Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלילה, אני טוען שכל מי שמרומם את הגזע או העם היהודי על עמים או גזעים אחרים - אך ורק בגלל היותו יהודי, ולא משנה מי או מה הוא כאדם - הוא גזען. לא יותר, אבל גם לא פחות.

באמת שאין לך מושג אילו זוועות בוצעו באירופה מימי קדם עד לאחר מלה"ע השנייה. הסכסוך הישראלי פלסטיני הוא משחק של ילדות לעומתן.

עד 67' הפלסטינים היו מאות שנים מאחורי היישוב היהודי בפרט והעולם בכלל. ב-67' התקבל צה"ל די בברכה בשטחים שנכבשו (כמו גם בלבנון 82, בחלק גדול של הכפרים).

לא הייתה אהבה גדולה - אבל גם לא תנועה עממית כמו היום, בה יותר ויותר אנשים מצטרפים לשטנה נגד ישראל, עקב הכיבוש.

תזכיר לי בבקשה מי חי בשטחים עד 67'? אם תרחיק עד תרפ"ט (יהודי חברון), אתה נותן לגיטימציה לערבים שגורשו/ברחו ב-48' לתבוע חזקה.

צודק - לערבים הוצעה מדינה. הם היו מספיק טמבלים לסרב, ו"אכלו אותה" בשל כך עם הקמת המדינה וקביעת גבולותיה הבינלאומיים (המוכרים בכל העולם).

מאז 67' אנחנו הפכנו לטמבלים, ובמקום לנצל את הנצחון שלנו ואת הדברים הטובים שהבאנו לעם הפלסטיני (והבאנו המון דברים טובים. כפי שציינתי - מדינת ישראל הזניקה חלק עצום מהיישובים הערבים 500 שנים קדימה ואף יותר) כדי ליצור עימם שותפות דרך כשיכולנו - אנו הופכים אותם לאויבים הכי גרועים שלנו, אחד אחד.

אם תגדיר מהי אותה "תחושת לאומיות דתית" - אולי אוכל להשיב לך (למרות שהשרשור הזה כבר מזמן לא שווה את המאמץ. הרי כמו שמהירות הורגת וצריך להוריד מהכביש את כל מי שנוסע מהר, כך גם כל הערבים רוצחים בני רוצחים, וצריך לחסל את כולם, או לפחות לגרש אותם מארץ ישראל השלמה - תשאל את שאול מופז, שר הבטחון האחרון של ממשלת הליכוד, ושר התחבורה של ממשלת יוצאי הליכוד).

לילה טוב.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא היה טרור איסלאמי עד שנות השמונים?

להזכיר לך את מאורעות תר"פ-תר"פא, תרפ"ט ועוד כאלו ואחרות.

אם זה לא טרור אז מה כן?

פורסם

אין כאן תחרות למי מגיע ולמי לא , אזרחי מדינת ישראל אמורים לקבל הגנה בכל מקום לפי החלטת הממשלה .

( ויש מקרים כי החלטת ממשלה תשלח חיילים להגן , או לדאוג לאינטרס של המדינה , בארץ אחרת , כך נוהגות כל מדינות העולם )

הכל חוקי ובהתאם למדיניות הממשלה הנבחרת בישראל .

חוות א' או ב' לא מעניינת את הצבא - הפקודה וההנחיה שהוא מקבל מהדרג המדיני היא הקובעת .:idea:

חיילים מאבטחים מספר מועט של אזרחים בערבה , בדרך לאילת כאשר הם יורדים לשדות , זה כלכלי , או תועלתי .

הכל בעייני המתבונן - לצבא אין כאן זכות החלטה , זה תפקידו נקודה .

אייל .

שמר - קריאה נכונה שווה חצי תשובה , אתה נעול , בצע שיחרור קל , ונעילה נגדית , אתה בדרך לרדת מהמסלול .

קרא היטב , כתבתי על תפקידי הצבא , לא על דעותי , או דעות אחרים והדגשתי

הפוסל מקום אחד , מחר אחר יפסול את מקומו , וכל מהות המדינה הדמוקרטיה והשלטון יעלמו , וסדרי החיים יופרו .

לנו כאזרחים יש זכות לבחור את נציגינו , ואם הם יקימו ממשלה (ממשל) , סביר שיבצעו את אשר אנו מאמינים בו :roll:

כמו כן יש לנו את זכות המחאה וההפגנה בהתאם לחוק .

יש פורעי חוק בכל מגזר במדינה ,על המדינה לאכוף את החוק , במגזר היהודי , במגזר הערבי בגליל

ובמגזר הבדואי בדרום . ( לכולם יש את הסיבות שלהם , אבל חוק וסדר הוא אחד )

אם כבר נכנסים לשם האיזון :wink: נכנסים עד הסוף בכולם , לא רק במי שנוח לכם , ועוצמים עיינים לאחרים

ועיון קל בספרי ההיסטוריה הקרובה מלפני כ 50 שנה , יספר לך כיצד סבא וסבתה שלך חיו באיזור השפלה

בית גוברין מודיעין וכו, מעלה העקרבים בדרך לאילת , אזרחים וילדים נרצחו בכוונה תחילה ,

הפיגועים , הגניבות , המיקושים שספגו בתחילת שנות ה50 מה "מסתננים" , אבטחת הצבא בשדות כשהם עבדו

( אז אל תעבוד על הזיכרון הקצר ) :lol: שחרר את כל המידע .

מדוע הוקמה יחידה 101 ( מאוחר יותר הצנחנים )לפעול נגד הפורעים הללו , מדוע בוצעו עשרות פעולות תגמול ונהרגו עשרות ערבים חפים מפשע , כי לא היה ברירה , זה היה הם או אזרחי מדינת ישראל

( והיתה תקופה שממשלת ישראל , לא סיפרה הן על הפיגועים , והן על פעולות התגמול ) מנעה מידע והכחישה .

( וזו הייתה ממשלת שמאל לכאורה )

דעות רצונות של אנשים , הם דבר אפשרי ובצדק .ודיון על הדעות בפורום בכייף .

שלילת אחרים , שלילת ממשלה חוקית בישראל ( עקב הפסד בבחירות ) והכנסת הצבא לויכוח ההוא דבר אסור .

ולכן התגובות של " השמאל " כאן בדיון הן יצירת אנרכיה ודמגוגיה , ועצם פסילתם אחרים הם יקבלו זאת בהמשך כאשר

אחרים ינקטו בצעדים והתבטאות דומות כלפייהם ( ראה ארגוני השמאל בהתפרעויות נגד גדר ההפרדה )

וכן הדגשתי - אני לא מקבל את התנהגות העבריינים מקרב היהודים , כשם שאיני מקבל עבריינים אחרים .

ממשלת ישראל , היא המחליטה , הצבא והמשטרה הם זרוע לביצוע והגנה על החלטותיה .

אנרכיה , פגיעה באזרחים אחרים והוצאתם מחוץ למחנה ,(גם הכתוב דוקר ) תחזור אליינו בהפוכה :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני דווקא מאשים את אנשי השמאל שנתנו להם לגטימציה לרצוח בנו לא את הערבים עצמם שמה לעשות האינטרסים שלהם שונים מאיתנו.

ואתה שוב משווה לנאצים, זה לא בריא, אנחנו וערביי האיזור אם כבר מאותו הגזע במקור.

תחושת לאומיות דתית- האמונה שאנו כאן כי יש לנו חזקה על האדמה הזאת, מהאמונה הדתית שזו חלקת האדמה שלנו בעולם עוד מימי קדם ועליה יש להילחם.

עכשיו תקרא מה שרשמתי ותבין שהגישה שלך מוטעית, אתה אומר אנחנו מחזיקים באדמה הזאת כי אנחנו חושבים שאנחנו יותר טובים מהערבים, כמו הנאצים, אני רוצה שתתן לי סיבה אחרת למה באו ובנו דווקא פה את המדינה, למה לא באוגנדה?

בקשר לקווי 67' הם יכולים לטעון שזה שלהם, ואנחנו יכולים לטעון שזה שלנו, אנחנו ניצחנו במלחמה, מה לעשות.

ד"א מי שהכי הרבה עשה נזק ביחסים ביננו לבין הפלסטינים, הם השמאל שהביא לפה את אש"ף, שיישם מקרוב את השקפת עולמו שהיא הכחדת מדינת ישראל והקמת מדינה פלסטינית שבירתה ירושלים (ואני מצטט את המנהיג שלהם).

פורסם

:mm_yeah: ענק לשמר על כל מה שהוא כתב בשרשור הזה ועל ההשקעה.

עם כל הכבוד זאת נפש יהודי איך אתם לא מתביישים לעודד את הריגת אחיכם? מאסר עולם ואפילו 3 מאסרי עולם ילמדו אותם את הלקח אבל מוות לא בא בחשבון. ובטח לא בידי גוים!

הם לא אחים שלי

רוב אזרחי יבשות אירופה, אמריקה, אפריקה ואוסטרליה הם יותר אחים שלי (כן, כן, ה"גויים" בשפתך הנבובה והגזענית)

חלק גדול מערביי ישראל הם יותר אחים שלי

חלק מתושבי ירדן, מצריים ומרוקו הם יותר אחים שלי

אתה יודע מה? אני מאמין שיש גם כמה מאות אנשים בעזה ובשכם שהם יותר אחים שלי מצמד הנידונים למוות - וגם יותר אחים שלי ממך - לאור דיעותך ששמר היטיב להגדירן.

פורסם

בקשר לקווי 67' - אנחנו ניצחנו במלחמה, הם חתמו על הסכם הפסקת האש, אנחנו שומרים על השטחים.

ככה זה עובד במלחמה.

בקשר ללהחזיר, לא להחזיר זה כבר משהו אחר.

הקריאות האלה להחזיר את שטחי 67' סתם כך כאיזה אות הערכה לפעילות הטרור לא תורמות כלום.

שמר, אתה צודק בעובדה שהיישוב המקומי לפני העלייה היהודית חי פה בימיי הביניים.

אבל, ברגע שהערבים הבינו בשנות ה20 שהעלייה היהודית היא רצינית ולא סתם קבוצות פאנטיות, הם החלו להשתמש בכוח, מה שנקרא פרעות 1920-21.

אחרי הפרעות, הבריטים שרצו גם שקט באזור, גם להתחנף למדינות המפרץ וגם להשתיק את המצב כמה שיותר מהר הבינו שהיהודים לא יעשו דברים כאלה, לכן הם החליטו להרגיע את הפחד של הערבים ע"י חסימת עלייה והתיישבות יהודית.

זה אחד הנצחונות הראשונים של הטרור הפלסטינאי.

ושלא נתחיל לדבר על הספרים הלבנים השני והשלישי.

אז לא היה טרור והיה שלום וכולם חיו בהרמוניה אחת גדולה, כן בחלומות.

אז כמו שאמרתי, אנחנו צריכים להשתמש בכוח שלנו לטובתנו, לטובת הפלסטינים ולרעת ארגוני הטרור אבל לא בדרכי התרפסות שהשמאל הישראלי תומך בהן מאוד.

שמר, לדעתי היציאה משטחי ה"כיבוש" כמו שאתה קורא להם רק תרע לנו.

בגלל שברגע שתצא מהשטחים, אתה משאיר את הפלסטינים פגועים, מושפלים וכך הם ייפלו מיד למלכודות הטרוריסטים.

להפך, אנחנו צריכים לשנות את הדימויי שלנו בפני העם הפלסטיני והאזרח הקטן לא כאוייבים, אלא כמושיעים.

אבל בשביל לעזור למישהו אחר, אנחנו חייבים להיות חזקים ולישראל חייב להיות כושר הרתעה.

השמאל לא נותן לנו לא כושר הרתעה, לא עמוד שדרה, לא עמידה על האינטרסים שלנו אלא רק התרפסות בפני הטרור.

אישה מוכה כבר אמרתי?

ואלה התובנות שהגעתי אליהם אחרי החזרה מהפאב :)

דווקא התפתח פה דיון מעניין, כמה שאני הרבה פעמים לא מסכים עם ההשקפה השמאלנית, טוב לפעמים לשמוע גם דעות מנוגדות.

פורסם
:mm_yeah: ענק לשמר על כל מה שהוא כתב בשרשור הזה ועל ההשקעה.

לא מסכים עם שמר הוא חי בעולם רומנטי - מי יהיו היום השותפים שלו לדרך בצד השני :?: - אייל .

הם לא אחים שלי

רוב אזרחי יבשות אירופה, אמריקה, אפריקה ואוסטרליה הם יותר אחים שלי (כן, כן, ה"גויים" בשפתך הנבובה והגזענית)

חלק גדול מערביי ישראל הם יותר אחים שלי

חלק מתושבי ירדן, מצריים ומרוקו הם יותר אחים שלי

אתה יודע מה? אני מאמין שיש גם כמה מאות אנשים בעזה ובשכם שהם יותר אחים שלי מצמד הנידונים למוות - וגם יותר אחים שלי ממך - לאור דיעותך ששמר היטיב להגדירן.

מסכים עם דברייך איתן .

דרך ארץ קדמה לתורה .- לא לעשות עוולות ועברות בשם התורה .

ואנשים טובים ובני אדם , אלה הם חברי ( שמר בטוח כזה ) ואלה הם אחיי .:wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קרא היטב , כתבתי על תפקידי הצבא , לא על דעותי , או דעות אחרים והדגשתי

הפוסל מקום אחד , מחר אחר יפסול את מקומו , וכל מהות המדינה הדמוקרטיה והשלטון יעלמו , וסדרי החיים יופרו .

צודק. יגאל עמיר, יונה אברושמי, עמי פופר, ברוך גולדשטיין, מנחם לבני, עוזי שרבף, שאול ניר, שלמה דביר, ירדן מורג ועופר גמליאל - כולם היו שמאלנים בני שמאלנים, שהחליטו לחולל אנרכה רבתי, אפילו אם זה יחייב אותם לרצוח מנהיגים מהימין וכן יהודים בני יהודים. :? הימין שומר באדיקות על החוק ונשמע כל החלטת ממשלה ללא עוררין, גם תחת רבין, גם תחת שרון, גם תחת אולמרט.

דעות רצונות של אנשים , הם דבר אפשרי ובצדק .ודיון על הדעות בפורום בכייף .

שלילת אחרים , שלילת ממשלה חוקית בישראל ( עקב הפסד בבחירות ) והכנסת הצבא לויכוח ההוא דבר אסור .

ולכן התגובות של " השמאל " כאן בדיון הן יצירת אנרכיה ודמגוגיה , ועצם פסילתם אחרים הם יקבלו זאת בהמשך כאשר

אחרים ינקטו בצעדים והתבטאות דומות כלפייהם ( ראה ארגוני השמאל בהתפרעויות נגד גדר ההפרדה )

להזכירך, לא השמאל מקים מאחזים בלתי חוקיים על כל גבעה רעננה. לא השמאל מפנצ'ר צמיגים ומחבל ברכב של הצבא, לא השמאל מכה חיילים וקצינים. המקום היחיד בו השמאל הגיב בצורה כלשהי נגד המדינה או גוף המייצג אותה הינו בנעלין, כפי שציינת (ואני לא מצדיק את ההפתרעויות, אבל שים לב שבניית הגדר במקום שהיא מתבצעת - נעשית בניגוד לפסיקת בג"צ, אחרי שנוכח שהתוואי הוחלט בעקבות לחץ נדל"ני (בניית שכונה נוספת ליישוב חשמונאים), ע"ח מטעים קיימים של הכפר.

ממשלת ישראל , היא המחליטה , הצבא והמשטרה הם זרוע לביצוע והגנה על החלטותיה .

אנרכיה , פגיעה באזרחים אחרים והוצאתם מחוץ למחנה ,(גם הכתוב דוקר ) תחזור אליינו בהפוכה :idea:

לא אחזור על כל השמות מלמעלה, אבל תרשה לי להזכיר מאיזה צד באו כל הרוצחים על רקע פוליטי, כולל רצח ראש ממשלה.תסתכל בציטוט למטה, לא זכור לי שמישהו מהשמאל האשים גופי ימין בבגידה, שהיא אחד הפשעים הכי חמורים נגד מדינה. זה מוטיב חוזר על עצמו, בקרב רבנים ותלמידיהם.

אני דווקא מאשים את אנשי השמאל שנתנו להם לגטימציה לרצוח בנו לא את הערבים עצמם שמה לעשות האינטרסים שלהם שונים מאיתנו.

ואתה שוב משווה לנאצים, זה לא בריא, אנחנו וערביי האיזור אם כבר מאותו הגזע במקור.

תיקון, לא השוויתי לנאצים - הבאתי את תורת הנאצים כדוגמה לגזענות (כולם מסכימים על כך, אני מניח), ואת הדמיון של מה שדורשים בחוגי הימין. אגב, לטעמי גם כל מוסלמי שיטען כי יש להשמיד את היהודים בגלל דתם הוא גזען במידה שווה, וגם נוצרי, הינדי או בודהיסטי. כל עוד אתה שופט אדם על פי מוצאו - זו גזענות לשמה (שלא תחשוב שזה לא מתבטא גם בתוך עם ישראל - בדוק כיצד מתייחסים היום לאתיופים, לרוסים וכו'. לא למדנו כלום מהיחס למרוקאים ושאר עולי צפ' אפריקה בשנות ה-50).

תחושת לאומיות דתית- האמונה שאנו כאן כי יש לנו חזקה על האדמה הזאת, מהאמונה הדתית שזו חלקת האדמה שלנו בעולם עוד מימי קדם ועליה יש להילחם.

משונה, בדיוק אותה טענה של הפלסטינים.:|

עכשיו תקרא מה שרשמתי ותבין שהגישה שלך מוטעית, אתה אומר אנחנו מחזיקים באדמה הזאת כי אנחנו חושבים שאנחנו יותר טובים מהערבים, כמו הנאצים, אני רוצה שתתן לי סיבה אחרת למה באו ובנו דווקא פה את המדינה, למה לא באוגנדה?

בקשר לקווי 67' הם יכולים לטעון שזה שלהם, ואנחנו יכולים לטעון שזה שלנו, אנחנו ניצחנו במלחמה, מה לעשות.

אף אחד לא חולק על הניצחון ב-67'. השאלה אם החזקת השטחים הללו תוך כיבוש עם אחר, רק עבור מילוי מאוויהם של כמה מאות אלפי מתנחלים (מתוך כ-6 מליון, להזכירך) שווה את קורבן החיים שלנו, את המחיר הכלכלי העצום, את המחיר הפוליטי ואת השנאה שאנו מביאים על עצמנו. כל זה רק בשביל כמה קברי אבות (בהנחה שהם בכלל קברים אותנטיים)?

ד"א מי שהכי הרבה עשה נזק ביחסים ביננו לבין הפלסטינים, הם השמאל שהביא לפה את אש"ף, שיישם מקרוב את השקפת עולמו שהיא הכחדת מדינת ישראל והקמת מדינה פלסטינית שבירתה ירושלים (ואני מצטט את המנהיג שלהם).

להזכירך - השמאל הוביל את המדינה בין 92-96, וכשנה ומשהו ב-99-2000 (אני לא מדבר על לפני 77). מאז חלפו כמעט 13 שנים של שלטון הימין ויוצאי הימין (אל תשכח מהיכן הגיעו מנהיגי קדימה - שרון, אולמרט, לבני, מופז וכו'). אם השמאל כ"כ הזיק - מדוע הימין לא פעל להפיכת המצב? מדוע כל ר"מ, כולל אלה שלחמו פנים אל פנים מול הערבים ובגבורה לא פחותה מביבי יקיר הימין - הגיע לאותה מסקנה בדבר הצורך לנסות ולהמשיך את התהליך הנ"ל? למה אתה חושב שרבין (להזכירך, לחם בערבים עוד לפני גיל 18), שרון (גיבור מלחמת יום הכיפורים, מוביל ויוזם מלחמת לבנון), ברק (אחד ש"ראה למחבלים את הלבן בעיניים"), ושאר ראשי הממשלות הגיעו פתאום למסקנה שצריך להמשיך באותו קו?

מה שעושה פלסטיני לשונא ישראל היא העובדה שירו לאחותו כדור בראש, או הוציאו אותו ממיטה באמצע הלילה, או שאין לו אפילו פיתה לאכול בבית (ולא משנה כרגע אם הסיבות לכל אלה צודקות או לא. אפילו עבריין ש"חוטף" מהמשטרה בצדק גמור - עדיין ישנא את המשטרה שנאת מוות).

בקשר לקווי 67' - אנחנו ניצחנו במלחמה, הם חתמו על הסכם הפסקת האש, אנחנו שומרים על השטחים.

ככה זה עובד במלחמה.

ברור - הרי כל מי שמשתלט על שטחים אחרים במהלך מלחמה מחזיק לנצח ככובש.

לאכסנדר מוקדון הצליח להחזיק את האימפריה שכבש עד היום.

כנ"ל הרומאים, התורכים, האנגלים, הצרפתים, הספרדים, המנוגולים, האמריקאים (קוריאה, ויטנאם, עיראק), ברית המועצות ועוד.

כיבוש מאלץ אותך להקיז דם ע"י החזקת כוח צבאי משמעותי בשטח הכבוש. יעבוד תקופה מסויימת, ללא ספק - הרי תמיד הצבא כובש בגלל כוחו וחוסנו.

רק שזה נופל, במוקדם או במאוחר, ולוקח איתו גם את המדינה שביצעה את הכיבוש (ואפשר לראות את הריקבון בחברה הישראלית כבר עכשיו).

לי איכפת גם מהנכדים שעוד לא נולדו לי, וגם מנכדיהם. ברור לי לגמרי שכרגע הכח אצלנו (עדיין) ושאנחנו יכולים להכניע את הפלסטינים גם במלחמה כוללת. השאלה מה יהיה בעוד 50 שנים. מה בעוד 100. אני מעדיף לוותר עכשיו, לחיות כמדינה קטנה אך חזקה באופן לגיטימי - ולא להילחם בעוד 50 שנה על שטח גדול יותר, כמדינה בעלת משאבים מדולדלים, שכמעט כל העולם נגדה עקב התנהגותה. אם חסר למישהו מקום - שיילך להתיישב בנגב (כולל אותי, אם יש צורך, למרות שלא חסר לי מקום).

פורסם

שמר , אני בדעה שלך , רק שפשוט אין עם מי לדבר כיום בצד השני .:idea:

ולכן כרגע אני אוחז בחרב , ומנסה להגן ולשמור .

ובאחרית הימים , ימים יגידו .

כל מפגן חולשה או עזיבת שטח נראה אצל הצד השני כדרך לנצחון ולגרושנו מהארץ .

יראו רצון , נלך שני צעדים לקראתם , ירצו חרב , נשלח את ברווז או אצבעוני .

אנו כעם מחוייבים להגן על עצמנו , מחוייבים לחוק ולסדר , וכמובן לערכי אדם , שלא נאבד זאת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
איזה קשקוש, הם מלחתכילה מסוגלים להיות שם רק בגלל שאני עוזב את המשפחה פעם בשנה למשך 27 יום ושומר עליהם. אם כבר, אתה יכול להגיד שהם בעצם מסוגלים להיות שם רק כי אני מספק להם רצועת הגנה בכך שאני מגן עליהם בגופי בזמן שאני במילואים!

אם לא הבחנת בכך ,אבל אחרי פינוי ההתנחלויות הקסאמים מגיעים לאשקלון,

דבר שלא היה קודם לכן כי אז רק ההתנחלויות היו סופגות את הטילים, אז אולי נפנה גם את אשקלון?

פינו את לבנון ומה קיבלנו ? מלחמה שבה הפסדנו בענק!!

כושר ההרתעה של מדינת ישראל ירד לאפס.

בלבנון היה צריך לטפל בצורה אחרת ולא לברוח עם הזנב בין הרגליים, ובטח ובטח שלא להפקיר את הצד"לניקים, מה שעשה ברק הטמבל הזה.

ואחרי שנפנה את אשקלון ואתה תעשה מילואים בשמירה על אשדוד הטילים יגיעו לאשדוד, אז מה נעשה? נפנה את אשדוד...

אין לזה סוף את הטילים שהמנחלים היו סופגים , עכשיו אשקלון סופגת, הטווח של הטילים גדל, אז עכשיו נפנה עוד?

אתה עושה מילואים במשך חודש, וסובל שם במשך חודש, אבל הם סובלים שם יום יום, רק כדי לא לתת את הקרקע לערבים,

אז אני חושב שצריך לתת להם קצת אבל ממש קצת כבוד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מסכים במאה אחוז שאנו מחוייבים להגן על עצמנו, המחלוקת היא על הדרך.

אני טוען שיהיה לנו יותר קל, יותר לגיטימי (כמדינה שתלוייה כמעט לחלוטין בארה"ב, לגיטימציה היא עניין חשוב, ע"ע תפנית ה-180 מעלות שעשה כל ראש ממשלה ישראלי, כולל אפילו יצחק שמיר, שהיה קיצוני אף מבגין), ויותר מוסרי להגן על עצמנו מתוך הגבולות הקודמים.

מדינת ישראל צריכה לקום ולהכריז - אנו נסוגים בעוד X זמן מכל השטחים שכבשנו ב-1967 (אפשר אולי לנהל מו"מ על תיקונים לכאן ולכאן - נניח אריאל תמורת בקה-אל-גרביה או אום-אל -פחם). כל נסיון להפריע לנסיגה יזכה לתגובה חמורה (אני מדבר על הפרעה מצד הפלסטינים. את המתנחלים לא הייתי מנסה לפנות. פשוט מודיע שביום X, לא יהיה צבא יותר באיזור. מי שמעוניין לשוב מרצונו עד אז יזכה לפיצוי מלא או דיור חילופי, ומי שלא - עושה זאת על אחריותו). לאחר הנסיגה - כל פעולה פלסטינית תזכה לתגמול כפול (כן, אפילו בסגנון "עין תחת עין". מרגע שישראל יוצאת מהשטחים - אין יותר "פעולות התנגדות עממית" פלסטיניות).

על הדרך, אולי גם נשכיל לחזור לערכי אדם, אותם אנו מאבדים יותר ויותר.

פורסם

רעיון יפה, אבל גם בעזה טענו לתגובה תקיפה ותראה מה קיבלנו.

ונכון, אפשר פשוט לתת למתנחלים תאריך ולא לבוא לפנות אותם, אבל אני רוצה לראות אותך מתמודד כמנהיג עם תמונות של פלסטינאים רצים ברחובות עם ראשים של מתנחלים בידיים (צפוי, לאור הלינץ' ברמאללה).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זו בדיוק הבעייה, שמדינת ישראל עסוקה בברבורים כבר כמה וכמה שנים, כי בפועל - ידיה כבולות. נשאר רק הפקה פקה, ובשלב כלשהו זה הפסיק להפחיד את הפלסטינים. בנסיגה כזו אתה למעשה שובר את הכלים ויכול לקבוע כללים חדשים.

לגבי המתנחלים, ובכן - קשה לי לראות מישהו מהם מסתדר בלי האומנת ששמה צה"ל. מקסימום - תקום מדינת יהודה, כפי שהצעתי קודם.

פורסם
מדינת ישראל צריכה לקום ולהכריז - אנו נסוגים בעוד X זמן מכל השטחים שכבשנו ב-1967 (אפשר אולי לנהל מו"מ על תיקונים לכאן ולכאן - נניח אריאל תמורת בקה-אל-גרביה או אום-אל -פחם). כל נסיון להפריע לנסיגה יזכה לתגובה חמורה (אני מדבר על הפרעה מצד הפלסטינים. ). לאחר הנסיגה - כל פעולה פלסטינית תזכה לתגמול כפול (כן, אפילו בסגנון "עין תחת עין". מרגע שישראל יוצאת מהשטחים - אין יותר "פעולות התנגדות עממית" פלסטיניות).

על הדרך, אולי גם נשכיל לחזור לערכי אדם, אותם אנו מאבדים יותר ויותר.

שמר, זה מה שאמרו כשנסוגו מלבנון ומה קרה אח"כ הם התחזקו במשך שנים , והכניסו לנו מכה ששיתקה חצי מדינה למשך חצי שנה.

זה מה שאמרו גם כשחתמו את הסכמי אוסלו,

תבינו, אתם מנסים לעשות שלום עם חיות אדם!! בהמות!!!

כשאנחנו במלחמה עם חיות צריך להתנהג כמו חיות, ככה מנצחים במלחמה אין רחמנות הצד השני לא ירחם עלינו , כשנשבו חיילים בידי הערבים הם התעללו בהם ובסוף רצחו אותם, (המילואמימניקים שטעו ונכנסו לעזה)

ככה צריך לעשות להם אין פיתרון אחר.

מה אתם חושבים הייתה אמריקה עושה אם היא היתה במצב שלנו??

תשובה: היא הייתה מנקנקנת להם את הצורה, בלי רחמים.

אל תשכחו שהיא רצחה את כל הילידים ה"נייטיבס" והקימה מדינה, אז שלא יבואו להטיף לנו.

מה היה עושה מובארק וכל שליט ערבי אחר אם הוא היה במצב שלנו?? הוא היה מכסח אותם בלי חשבון,

ככה צריך לעשות להם , וכל מי שישווה את הנאצים ויכניס אותם לעניין הזה, עושה הכללה לא קשורה בכלל, כי כאן הערבים רוצים לחסל אותנו זה מה שמחדירים להם מגיל אפס בבתי ספר, וזה ממש לא היה המצב אז באירופה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אמרו. לא עשו כלום. כמו שאמרתי - מדינת ישראל עסוקה בברבורים, בגלל המגבלות שהכיבוש מטיל עליה.

לפי שיטתך - יש לכבוש גם את לבנון, גם את סוריה, גם את מצרים וגם את ירדן - לכל הפחות, ולתת להם בראש כל יום.

• תוכן חדש...