Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הם דאגו להרוס גיטה ולא BMW

כמו כן הם מדדו בדיוק את כמות חומר הנפץ כדי שהרכב לא יעלה באש ויהיה אפשר למכור אותו לאחר מכן.

חשוב לציין שאפילו לא נורתה יריה !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח אלפרון לקח מישהו שדומה לו ודאג שיחסלו אותו.

אבל לפחות הוא חסך. לקח ג'טה בדגם הבסיסי, אפילו לא עם גאנטים סגסוגת קלה.

נו באמת, מולטי-מיליונר באוטו של 110 אלף שקל?

פורסם
אכן יש צדק בדברייך ואני אישית הייתי שותף ל-4 רה אירגון בחברת אי.סי.אי בתקופה של 6 שנים.

הקטסטרופה הגדולה ביותר בתחום הזה הוא סמנכ"ל שיווק חדש.

הוא חייב ל"הטביע את חותמו" אבל אין הרבה אפשרויות, אז מה עושים:

משנים לחברה לוגו (שזה סרט הזוי במיוחד), מפציצים את העובדים ביוזמות הדרכה חדשות ונותנים להם מיני מתנות (שמקומן בזבל) כדי להעלות להם את המוטיבציה, יוצאים במסעות פרסום חדשים.

והתוצאה? נאדה המכירות נותרות באותו המקום.

פורסם
הקטסטרופה הגדולה ביותר בתחום הזה הוא סמנכ"ל שיווק חדש.

הוא חייב ל"הטביע את חותמו" אבל אין הרבה אפשרויות, אז מה עושים:

משנים לחברה לוגו (שזה סרט הזוי במיוחד), מפציצים את העובדים ביוזמות הדרכה חדשות ונותנים להם מיני מתנות (שמקומן בזבל) כדי להעלות להם את המוטיבציה, יוצאים במסעות פרסום חדשים.

והתוצאה? נאדה המכירות נותרות באותו המקום.

הקטסטרופה היותר גדולה לפי דעתי היא שדחקו החוצה או במילים אחרות מחצו את הצוות הטכני המתכנן וגם המפתח מכול הבחינות.

מעמד,משכורת והטבות רובם העדיפו לעזוב בתקופת הפריחה לחברות אחרות.

תתפלא ב-ECI באותה תקופה נסגרו חטיבות שלמות בגלל שלא נותר כוח אדם מקצועי (כמובן העיתונות ושאר גורמים חשבו שאלה צעדי התייעלות או רה אירגון חדש).

איזה כייף לי :)

פורסם

מענייין מה הם יגידו לחברת ההשכרה כשהם יחזירו את הכסף, ואם היה להם ביטוח על ביטול השתתפות עצמית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

השאלה הגדולה היא מה חברת ההשכרה תגיד להם, כשיבואו "היורשים" - כבכל חודש - לגבות את הפרוטקשן ויבקשו תוספת.

השאלה הגדולה היא עוד כמה אנשים ונשים, עוברי אורח תמימים, ייפלו עכשיו קרבן למלחמת הנקמות הרצחנית ושטופת הדם.

השאלה הגדולה היא איך פושעים נהפכו לסלב.

השאלה הגדולה היא איך מרגישה עכשיו יעל גולדמן..

פורסם
492346-5.jpg

logo-top.gif

לפי דעתי האלפרונים צריכים לתבוע את פולקסווגן על הסלוגן הזה.:|

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

שמעתי את הפיצוץ מהעבודה (בורסה רמת גן. מרחק של 950 מטר אווירי) ושיערתי שהייתה תאונה מאד קשה באיילון דווקא.

משתתף בצער המשפחה על אובדן אדם.

בד בבד, אין לי ספק שהמון המון אנשים ישנו מאד טוב הלילה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...