Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באתר יד-2 פתחו מחירון של מכוניות משומשות.

המחירים שם גבוהים מאשר בלוי יצחק,

בדקתי מחירים של כמה ספורטיביות שאצל לוי יצחק נשחטות במחיר כל הזמן,

כאן המחירים הרבה יותר ראלים וקרובים לעסקאות שנסגרות בפועל.

ועל כך אני שמח.

מעתה אימרו אני דורש על הרכב מחירון יד2 :-)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבת על שעם אני רוצה לקנות את אחד המכוניות אז ברור שאני ילך ללוי יצחק כדי להוכיח במחירון הרכב שווה יותר וכך אני ישיג עסקה אטרקטיבית יותר מאשר היקרה יותר מיד 2

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המחירון שם ללא פירוט מחיר לרכבים מסחריים, משאיות, אופנועים וכו' עדיין, רק פרטי!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ואל תשכח שהמחירים שם נקבעים לפי המודעות ולא לפי הערכת שווי / שמאות.

אם יבואו 10 אנשים וישימו מודעות עם מחיר מנופח, זה אומר שזה שווי הרכב?

המחירון שעל פיו הולך השוק היום הוא לוי יצחק. משם יש מעלה ומטה.

המחיר שעל פיו נקבע שווי הביטוח שלך - לוי יצחק.

מחיר הקנייה - לוי יצחק ועוד תוספת או הפחתה.

מחיר מכירה - לוי יצחק ושוב, תוספת או הפחתה.

המחירון של יד 2 רחוק לטעמי מלהכנס ולעשות מהפכה בשוק, אבל אולי בעתיד, אם וכאשר המחירון שלהם יושפע מגורמים יותר רציניים ממודעות של אנשים.

המחירים הגבוהים של הספורטיביות שאתה טוען שראית, זה פשוט כי כל אחד עם קליאו ספורט עם 10 ידיים ו-300 אלף קילומטר רוצה 50 אלף מעל המחירון.

פורסם

המחירון שעל פיו הולך השוק היום הוא לוי יצחק.

אבסורד, לא ?

המחירון צריך "ללכת לפי" השוק, לא השוק לפי המחירון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המחירים שמפורסמים במחירון הזה אמורים להיות מחירי המכירה האמיתיים של הרכבים

יד 2 שלחו לי בקשה לדעת מה היה מחיר המכירה של רכב שלי

פורסם

לא יודע כמה הוא טוב יותר , או פחות

ניסיתי למשל, גולף שנת 2000 ,מנוע 2000 ידנית ,יד 3

מחירון לא משוקלל הינו 39000 שח, אינני יודע כמה הוא אצל "לוי יצחק", אבל התחלתי ב"שיעורי בית" במחירון יד 2 עצמו, בהקלדת נתונים קיצוניים לסוג מסויים של רכב, התחלתי בהפרשים מהותיים לעניין קלומטרז' בלבד:

מחיר משוקלל לפי 300000 קמ', האוטו יוצא כ 35490 , שזה הפחתה רק של 9 אחוז מהמחירון הרגיל לקלומטרז' סביר.

וואלה, לא נראה לי,רכב עם 300K קמ' שללא ספק, זה רכב חרוש (וכנראה גם שחוט יחסית) ,ימכר בכ- 9 אחוז בלבד מתחת למחירון.. אם בכלל ימכר, אלא אם יופחתו עשרות אחוזים.

ועוד דבר, הקלומטרז' הסביר לרכב משנה כזו, אצלם הוא 190000 קמ. לדעתי היה צריך להיות קצת פחות.

בבדיקה בין 120000 קמ' לאותו סוג האוטו ובין 200000 קמ' , הבדל במחירון 1560 שח בלבד.

זה ריאלי? שווי אמיתי? אם במחירון "משקף את מה שקורה בפועל" לא מפחיתים סכום משמעותי, אז היכן ניתן לקבל הערכה ריאלית? רק ב"בפורום המלצות לפני קנייה"?

גם, אם הם מתקשרים לאנשים לבדוק את מחירי המכירה, זה מכובד,

ואולם, האם מר "ישראלי" יסכים להוריד מ"כבודו" ,ולהראות "פראייר" ?

האם יודה שהוא מכר את האוטו שלו ב30אחוז מתחת למחירון..? ,

אם כבר, אז צריך בקרה מוכחת. סקר טלפוני זה נחמד, אבל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בסופו של דבר הישראלי לא יצא פראייר אבל המחירים יהיו בהתאם לרמתם זה יקח כמה חודשים, המערכת תעבור כמה עידכונים ושיפוצים אבל המחירים יהיו בהתאם לשוק. יש עשרות אלפי מכירות של מכוניות בשנה אם כמה ידפקו מחיר מנופח זה לא ישנה יותר מידי.

פורסם

עוד נסיון להוריד את לוי יצחק מהעץ ולנסות ליצור מחירון חדש.

לצערנו כל המדינה עובדת לפי לוי יצחק וכך זה ישאר לעד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
חשבת על שעם אני רוצה לקנות את אחד המכוניות אז ברור שאני ילך ללוי יצחק כדי להוכיח במחירון הרכב שווה יותר וכך אני ישיג עסקה אטרקטיבית יותר מאשר היקרה יותר מיד 2

זה נכון שלמטבע יש שני צדדים,

אבל, עד כה היה מונופול בתחום המחירון,

אם לא שמת לב, לוי יצחק אחד כזה קטן דפק את כולנו יותר מידי זמן.

וזה גרם לאנשים בעלי מכוניות בעיקר ספורטיביות או נדירות יחסית, להיסחר במחירים גבוהים לעיתים בהרבה מהמחירון.

בגלל שהוא כמעט תמיד העריך את שווין של הרכבים הללו בצורה מזלזלת ונמוכה מכפי שצריך להיות.

מבורך כל ניסיון כזה של מחירון חדש, במיוחד כזה שאני שם לב שהמחירים שלו הרבה יותר קרובים למה שקורה בפועל.

בשביל שזה יתפוס תגידו לכל מי שמתקשר אליכם בשביל הרכב שכיום הולכים לפי מחירון יד-2.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אבסורד, לא ?

המחירון צריך "ללכת לפי" השוק, לא השוק לפי המחירון.

היום ב"הארץ" נתפרסמה ידיעה לפיה נמצאה הוכחה מדעית לכך ש"הביצה קדמה לתרנגולת".

פורסם

הביזיון הגדול הוא שהמחירון של לוי יצחק באינטרנט (שכידוע לכולם שימושו עולה כסף) , לא חופף למחירון הכתוב (שכידוע לכולם עולה כסף -44 ש"ח).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מחירון מצחיק. ראיתם כמה עולה בומר סדרה 7 שנת 91? :mad:זה פשוט מחיר שחיטה.

אם היו מציעים לי כיפליים על בומר שלי והייתי רוצה למכור אותו - רק אז הייתי מתחיל לחשוב בכלל אם כדאי למכור לקונה הזה או לא. מחירון של אותה שנה עבור 520 אוטומטית יותר גבוה. :screwy:

עבור אוקטבייה רשומים דגמים לא נכונים. בשנת 2000 לא היה TOUR.

ב"מחירון" הזה אין שום התחשבות במצב הרכב ועבור רכבים ישנים אין אפשרות להזין קילומטרז'. כלומר מבחינתם 730 שעבר מיליון וחצי קילומטר וכזה שעבר רק 200Kק"מ זה בדיוק אותו דבר. :?

מחירון נימצא בחיתולים עדיין. מקווה שעם הזמן הם יישפרו אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לכל הטוענים שמי שמנפח את מחיר הרכב במעמד המכירה וכך ממשפיע על המחירון, תריצו חיפוש על רובר 25 שנת 03. המחירון ביד 2 הוא 43K, הגיוני ושווה כל שקל. לצערי בת'כלס הרכב נמכר בהרבה פחות. לכן כנראה שיטת החישוב שונה מסתם נתונים של עסקאות. אולי פשוט הביאו שמאי עם שכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...