Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ציפיתי שהיא תיהיה ראשונה.

אחרי שראיתי את זה וחשבתי על זה לעומק, הבנתי את ההבדל של מוכנית "מסלול" מהירה למכונית מהירה מאוד לא על מסלול.

• תגובות 329
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבאס קצת שהבוגאטי הוציאה זמן כזה,ציפיתי ליותר

אני קיוויתי שהיא תהיה לפחות מקום שני בלוח שלהם

:(

איך טונות של ברזל, ברוחב כל המסלול, הם הגה יותר כבד מפולקסווגן גולף אמורה להיות שניה לפצצה שיש לה בקושי כיסא כדי לחסוך במשקל דוגמאת האסקרי A10? אז מה עם יש לה 1000 כוח סוס, מה אתם ילדים? יש פורד סיירה בארץ עם הספק דומה, זה אומר שהיא תהייה ראשונה במסלול ?

פורסם

אני אפילו לא חשבתי שהיא תגיע למקום ראשון.

זהו רכב כביש, כבד למדי, ללא יכולות דינמיות של רכב מסלול יעודי.

לחשוב שרכב יעשה את המסלול מהר רק בגלל העוצמה שלו זה דבר טיפשי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אהבתי גם את העובדה שהקלארקסון צחק על החוק של הווסט הצהוב. מצחיק שלנו זה נראה כל כך טבעי והגיוני ולו זה נראה כמו משהו הזוי ואידיוטי לחלוטין.

הקטע הזה עם הבצל קרע אותי :lol:

ותחשוב על זה, הוא בא מבריטניה, מדינה עם חרויות מוטוריות כאלה שאפילו פורד אוריון עם 1000 כ"ס וכלוב התהפכות יכולה להיות חוקית.

אגב, עכשיו אני מבין מאיפה בא החוק הזה.

פורסם

בשבועות האחרונים אני נתקל במהירות הורדה עלובה למדי (כרגע הפרק הנוכחי יורד בממוצע של 13KB/s)

מוריד דרך mininova את Top Gear - [12x05] - 2008.11.30 [RiVER].avi בתוכנת utorrent1.8.1

למישהו יש פתרון יותר מהיר מלבד הורדה ישירה? (לא התעמקתי אבל לפי הבנתי צריך מנוי כדי להוריד כמו בן-אדם)

אולי הזמנה לאתר עם קישורים מהירים יותר?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בקישורים שמביא ezuf הקבצים יורדים במהירות המקסימלית שהחיבור שלי מאפשר...

13K זה בדיחה. אתה לא צריך להירשם לאף אחד מהאתרים המופיעים בקישורים

כדי להוריד את הפרקים.

פרק מאוד משעשע.

Are you an american? Welcome to the free world!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ממליץ להשתמש בתוכנה הזאת:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1172477

אחלה תוכנה! אתה יכול להוריד מהרבה אתרים אחרים חוץ מראפיד שר.

קרא ותוריד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...