Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו את התגובה מס' 77 בכתבה של ynet תבינו מי זה באמת לפי הכותב.

ואם זה באמת הם ולא הפלילו אותם וכל הבולשיט הזה, אז זה באמת מגיע להם, הם הרי בטוח יודעים למה הם נכנסים ואני בטוח שהם יודעים את כל החוקים שם.

נתפסו? שיאכלו את החרא של עצמם.

ואם תשאלו אותי עונש מוות זה לא עונש אמיתי, אני מעדיף יותר שיסבלו בכלא שם כל החיים מאשר שימותו ויסבלו שניה או כמה שניות.

אהה...כן, אני גם יהודי!

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לגמרי ירדת מהפסים? אתה משווה לי עשרת הרוגי מלכות עם 2 סוחרי סמים בזויים? אוי לבושה של משפחות הרוגי מלכות!

משום מה יש לי הרגשה שהוא נשבע אמונים ללח"י כל בוקר בין הקורנפלקס לצחצוח השיניים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם לא בארץ,אז לפחות בחו"ל עושים צדק עם העבריינים,ולמען האמת כל הדיבורים האלה של למות בידי הגויים וכו'- קשקוש מוחלט !

מי שהיה עם ביצים מספיק גדולות כדי להיות עבריין כבד אצל ה"גויים",שיהיה גם עם ביצים מספיק גדולות להענש בידי אותם גויים כשהוא יתפס.

לא סוד שהחוק מאוד מאוד נוקשה בתאילנד,ומי שמשחק בחרא סופו להתלכלך,וזה בדיוק מה שקרה לאותם סוחרי סמים, הם אומנם לא שיחקו בחרא,אבל הם שיחקו ב-23K כדורים,וטבעי לגמרי שגם העונש שלהם בהתאם.

מגיע להם,ואולי זה יהווה הרתעה בעתיד לכל מיני סוחרי סמים שמנצלים מקום כמו תאילנד כדי לצאת ולדפוק את הראש למיטב צעירי העולם (ממש לא רק תאילנדים כמו שמישהו פה ציין), הגיע הזמן שיהיה לזה סוף.

שיאכלו חרא.

נ.ב

תפסיקו לדחוף את הדת לכל מקום בלי קשר, מי שמעניין אותו הדת שילך לבית כנסת במקום לנסות לשווק את הדת,לא מעניין אותי בכלל אם הם יהודים או מוסלמים,הם עבריינים כבדים,ועבריינים זה כבר אוניברסלי וחוצה דתות מבחינתי.

ועוד דבר,גם תרדו מהעץ הזה של "אחיי היהודים", אחים מבחינתי זה 2 אחיי מהוריי ועוד איזה 2-3 חברים שאני ממש ממש אוהב והם באמת כמו אחים בשבילי.

2 החלאות האלה לא משתייכים לאף אחת מהקטגוריות האלה !

יש לפעמים משהו יפה בקטע הזה שכל יהודי קורא לשני "אחי", ובו זמנית יש בזה משהו מאוד מאוס,ופה זה כבר ממש מאוס.

כמו שליברמן מארץ נהדרת אמר פעם "אל תגיד שלום,זה עושה קונוטציה שלילית של שלום",אז גם אל תגיד על אנשים כאלה "אחיי היהודים",זה עושה קונוטציה שלילית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רק מקווה שההוצאה להורג תתקיים בהקדם האפשריי לפני שלבני והפמלייה שלה תטוס לתאילנד על חשבון משלם המיסים היישר וההגון.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לגמרי ירדת מהפסים? אתה משווה לי עשרת הרוגי מלכות עם 2 סוחרי סמים בזויים? אוי לבושה של משפחות הרוגי מלכות!

אם כבר 12 הרוגי מלכות, ואם נוסיף את שטרן זה 13.

לא באתי לעשות השוואה ובטח ובטח לא על 12 האנשים הקדושים שנתנו את חייהם למולדת, אז אנא אל תעשה השוואות טיפשיות שלא התכוונתי אליהם.

אני גם לא בא להגן על שני הטיפשים האלה שידעו לאן הם הולכים וידעו מה העונש באם יתפסו. העניין הוא שאת מעודדים מוות של יהודי, לא יודע מאיזה זרם אתם באים אבל מהחינוך שקיבלתי ישראל הם עם סגולה. ברור שאם זה היה מוסלמי או נוצרי שנידון למוות שם לא הייתי עושה עניין.

זה לא גזענות רבותיי, זאת אהבת כל יהודי כפי שהוא.

שמר אותך כבר למדתי מדיון קודם, כנראה שאתה בכלל היית מעדיף לגור במקום אחר כי כנראה כל העם שמסביבך שלא ברמה שלך הוא גזען, טיפש, וכל המילים שהספקת להשחיל לי באותו דיון.

פורסם

ציטוט מויקיפדיה:

גזענות היא כל הבחנה, הוצאה מן הכלל, הגבלה או העדפה של בני אדם, המיוסדת על נימוקי גזע, אתניות או צבע עור

"אהבת כל יהודי כפי שהוא" (התכוונת, אם אני מבין נכון, בגלל שהוא יהודי) נכנסת, לדעתך, להגדרה הזו?

"ai motoare capul doare"

פורסם
אתה חתיכת גזען. זה שחתכו לחרא הזה חתיכה מהמה-שמו, עושה אותו פחות חלאה?

אחים יהודים בתחת שלי. אוי ואבוי לאותה "דת" שמצמיחה טיפוסים כמוך, שחושבים כי השתייכות דתית פוטרת מישהו מלהיות בן-אדם.

העולם יהיה מקום יפה בהרבה בלי שני אלה.

שמתי לב שזו פעם ראשונה שאתה מתעצבן מהודעה של מישהו בפורום.

טיפול מומלץ

1 כדור לוריוון לפני השינה על בטן ריקה או 2 כדורים לפני קריאת הודעות בפורום :-)

איזה כייף לי :)

פורסם
ציטוט מויקיפדיה:

"אהבת כל יהודי כפי שהוא" (התכוונת, אם אני מבין נכון, בגלל שהוא יהודי) נכנסת, לדעתך, להגדרה הזו?

סליחה אבל אהבת עם ישראל לא קושרת אותי לגזענות, כל עם בכל ארץ שהיא אוהב את עמו ואת ארצו.

פורסם

אבל מה קשר של אהבת הארץ והעם להתנגדות לגזר דין מוות של סוחרי סמים בתאילנד.

אני לא אוהב את אנשי העם שלי רק בגלל שהם ישראלים? בטח שכן.

אבל אם הם עשו משהו והם ידעו מה ההשלכות, מגיע להם.

אני אגיד לך למה אני מתכוון אהבת הארץ.

אם תהיה פרשה של חטיפת אנשים בחו"ל, הרבה יותר יזיז לי אם הם יהיו ישראלים/יהודים כי הם חלק מהעם שלי.

אנטישמיות בחו"ל הרבה יותר נוגעת לי מכל ביטויי גזענות אחר כי הם חלק מהדת שלי ואני מזדהה איתם.

אבל לעברניים אין לי שום סימפתיה.

פורסם
סליחה אבל אהבת עם ישראל לא קושרת אותי לגזענות, כל עם בכל ארץ שהיא אוהב את עמו ואת ארצו.

אהבת עם ישראל לא, אבל הצהרה שבגלל שהם יהודים ורק מהסיבה הזאת מגיע להם עונש מופחת, כן.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עם כל הכבוד זאת נפש יהודי איך אתם לא מתביישים לעודד את הריגת אחיכם? מזכיר נשכחות

הקם להורגך השכם להורגו, וזה לא נאמר עם הסתייגות למקבוצת אנשים ספציפית,

הכדורים הללו היו גורמים למוות של אנשים אם בדרך ישירה או עקיפה, והיו הורסים משפחות שלמות, כי מאחורי כל ילד שמתפתה לסמים יש אמא אבא אח אחות דוד דודה חברה שכן שכנה...

אני בדעה שמזמן היו צריכים לתת כאן עונשי מוות, כי מהכלא הוא רק מנצל את כל הזמן שהוא לא עושה שם כלום בניהול ותכנון וייבוא של סמים נוספים.

תאילנד זו אולי לא מדינה ברמה כמו ישראל אבל כאן יש לנו מה ללמוד ממנה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שמר אותך כבר למדתי מדיון קודם, כנראה שאתה בכלל היית מעדיף לגור במקום אחר כי כנראה כל העם שמסביבך שלא ברמה שלך הוא גזען, טיפש, וכל המילים שהספקת להשחיל לי באותו דיון.

למען האמת, כל אחד שאני פוגש והוא מייצג דיעות חשוכות כמו שלך - דוחף אותי עוד טיפה החוצה מהמקום הזה.

ברשותך, תרשה לי לצטט בפניך קטע המציג את הערבים באור מסויים, אנא אמור לי מה דעתך:

אם ינצח הערבי, בעזרת האני מאמין האיסלאמי שלו, את עמי תבל, אזי יהווה ניצחונו אות לגסיסת האנושות, וכדור הארץ ישוב לנוע באתר ריק מאדם, כמו לפני אלפי שנים.

הטבע הנצחי נוקם ללא רחם על פגיעה בחוקיו. לפיכך מאמין אני היום, שאני פועל ברוחו של בורא העולם הכל יכול. בכך אני מתגונן בפני הערבי ונאבק למען פועל ידו של אדון עולם.

איבת הערבי מופנית נגד כל מי שאיננו דומה לו ברוחו. מאחר שהערבי איננו הנתקף אלא התוקף, נחשב כאויבו לא התוקף בלבד אלא גם המתנגד לו. הכלי שבאמצעותו הוא מנסה לשבור נשמות ישרות, אבל נועזות, אינו המאבק הגלוי כי אם השקר וההשמצה.

הוא לא נרתע משום דבר ובשפלותו מגדיל לעשות עד כדי לא ייפלא, אם בקרב עמנו מתגלם השטן, סמל כל הרע, בדמותו המוחשית של הערבי.

בערות ההמון הרחב באשר למהותו הפנימית של הערבי, וצרות המוח והאטימות היהירה של השכבות השמאלניות, הופכים על נקלה את העם קרבן למסע השקרים הערבי. בעוד השכבות השמאלניות בפחדנותן הטבעית מפנות עורף לאדם המותקף על ידי הערבי, בשקרים ובהשמצה, מאמין ההמון הרחב לכל דבר ברוב טיפשותו או תמימותו. שלטונות המדינה, לעומת זאת, מתעטפים בשתיקה, או כדי לשים קץ לתעלולי העיתונות הערבית, רודפים את המותקף שלא בצדק - בעיני לבלר מטומטם נחשב הדבר כשמירה על סמכות המדינה והבטחת השקט והסדר.

אט אט יורד כחלום בלהות על נפשם ומוחם של האנשים ההגונים, הפחד מפני הנשק האיסלמי של הערבים. בכך שנאחזים בחיל וברעדה מפני האויב הנורא, נופלים לו לבסוף קרבן. שליטתם של הערבים במדינה נראית עד כה בטוחה, שהוא יכול לא רק להציג עצמו כערבי; יתירה מזו, הוא מודה בהלכי המחשבה הלאומניים והפוליטיים שלו ללא רתיעה. חלק מגזעו מודה בגלוי על היותו עם זר, אך גם בכך טמון שקר. כי בעוד האיסלאם מנסה לאחז את עיני העולם באומרה שהרהורי התשובה הלאומיים של הערבים ימצאו סיפוקם ביצירת מדינה פלשתינאית - מערימים הערבים פעם נוספת על היהודים המטומטמים.

באיזו מידה הם רואים כבר את הניצחון הקרב ובא, אפשר להסיק מדרך התייחסותם הנוראה אל עמים אחרים.

בתחום הפוליטי הוא מתחיל להמיר את הרעיון הדמוקרטי בדיקטטורה של הדת.

בהמון המאורגן של הדת המוסלמית הוא מצא את כלי נשקו, המאפשר לו לוותר על הדמוקרטיה, ובמקום זה לשעבד עמים באגרוף של ברזל ו"למשול" בהם כרודן.ועתה הוא פועל לפי תכנית להפיכה כפולה : הפיכה כלכלית ומדינית.

את העמים, המגיבים מבפנים בתקיפות יתירה על התקפתו, הוא לוכד ברשת אויבים הודות להשפעותיו הבינלאומיות, מסית אותם למלחמה, ולבסוף, אם עדיין דרוש הדבר, מניף בשדות הקרב את נס המהפכה.

• תוכן חדש...