרוייקט הזה רק למשוגעים או לחלקים,

ממש חבל ובזבוז של רכב חמוד,

האמא לקחה טלפון ממני ואמרה שאם הבת תרצה למכור היא תעדכן אותי, ברגע שאקבל אישור אפרסם את המיקום והטלפון.

פיאט 600

עדי גולדנברג 13399

פורסם
מחפש רכב אמריקאי

מעוניין להחליף פנס ראשי

חבר'ה, יש שרשורים אחרים המתאימים להודעות האלה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
במתחם ימק"א בכנרת - מרצדס קופה.

בצפת - טנדר דודג'.

העלתי תמונות של הרכב דודג' הירוק....

אני גר בצפת ואני מכיר את הרכב במצבים יותר גרועים, הוא סידר אותו בצורה יפה..!

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

- מיסחרית?

ראיתי אחת כזו בחיפה, שלימה למדי, על פניו לא מועמדת למכירה, אבל יש לי טלפון של בעל הרכב, ואם יש מישהו שרוצה, שיפנה אלי בהודעה פרטית ואמסור לו.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היום ברמלה, צילמתי במיוחד בשביל גנאדי.

עצה ידידותית, לא הייתי מתקרב לכלב הזה.

IMG_0316a.jpg

IMG_0317a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
עניכם הרואות אזה מכונית אספנות מיוחדת זו אזה דגם של פורד שלא ידוע לי שמו

וכמה חבל על האלפה הזו

האלפא הזאת ניראת כאילו ניסו להפוך אותה לאיזה באגי...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...